Kendimi hep hasta hissediyorum nasıl kurtulucam

aynı durumu ben de yaşıyorum,ufak bi belirti gördüğüm an felaket senaryoları yazıp kendimi mahvedebiliyorum.dışardayken veya etrafımda insanlar varken hiç aklıma gelmiyor ne zaman ki yalnz ve uğraşsız kalıyorum düşünceler başlıyor.genelde ölüm ve hastalık üzerine,benim ve sevdigim insanların.dr a gitmedim.psikiyatristlere ve ilaçlara karşı güvensizliğim var.sanırım devamlı kendimize uğraşlar bularak kafamızı dagıtmak en iyi yol.

bende gitmedim uzun bir zaman ama sorun büyüdü
doktor hemen geçmez biraz bekle diyor ama seninde dediğin gibi yanlız kalınca kafamda herşeyi büyütüyorum...

cnm bana da oluyor evdeyiz devamlı kendimizle başbaşayız..bir de internette hasatlık sebeplerini okuyunca insan öyle olyuor aynı bende öyleyim..hemen bütün bulguları kendimde buluyorum ..kanser hep aklımda oluyor ..fazla okumamak lazım bence

spor yapın, spor kendinizi daha zinde hissetmenizi sağlar, beyinde mutluluk hormonu salgılanmasını sağlar üstelik bedensel değişimde her kadına kendini iyi hissettirir, sorunlarınızdan uzak, sağlıklı ve güzel vakit geçirmenizi sağlar... imkanınız varsa grup ile spor yapabileceğiniz bir salona kaydolun step, aerobik, pilates gibi hem sosyal çevreniz gelişir hemde evden çıkmak için vesile olur. imkanınız yoksa hergün yarım saat açık havada yürüyün yada internetten eğitim videoları indirin yada açın tv8den sabahları ebru şallı ile pilates yapın. henüz denemediyseniz bence pilatesi mutlaka deneyin hatta bunu hemen yarın sabah yapın.. nefes egzersizleri beyne giden oksijen oranını arttırır, kötü düşünceleri kaçırtır. ben nezaman havamı değiştirmek, aklımı boşaltmak istesem pilates yaparım...

çevremizde o kadar çok hastalık duyuyoruz ki,sıra ben de mi acaba diyoruz.çoğumuzda var bu.
üsteki arkadaş yapacaklarınızı çok güzel anlatmış.
evrene ne verirseniz onu alırsınız.böyle yaptıkça negatif enerjileri çekiyorsunuz.
boş kalmayın,sürekli meşgul olun.

Sana verdiği ilaç muhtemelen uzun süreli tedavide kullanılan bir ilaçtır. Biraz sabırlı ol, emin ol düzenli kullanımda etkisini göreceksin.

Aynılarını yaşıyorum..
bacağıma kramp giriyo felç oldum diyorum
Başım dönüyo beynimde bişi var kanser oldum diye kuruyorum..
Panikatağım olduğu için kalp ritmim yükseldiğinde kalp krizi geçirdim diyorum...
Bi sürü safsata kuruyorumm..
Panikatakdan deresyondan kaynaklanıyor..
Yanımda eşim annem sevdiğim biri varsa sohbette ediyosam hiç bişe yok gayet iyiyimm..
ama yalnızsam vee geceyse özellikle çok kötü oluyorum..
ilaç kullanıyorsanız devam edin bırakıncada oluyor
Bir süre bıraktım ben sonrasında oldu..
İlaca devam ederken gayet iyiydim
Dua ve namazda iyi geliyor bence denemelisin kendini böye şeylere ver kafan huzurlu oluyor

çok teşekkür ederim inşallah hepimiz acil zamanda şifa buluruz

galiba haklısın canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…