- 27 Temmuz 2024
- 4
- 3
- 1
- 23
- Konu Sahibi yagmurluhavaaaa
iyi akşamlar herkese. Ben 23 yaşında 3 ay önce evlenmiş çalışan bir genç kadınım. Eşimle çok severek evlendim hatta evlenmek için annemi falan cok zor ikna ettim yasımın kucuk oldugunu biliyolardı ama o zamanlar bana herşey o kadr toz pembe geliyoduki, Annemden bahsediyim annem cocuklarına çok düşkün anormal derecede sahiplenen bir annedir. Aynı zamanda cokta takıntılıdır. Ben nişanlandım nişanlandıgım gunden beri sürekli kayınpederin şöyle dedi niye kaynana söyle dedi niye o cocuk böyl bi insanmı her gün cok mutlu anlarımda burnumdan getirdi hep bi sorgu sual kendini ezdirme demeler konu suki ortada gerçeken öyle bişey yok eşimin ailesi beni kızı gibi görüyor. evime çağırırsm zorla getirtiyorum her konuda hiç kötü bi muamele görmedm zaten evşm ayrı ama annem ısrarla bana sen onları mukeemmel göstermeye calısıyorsun diye iftia aıyor anneme cok duskun oldugum iççin 3 aydır evime adapte olamıyorum zaten calısıoum işten gel yemek eşimle vakit geçrme derken haftasonu her iki aileyedd bizi özlemişlrdir diye gitmeye calısıyorum annem böyle davrandıkca ben cok mutsuz oldugum için evime adapte olamıyoum eşimle birsürü problem olusuyo aramızda