- 13 Eylül 2014
- 1.320
- 2.521
-
- Konu Sahibi Evcilkaktus19
Şan yaptığım işten gocunmuyorum kesinlikle evimdede aynı şeyleri yapıyorum sonuçta ama kaç gündür baya Bi uykusuz kaldım sürekli ayaktayım, yanında dun ben kaldım tuvalete filan goturdum kaldırıp gezdireim vs. vs. Onları kast ediyorum,
Hamilelik duygusallığı sizinki. Tabi sizinde ilgiye ihtiyacınız var. Kocanız tipik anneci rkek dıgerleri gibi. zaten bir erkeğin annesi söz konusuysa böyle davranması normal. Şu aralar annesinin sizden daha çok ilgiye ihtiyacı olduğunu düşünüyor.Kızlar şuan hamileliğin de verdiği duygusallıkla kendimi çok kotu hissediyorum. Kayınvalidem bikaç gün önce ameliyat oldu. Hastaneden çıktı şuan eve getirdik. Eşim 2 gun boyunca 1 saniye bile yanından ayrılmadı abisi de vardı başka insanlar da vardı bakıcak ama kimseye bırakmadı. hatta 1 gün boyunca bende kaldım yanında bu halimle seve seve de kalıyorum yanlış duşunmeyin şuandada onun evindeyim zaten iyileşene kadar burdayım bırakmam bana ihtiyacı vat çunku. Ama eşimin tavırlarına çok bozulmaya başladım. Hiç alışık değilim eşim hep her zaman her ortamda beni el üst tutmuştur ,butun ilgisi hep benim uzerimedir ve sürekli güzel kelimeler söyler. Şimdi tam tersi oldu kaç gündür beni unuttu sanki annesinin çevresinde sürekli yatırırken kaldırırken kimseye duşurmuyo kendi yapıyor biraz bırak sonuçta birsürü insan var yapacak sürekli başında ilgileniyo uyurken gidip alnını okşuyor filan o kadar bozuluyorum ki böyle şeyleri hep kıskanmışımdır zaten, normalde hiç yapmaz oyle.
Şimdide kaç gündür uykusuzdu hastaneden gelince yatıcaktı, yatarken gitti annesini optu bende mutfakta bulaşık yıkıyordum sonra benim yanıma geldi, bendeki üzgünlüğün kırılmışlığın da farkında aslında ama pek umursamıyor sanki. Geldi yanına ben yatıyorum dedi bende tamam iyi uykular diyebildim sadece optu gitti. Resmen kaçıyorum ondan sanki daha önce hiç böyle bir durumda yaşamamıştım çok üzgün ve kırgınım. Bu kadar gözüme soka soka yapmayabilirdi sonuçta böyle şeylerden çok rahatsız olduğumu biliyor.
Belki beni yadırgayanlarda olucaktır koyun can derdinde kasap et diye ama inanın elimden geleni yapıyorum kvdem için rahat etmesi için bende çok üzüldüm çünkü. Bu farklı bi duygu birde hamilelik de var hormonlar filan işte çok kotu hissediyorum kendimi, hiçkimseye belli etmiyorum tabiki ama içimde fırtınalar kopuyor sanki ilk defa eşimin butun ilgisi sevgisi sürekli benden başka birinin üzerinde alışık değilim böyle şeylere çok uzattım ama kaç gündür kimseye anlatamadın içimde tutuyorum çok mutsuzum nolur beni rahatlatıcak bişeyler söyleyin
Ne demek canim benim, sen hamilesin seni herkesin anlayisla karsilamasi gereken bir dönemdesin, keske esin hem annesine hemde sana ayni anda ilgi gösterebilseydi, böyle de olmali o yüzden suan eksik hissediyorsun, tabiiki annesini kiskanmiyorsun, sen her zaman sana karsi olan ilgini birden gitmis olmasini yadirgiyorsun cok normal. Esinle konus gercekten ise yarayacaktir, ilgine ihtiyacim var de dudagini bükerek, zaten dayanamaz muhtemelen. Merak etme hersey düzelecek.. Allah hayirlisiyla saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin.5 yıldır tanıyorum eşimi hep benim üzerime titrer ilgisi hep benim uzerimdedir. Şimdi galiba bana olan ilginin başkasına olduğunu görünce ve haliyle benim uzerimdeki ilginin sıfırlandığını hissedince insana koyuyor baya Bi beni anlayan birilerinin olması mutlu ediyor beni teşekkur ederim beni anladığınız için
Evet abisi de var ama o hiçte oyle değil tamam o da çok ikgileniyo annesi sonuçta ama eşim sürekli yanında az önce uyandı ve normalde uyanır uyanmaz gelir beni oper ilgilenir direk annesinin odasına gitti onunla baya Bi ilgilendi benim yanıma baya Bi sonra geldi sabahtan beri ayaktayım belim koptu artık hiç umrumda değil gibi uemeğini yedi filan nrmalde kalabalık bi ev kpim eşimin abisi çocuklar filan yüzden mutfak darmadağın tabi baktı uğraşıp duruyorum bitkin bi vaziyette yoruldun mu otur dinlen filan dedi gitti normalde benimle bulaşık yıkayan insandır bu umursamazlığı çok uzuyo işteHamilelik duygusallığı sizinki. Tabi sizinde ilgiye ihtiyacınız var. Kocanız tipik anneci rkek dıgerleri gibi. zaten bir erkeğin annesi söz konusuysa böyle davranması normal. Şu aralar annesinin sizden daha çok ilgiye ihtiyacı olduğunu düşünüyor.
Ev çok kalabalık o yüzden yalnız kalamıyoruz kalsak zaten gözyaşım gözümün kenarında her an akacak gibi bekliyo sanki, o ilgisinin azaldığı için uzulduğumun farkında değil de dun gece doktor bebeğini kaybedersin deyince çok ağladım, eşim kendini suçlu hissetti galiba o yzden uzgun olduğumu duşunuyoNe demek canim benim, sen hamilesin seni herkesin anlayisla karsilamasi gereken bir dönemdesin, keske esin hem annesine hemde sana ayni anda ilgi gösterebilseydi, böyle de olmali o yüzden suan eksik hissediyorsun, tabiiki annesini kiskanmiyorsun, sen her zaman sana karsi olan ilgini birden gitmis olmasini yadirgiyorsun cok normal. Esinle konus gercekten ise yarayacaktir, ilgine ihtiyacim var de dudagini bükerek, zaten dayanamaz muhtemelen. Merak etme hersey düzelecek.. Allah hayirlisiyla saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin.
Aslında bu ortamdan şöyle 2 saat uzaklaşabilsem bana çok iyi gelicek haklısn ama daha burdayım ne kadar duracagımı da bilmiyorum. Yatıp dinlenebilme fırsatım da yok geceye kadar sürekli ziyarete gelip gidiyorlar çevreleri çok geniş yoruldum bunaldım sağlıklı düşünemiyorum galibaBitanem seninde yavrun büyüyecek sanada böyle bakıcak inşallah .. Hamilelikte böyle duygular olabiliyor , zaten sende fark etmişsin bu duygunun yanlış olduğunu içinden atmak için mücadele ediyorsun .. Erkekler kadınlar gibi değil biliyorsun senin nasıl bir duygu durumu içinde olduğunu anlayamaz .. Bence sen bu dönemde kendi kendini şımart mesela sağlıklı doğal bir dondurma al keyifle ye , git kuaföre saçına bakım yaptır , güzel bir kitap al kendine yada bebeğine kendi sevdiğin şarkıları dinlet, eksik listemi yap yani kendini birazda oyala kafanı dağıtmaya çalış . Hiç canını sıkma geçip gidicek kendiliğinden bu duygular ..
Allah korusun kücük melegini, esinle acik acik konus ki o da ona göre daha dikkatli davransin tatlim.Ev çok kalabalık o yüzden yalnız kalamıyoruz kalsak zaten gözyaşım gözümün kenarında her an akacak gibi bekliyo sanki, o ilgisinin azaldığı için uzulduğumun farkında değil de dun gece doktor bebeğini kaybedersin deyince çok ağladım, eşim kendini suçlu hissetti galiba o yzden uzgun olduğumu duşunuyo
Haklısın canım gereksiz olduğunun farkındayım zaten buraya destek almak için değil de sizlerin düşüncelerini alırsam bastrabilirim diye yazdımBen de hamileyim ama düşündüklerin çok saçma.keşke benim eşim de böyle vicdanlı merhametli olsa hem bana hem ailesine.soğuk buz gibi adam.gereksiz kıskançlık yapıyorsun
Bakarım tabiki kvdeme de bakıyorum şuan mutsuz değilim asla yanlış anlaşılmasın severek bakıyorum ama dediğim gibi eşimin ilgsine çok alışkınım ilk defa böyle bi durumla karşı karşıya kalınca napacagımı bilemedim duygularımı bastırmaya çalıştım duşunmemeye çalıştım onu da beceremedim ama eşim gelip bugün gönlümü aldı seni ve kızımı çok ihmal ettim bende çok özledim seni kaç gündür uzak kaldım kokundan en zoru da oydu dedi ben hemen sarıldım ağlamaya başladım zaten karnımı da optu kızımı seveyim birazda diye içim çok rahatladı şuan çok mutlu ve enerjik hissediyorum kendimi :)bence öyle düşünme seninde annen bu şekilde olsa annene bakarsın..