kendimi çok mutsuz hissediyorum nolur yardım edin :(

Annesini ne olursa olsun o durumda görmekten dolayı çok etkilenmiş olabilir .
Ben de şuan empati yapıyorum ve çok hak veriyorum eşine ..
Senin hamilelik dolayısıyla normal bunları hissetmen ..
Ama sen de doğum yapınca eşinin ilgisi sana kayacak, belli ki şefkatli bir adam ..
Evet çok şevkatlidir hastnedeyken acile gelen ve ağlayan hasta yakınlarını görünce filan ağladı hatta çok merhametli. Ama işte dedim ya alıştım hep ilgisinin sürekli benin üzerimde olmasına

Yahu hamilelik hormonu boyle bisey degil anlatamadim gitti. Sadece duygulariniz bi tik yukarda oluyo. Bi ogrenmissiniZ hamileyim hamileyim... SacmaliklRi hanilelige baglamayin. Sizinde cocugunuz olucak anne olucksiniz. Cok garibime gitti yazdiklariniz sizinki rahatsizlik bencillik vs adini ne koyarsaniz:KK66:

Kvdemle aramızın çok iyi olduğu söylenemez evet kırıldığım çok nokta olmuştur birde hep şimdiye kadar oğlunun ona ne kadar duşkun olduğunu vurgulamıştır bana buda beni çoğu zaman uzmustur. Birde en zor zamanım hamileliğimin ilk günleri haftalarca yemeden içmeden yattım kusmaktan artık halim dermanım kalmamıştı ayağa kalkacak. Bu durumumu bile bile bir kez arayıp nasıl oldun demedi bana üstüne üstlük biraz kendime geldikten sonra buraya geldim oturmaya herkesin kendi evi rahat edemezsin burda deyip yaptığını kapatmaya çalıştı. Bu kırgınlıklarım hep var evet ama ben ona seve seve bakıyorum hizmetini ediyorum sonuçta herkes kendine yapıyor.

bence buyutmeyin vesvese deyip geçin.hamilelik öyle guzel bir şey ki çocugunuza odaklanın ve onun hayrı için dualar edin.

İşte bende onu diyorum.Sıkıntı edeceğiniz hiçbi durum yok inanın.Ayrıca çok hassas biriyimdir ama anne konusunda,hasta bir anne konusunda..bu durumu onaylayamıyorum.
Belki aşırı duygusal bi dönemdesiniz.tamam ama bu hastalık durumu başka şeye benzemez.
Eşinize anlayış gösterip,neden onun kazandığı sevaba ortak olmayasınki..?
Haklısın canım bende zaten destek olmaya çalışıyorum hamileyken gidip 1 gün refakatçisi oldum hatta dun gece kalacaktım sabaha kadar doktorun biri fark etti ve bana söylemediğini bırakmadı ne kadar büyük Bi risk altında olduğunun farkında mısın bebeğini kaybedebilirsin diyerek zorla eve gönderdi beni bende bebeğini kaybedersin deyince ağlamaya başladım eşimin abisi gelip aldı yani elimden geleni yapıyorum inan.

Kızlar şuan hamileliğin de verdiği duygusallıkla kendimi çok kotu hissediyorum. Kayınvalidem bikaç gün önce ameliyat oldu. Hastaneden çıktı şuan eve getirdik. Eşim 2 gun boyunca 1 saniye bile yanından ayrılmadı abisi de vardı başka insanlar da vardı bakıcak ama kimseye bırakmadı. hatta 1 gün boyunca bende kaldım yanında bu halimle seve seve de kalıyorum yanlış duşunmeyin şuandada onun evindeyim zaten iyileşene kadar burdayım bırakmam bana ihtiyacı vat çunku. Ama eşimin tavırlarına çok bozulmaya başladım. Hiç alışık değilim eşim hep her zaman her ortamda beni el üst tutmuştur ,butun ilgisi hep benim uzerimedir ve sürekli güzel kelimeler söyler. Şimdi tam tersi oldu kaç gündür beni unuttu sanki annesinin çevresinde sürekli yatırırken kaldırırken kimseye duşurmuyo kendi yapıyor biraz bırak sonuçta birsürü insan var yapacak sürekli başında ilgileniyo uyurken gidip alnını okşuyor filan o kadar bozuluyorum ki böyle şeyleri hep kıskanmışımdır zaten, normalde hiç yapmaz oyle.
Şimdide kaç gündür uykusuzdu hastaneden gelince yatıcaktı, yatarken gitti annesini optu bende mutfakta bulaşık yıkıyordum sonra benim yanıma geldi, bendeki üzgünlüğün kırılmışlığın da farkında aslında ama pek umursamıyor sanki. Geldi yanına ben yatıyorum dedi bende tamam iyi uykular diyebildim sadece optu gitti. Resmen kaçıyorum ondan sanki daha önce hiç böyle bir durumda yaşamamıştım çok üzgün ve kırgınım. Bu kadar gözüme soka soka yapmayabilirdi sonuçta böyle şeylerden çok rahatsız olduğumu biliyor.
Belki beni yadırgayanlarda olucaktır koyun can derdinde kasap et diye ama inanın elimden geleni yapıyorum kvdem için rahat etmesi için bende çok üzüldüm çünkü. Bu farklı bi duygu birde hamilelik de var hormonlar filan işte çok kotu hissediyorum kendimi, hiçkimseye belli etmiyorum tabiki ama içimde fırtınalar kopuyor sanki ilk defa eşimin butun ilgisi sevgisi sürekli benden başka birinin üzerinde alışık değilim böyle şeylere çok uzattım ama kaç gündür kimseye anlatamadın içimde tutuyorum çok mutsuzum nolur beni rahatlatıcak bişeyler söyleyin

Hamilesiniz diye biraz alınganlık yapıyorsunuz.Ortada takılıp üzüleceğiniz bi mevzu göremedim ben.
Eşiniz , 7 kat yabancıya göstermiyor bu ilgiyi .. ANNESİne gösteriyor ..
Kendinizi toparlayın..
Eşinize sakın yanlış bir kelime ya da negatif bir tavırda bulunmayın ,
Annesi bu durumda iken yaptığınızı asla unutmaz .
Aksine bu durumda daha çok destek olun ..
İnşallah Ailenize katılacak yeni yavrunuzu düşünün , şükredin ..
Eşinizin merhametinin boyutunu görüyorsunuz bence el açıp teşekkür etmeniz lazım.

Yahu hamilelik hormonu boyle bisey degil anlatamadim gitti. Sadece duygulariniz bi tik yukarda oluyo. Bi ogrenmissiniZ hamileyim hamileyim... SacmaliklRi hanilelige baglamayin. Sizinde cocugunuz olucak anne olucksiniz. Cok garibime gitti yazdiklariniz sizinki rahatsizlik bencillik vs adini ne koyarsaniz:KK66:
Ama bencil olsam bende elimden geleni yapmaya çalışmam ki dun butun gün başında ben durdum gecede ben duracaktım ve doktorun biri beni fark etti ve birsuru sey söyledi zorla gönderdi beni gece bebeğini kaubedersin dedi o kadar üzüldüm ki ağlaya ağlaya çıktım hastaneden ben bebeğimi 2 senedir bekliyorum bişey olursa diye çok korktum. Ama yine bugünde burda kvdemin evindeyim iyileşene kadar da gitmicem yani sadece kotu hissediyorum kendimi dedim ya alışık değilim böyle bi duruma

Haklısın canım bende zaten destek olmaya çalışıyorum hamileyken gidip 1 gün refakatçisi oldum hatta dun gece kalacaktım sabaha kadar doktorun biri fark etti ve bana söylemediğini bırakmadı ne kadar büyük Bi risk altında olduğunun farkında mısın bebeğini kaybedebilirsin diyerek zorla eve gönderdi beni bende bebeğini kaybedersin deyince ağlamaya başladım eşimin abisi gelip aldı yani elimden geleni yapıyorum inan.
Sen üzme kendini.
Eşinin annesi iyileşince yine sana eskisi gibi olur.anlattığın kadarıyla duyarlı bi eşin var.Yani anne ve eş arasında kıyaslanacak ayrım yapılacak bi durum hiç yok.
Hamileliğinide sıkıntıya sokmadan,kısa zamanda atlatırsınız bu süreci umarım..

Herşeyi hormonum hamileliğime getirmeyin lütfen, annesinin ameliyat olması eşinizi çok üzmüş ve korkutmuş belliki yabancı bir bayandan bahsedilmiyo burda eşinizin annesi o

Tam da böyle düşünüyordum ve bunun üzerine konuşuyorduk :) Bende hamileyim ama 1 kez olsun bunu öne sürmedim yada bu durumdan faydalanmadım. Yada yaşadığım duyguların hiç birini hormonlara bağlamadım. Allah korusun annem ameliyat olmuş olsa gözüm eşimi görmez ki. Anne bu yaa can demek başka söze gerek var mı?

Sen üzme kendini.
Eşinin annesi iyileşince yine sana eskisi gibi olur.anlattığın kadarıyla duyarlı bi eşin var.Yani anne ve eş arasında kıyaslanacak ayrım yapılacak bi durum hiç yok.
Hamileliğinide sıkıntıya sokmadan,kısa zamanda atlatırsınız bu süreci umarım..
Çok teşekkür ederim canım içimi ferahlattın soylediklerinle

bu kadar ilgiye muhtaç olmanız pek normal değil.hamile olmasanız bile sorun ederdiniz
Evet tam da bu işte eşimin ilgisine muhtaç hissediyorum kendimi sürekli ekmek su gibi sanki biraz eksik olsa butun huzurum kaçıyo mutlu olamıyorum. Sizce bu eşimin bana en başından beri aşırı ilgi gostermesinden alıştırmasından kaynaklanabilir mi

anne bu.
ne eşe benzer nede başka şeye.
bir sürü eş bulabilir eşiniz.
bir anne daha asla.
gereksiz kıskançlıklarınızı kenara bırakıp eşinize destek olun.
Bu nasıl bir düşüncedir ya ne demek birsuru eş bulabilir eş bi hiç mi yani, şuan eşinizin yerine koydum da kendimi senin için hiçbir değerinin olması çok kotu, kusura bakmayın ama eşim de annem kadar değerlidir benim için asla kıyaslama yapmam ikiside aynıdır eşim benim herşeyimdir asla birsuru eş bulabilirim kafasında olmadım olanları da anlayamam

Evet tam da bu işte eşimin ilgisine muhtaç hissediyorum kendimi sürekli ekmek su gibi sanki biraz eksik olsa butun huzurum kaçıyo mutlu olamıyorum. Sizce bu eşimin bana en başından beri aşırı ilgi gostermesinden alıştırmasından kaynaklanabilir mi

yeni mi evlisiniz?

Bu nasıl bir düşüncedir ya ne demek birsuru eş bulabilir eş bi hiç mi yani, şuan eşinizin yerine koydum da kendimi senin için hiçbir değerinin olması çok kotu, kusura bakmayın ama eşim de annem kadar değerlidir benim için asla kıyaslama yapmam ikiside aynıdır eşim benim herşeyimdir asla birsuru eş bulabilirim kafasında olmadım olanları da anlayamam
siz eşinize dediğiniz kadar saygı ve sevgi duyuyor olsaydınız onu annesinden kıskanmaz pabucum dama atıldı vari yazılar yazmazdınız.
burda bana hiddetle yazmak yerine,
bi kendinize gelin.

Kızlar şuan hamileliğin de verdiği duygusallıkla kendimi çok kotu hissediyorum. Kayınvalidem bikaç gün önce ameliyat oldu. Hastaneden çıktı şuan eve getirdik. Eşim 2 gun boyunca 1 saniye bile yanından ayrılmadı abisi de vardı başka insanlar da vardı bakıcak ama kimseye bırakmadı. hatta 1 gün boyunca bende kaldım yanında bu halimle seve seve de kalıyorum yanlış duşunmeyin şuandada onun evindeyim zaten iyileşene kadar burdayım bırakmam bana ihtiyacı vat çunku. Ama eşimin tavırlarına çok bozulmaya başladım. Hiç alışık değilim eşim hep her zaman her ortamda beni el üst tutmuştur ,butun ilgisi hep benim uzerimedir ve sürekli güzel kelimeler söyler. Şimdi tam tersi oldu kaç gündür beni unuttu sanki annesinin çevresinde sürekli yatırırken kaldırırken kimseye duşurmuyo kendi yapıyor biraz bırak sonuçta birsürü insan var yapacak sürekli başında ilgileniyo uyurken gidip alnını okşuyor filan o kadar bozuluyorum ki böyle şeyleri hep kıskanmışımdır zaten, normalde hiç yapmaz oyle.
Şimdide kaç gündür uykusuzdu hastaneden gelince yatıcaktı, yatarken gitti annesini optu bende mutfakta bulaşık yıkıyordum sonra benim yanıma geldi, bendeki üzgünlüğün kırılmışlığın da farkında aslında ama pek umursamıyor sanki. Geldi yanına ben yatıyorum dedi bende tamam iyi uykular diyebildim sadece optu gitti. Resmen kaçıyorum ondan sanki daha önce hiç böyle bir durumda yaşamamıştım çok üzgün ve kırgınım. Bu kadar gözüme soka soka yapmayabilirdi sonuçta böyle şeylerden çok rahatsız olduğumu biliyor.
Belki beni yadırgayanlarda olucaktır koyun can derdinde kasap et diye ama inanın elimden geleni yapıyorum kvdem için rahat etmesi için bende çok üzüldüm çünkü. Bu farklı bi duygu birde hamilelik de var hormonlar filan işte çok kotu hissediyorum kendimi, hiçkimseye belli etmiyorum tabiki ama içimde fırtınalar kopuyor sanki ilk defa eşimin butun ilgisi sevgisi sürekli benden başka birinin üzerinde alışık değilim böyle şeylere çok uzattım ama kaç gündür kimseye anlatamadın içimde tutuyorum çok mutsuzum nolur beni rahatlatıcak bişeyler söyleyin

bence biraz duygusal davranıyorsun annesi sonçta olabilir.kendini boş yere üzme.sen yanaş o yanaşıyorsa sonçta o zor bi urumda

Siz aklınıza kötü şeyler getirmeyin de , Eşinizle muhabbetiniz daha da artsın ınsallah :)
Bu zamanda da siz ona ilgi gosterin ihtiyacı vardır

siz eşinize dediğiniz kadar saygı ve sevgi duyuyor olsaydınız onu annesinden kıskanmaz pabucum dama atıldı vari yazılar yazmazdınız.
burda bana hiddetle yazmak yerine,
bi kendinize gelin.
Siz benim nasıl duygular yaşadığımı asla anlayamayacak karakterde bir insansınız o yüzden bu konuyu sizinle konuşup tartışmak istemiyorum her ne kadar benim içimi ferahlatmak yerine tam tersi beni daha kıracak şekilde sert sozler söylesenizde fikrinizi soylediğinşz için teşekkür ederim. Ama inanın tartışmak istemiyorum ayrıca bir insanın düşüncelerini de böyle sozlerle değiltiremezsiniz sadece onu daha fazla uzer kırarsınız bunu bilin.

X