kendimi çok mutsuz hissediyorum nolur yardım edin :(

Tabii ki haklısınız, sizin işiniz de artmıştır ama böyle durumlarda biraz özveri gerekiyor ama en azından eşinizi mutlu ediyorsunuzdur, öyle düşünün.
Ben de anneyim, siz de anne olacaksınız, yavrunuz doğunca eşinizin annesine yaptıkları için gidip bir de siz teşekkür edeceksiniz bence eşinize. Anne-evlat ilişkisi o kadar farklı ki, dünyadaki hiçbir sevgi ve hiçbir ilgi ile kıyaslanamaz.

Hamilelik duygusallığı sizinki. Tabi sizinde ilgiye ihtiyacınız var. Kocanız tipik anneci rkek dıgerleri gibi. zaten bir erkeğin annesi söz konusuysa böyle davranması normal. Şu aralar annesinin sizden daha çok ilgiye ihtiyacı olduğunu düşünüyor.

Ne demek canim benim, sen hamilesin seni herkesin anlayisla karsilamasi gereken bir dönemdesin, keske esin hem annesine hemde sana ayni anda ilgi gösterebilseydi, böyle de olmali o yüzden suan eksik hissediyorsun, tabiiki annesini kiskanmiyorsun, sen her zaman sana karsi olan ilgini birden gitmis olmasini yadirgiyorsun cok normal. Esinle konus gercekten ise yarayacaktir, ilgine ihtiyacim var de dudagini bükerek, zaten dayanamaz muhtemelen. Merak etme hersey düzelecek.. Allah hayirlisiyla saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin.

eşiniz kaça bölünebilirki oda insan sonuçta hanginize yetişsin evte sen hamilesin ama sonuçra sağlıklısın annesi ameliyat geçirmiş ufak yada büyük onu o halde görmek üzmüştür eşinizi tabiki koşturacak yardım edicek ve lütfen herşeyi hamileliğe hormonlara bağlamayın kıskanmıyorum diyorsunuz ısrarla ama o evde bulumak kıskanmıcağınız anlamına gelmiyor.

Bende hamileyim ama bu kadarına pes derim.
Annesini bari kıskanmayın ya ayıptır valla.

Bitanem seninde yavrun büyüyecek sanada böyle bakıcak inşallah .. Hamilelikte böyle duygular olabiliyor , zaten sende fark etmişsin bu duygunun yanlış olduğunu içinden atmak için mücadele ediyorsun .. Erkekler kadınlar gibi değil biliyorsun senin nasıl bir duygu durumu içinde olduğunu anlayamaz .. Bence sen bu dönemde kendi kendini şımart mesela sağlıklı doğal bir dondurma al keyifle ye , git kuaföre saçına bakım yaptır , güzel bir kitap al kendine yada bebeğine kendi sevdiğin şarkıları dinlet, eksik listemi yap yani kendini birazda oyala kafanı dağıtmaya çalış . Hiç canını sıkma geçip gidicek kendiliğinden bu duygular ..

hormonlarının arkasına sığınma.adamın annesini kıskanmak nedir ya? dünya senin etrafında dönüyor sanıyorsun sanırım. üzgünüm ama öyle değil!!!

Kusura bakmayın ama adam superman degil bu kadar bencil olmayın. Anne neticede bu. Kıskandığınız sanki el gibi konuşmuşsunuz okudukça şaşırdım. Annesi iyileşene kadarda size az ilgi göstersin ne olmuş yani ne bu depresif anlamsız cümleler ben anlayamadım.

Evet abisi de var ama o hiçte oyle değil tamam o da çok ikgileniyo annesi sonuçta ama eşim sürekli yanında az önce uyandı ve normalde uyanır uyanmaz gelir beni oper ilgilenir direk annesinin odasına gitti onunla baya Bi ilgilendi benim yanıma baya Bi sonra geldi sabahtan beri ayaktayım belim koptu artık hiç umrumda değil gibi uemeğini yedi filan nrmalde kalabalık bi ev kpim eşimin abisi çocuklar filan yüzden mutfak darmadağın tabi baktı uğraşıp duruyorum bitkin bi vaziyette yoruldun mu otur dinlen filan dedi gitti normalde benimle bulaşık yıkayan insandır bu umursamazlığı çok uzuyo işte

Ev çok kalabalık o yüzden yalnız kalamıyoruz kalsak zaten gözyaşım gözümün kenarında her an akacak gibi bekliyo sanki, o ilgisinin azaldığı için uzulduğumun farkında değil de dun gece doktor bebeğini kaybedersin deyince çok ağladım, eşim kendini suçlu hissetti galiba o yzden uzgun olduğumu duşunuyo

Aslında bu ortamdan şöyle 2 saat uzaklaşabilsem bana çok iyi gelicek haklısn ama daha burdayım ne kadar duracagımı da bilmiyorum. Yatıp dinlenebilme fırsatım da yok geceye kadar sürekli ziyarete gelip gidiyorlar çevreleri çok geniş yoruldum bunaldım sağlıklı düşünemiyorum galiba

Allah korusun kücük melegini, esinle acik acik konus ki o da ona göre daha dikkatli davransin tatlim.

Annem ameliyat olsa hem de bakima ihriyac duyacak olsa esimi gözum gormez valla.
Siz esinizin ilgisine aşıksıniz bence,

Her cumlenize de hamileyim hamileyim hamileyim yazmaniza gerek yok

Iki oglum var calisiyorum ne emeklerle zoluklarla buyutuyorum onlari yazinizi okuyunca da cok uzuldum; biraz empati yaptim: ameliyat olacagim oglum benimle ilgilenince opunce kiskanclik krizi yasayan bir gelinim olacak. Buna hakkiniz hiicc yok, lutfen hamilelik hormonu deyip bu olumsuz duygulariniza kilif aramayin. Bu arada Allah esinizden razi olsun!

Ben de hamileyim ama düşündüklerin çok saçma.keşke benim eşim de böyle vicdanlı merhametli olsa hem bana hem ailesine.soğuk buz gibi adam.gereksiz kıskançlık yapıyorsun

Ben de hamileyim ama düşündüklerin çok saçma.keşke benim eşim de böyle vicdanlı merhametli olsa hem bana hem ailesine.soğuk buz gibi adam.gereksiz kıskançlık yapıyorsun
Haklısın canım gereksiz olduğunun farkındayım zaten buraya destek almak için değil de sizlerin düşüncelerini alırsam bastrabilirim diye yazdım

bence öyle düşünme seninde annen bu şekilde olsa annene bakarsın..
Bakarım tabiki kvdeme de bakıyorum şuan mutsuz değilim asla yanlış anlaşılmasın severek bakıyorum ama dediğim gibi eşimin ilgsine çok alışkınım ilk defa böyle bi durumla karşı karşıya kalınca napacagımı bilemedim duygularımı bastırmaya çalıştım duşunmemeye çalıştım onu da beceremedim ama eşim gelip bugün gönlümü aldı seni ve kızımı çok ihmal ettim bende çok özledim seni kaç gündür uzak kaldım kokundan en zoru da oydu dedi ben hemen sarıldım ağlamaya başladım zaten karnımı da optu kızımı seveyim birazda diye içim çok rahatladı şuan çok mutlu ve enerjik hissediyorum kendimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…