kendimi çok mutsuz hissediyorum nolur yardım edin :(

çok sevindim gerçekten..inşallah daha çok mutlu olursunuz...

bence günlerdir boşu boşuna canınızı sıkmışsınız..
insanları ne sorunları, ne dertleri var
Allah dermansız dert vermesin
şükredin ki, böyle duyarlı bir kocanız var

bence günlerdir boşu boşuna canınızı sıkmışsınız..
insanları ne sorunları, ne dertleri var
Allah dermansız dert vermesin
şükredin ki, böyle duyarlı bir kocanız var
Haklısın canım günlerdir kendimi de bebeğimi de uzuyormuşum boş yere adam geldi iki lafıyla unutturdu, her zaman düşüncesinden ve merhametinden dolayı şukretmişimdir zaten, bazen böyle ufak tefek triplerim oluyor tabi yinede.

herkes ustune gitmis konu sahibinin
konu sahibi ne diyor, kardeside var baskalarida var diyor, sadece konu sahibin esi olsa, kvnin ondan baska kimsesi olmasa anlarim
evet anne birseye benzemez ama ben konu sahibinin ustune gitmeyelim bence

konu sahibi, esine belli etme duygularini, belki bende iyi hissetmiyorum deyip annenin yaninda kalsan bir muddet daha iyi olur senin icin, gormediginde sorunda etmessin
bu seferde gelin gitti diyecekler diyorum ama esinden sana ihtiyac kalmiyor zaten galiba

bu arada soylede dusun
bebeginiz dogunca seninle nekadar cok ilgilenecek kimbilir:) Masallah diyelim size insAllah hep boyle merhametli ve sefkatli olur esin

Çok teşekkür ederim canım anlatmak istediklerimi anlamaya çalıştığın için, burdan biraz uzaklaşmak istiyorum evet çok iyi gelecek bana ama gidemem eşimin abisi var kpim var ve evdeki hiçbir hizmetleri aksasın istemezler biraz bu konuda anlayışsızlar ne olursa olsun her akşam çeşit çeşit yemekleri gelecek onlerine ve butun ihtiyaçları giderilecek, dun hastaneden geldiğimiz için sağolsun komşular yemek getirmişler, bugun kayınpederim başkasından yemek almayalım düşünmüşler getirmişler ama eve daha iyi olur Allah ne verdiyse evimizde yeriz dedi başkasının yaptıklarını da yemez. Yani işim biraz zor canım o yüzden bırakıp gidemem ve ne zaman gideceğim kvdemin iyileşip normal hayatına dönmesine bağlı.
Şuan için eşimde normale donduğune göre tek sıkıntım yorgunluk ve uykusuzluk, gun içinde sık sık dinlenme ihtiyacı duyuyorum çünkü hamileliğim çok uyku yaptı ve sürekli ayakta uyuyorum sanki, e burdada dinlenmeye fırsatım olmuyor daha işim yeni bitti yattım ve sabahta 7buçuk gibi kalkıcam malum 23 nisan herkes evde ve kahvaltı beklerler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…