• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi Düzeltmem için ne önerirsiniz

glstn35

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2016
152
47
18
29
Sürekli temizlik yapıyorum gece geç yatıyorum sabah erkenden kalkıyorum çünkü hiç birseye yetişemiyorum ama çalismiyorum da. 1 kızım var 1 yaşında eşim temizlik hastası bende geometri hastası oldum sanırım çok yoruldum artık dışarıdan mutsuz bakımsız ölü gibi görünüyorum soran çok oluyor. Artık bu halim sağlığımı da etkiliyor. Kalp spazmı geçirdim. Yardim edin pisikolojim çok bozuk ne yapmam lazm

Niye kendinizi bu kadar harap ediyorsunuz ki? Çocuklu evde simetri çok zor. Yeteri kadar derli toplu ve temiz olsun yeter. Yazık değil mi canınıza.

Birlikte terapiye gideceksiniz başka yolu yok canım..Kendinize bu eziyeti çektirmeyin takıntılar geçmez sadece yer değiştirir hayatınızı kabusa çevirmeyin çaresi varken

Esin temizlik hastasiysa kendi temizlesin evi. Ayrica ikinizde terapiye gidin en iyisi.

Benim esimde cok titiz (di). Evlendigimizin ilk zamanlar bana iki günde bir diyordu evi temizlemicekmisin diye. Ee evde 2 kisiyiz batmiyordu haftada bir temizlik yapsam yetiyordu. Ben senin islerine karismiyorum sende benim islerime karisma dedigimden beri degisti. Hatta simdi evi 1,5 hafta temizlemesem "evimiz temiz ya bisey yapmana gerek yok" diyor

Psikiyatriye gitmeniz gerekiyor

Sağlığınızdan olacak kadar takıntılı olduğunuz için

Çok geçmiş olsun bu arada

Psikolojik destek alın :işsiz: eşiniz temizlik hastasıysa kendi yapsın temizliğini :temizlik: sizi temizlikçi gibi kullanmasın :KK20: benim bildiğim temizlik hastaları başkasının yaptığını beğenmez kendisi yapar:işsiz: size tavsiyem kendinize zaman ayırın ve sizi mutlu edecek şeylerle uğraşın

Kendinizi harap etmek en doğal hakkınız. İnsana en büyük kötülüğü yine kendisi yapar zaten.
Ama çocuğunuzun vaktinden çalıyorsanız, annesinin enerjik olması, yüzünde tebessümle bulması gereken zamanda, tükenmiş bir anne görüyorsa işte o büyük sıkıntı..
Eşinize resti çekin. Ya gidip tedavi olsun, ya da evi o temizlesin..

Kendinizi harap etmek en doğal hakkınız. İnsana en büyük kötülüğü yine kendisi yapar zaten.
Ama çocuğunuzun vaktinden çalıyorsanız, annesinin enerjik olması, yüzünde tebessümle bulması gereken zamanda, tükenmiş bir anne görüyorsa işte o büyük sıkıntı..
Eşinize resti çekin. Ya gidip tedavi olsun, ya da evi o temizlesin..
Senin böyle olmanda benim suçum yok diyor

Back