Kendimi cok kotu hissediyorum

Kendiniarayankiz

Her seyin bir anlami olmamali...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
460
424
Tüm gün evdeyim , zamanimi nasil degerlendirrcegim bilmiyorum.
kitap okuyasim da gelmiyor. 2-3 kitabi yarim biraktim, baslayamadim nerden bir türlü . Can skntisindan ölüyorum resmen . 4 gün sonra tatile gitcem ama o zamana kadar günümü nasil degerlendiririm bilmiyorum . Ders calisiyorum , ondandan skliyrm .
Gerçekten skilmadn neler yapabilirim ? Zamanımı nasil degerlendireyim ?
tavsiye ettiginiz film -dizi var mi?

ya da sevdiğiniz insanlarla dışarı çıkın. evde bir şeyler yapayım diyorsanız da internetten çeşitli hobiler araştırabilirsiniz. mesela örgü bileklikler... zaten 4 gün sonra gidiyormuşsunuz. onun hayaliyle o 4 günün hemen geçmesi lazım

örgü bileklikler harika fikirr teşekkürleeeeeeeeeer:))))))))))))))))))))))

Ay canim banada fikir ver Sinavi kazanamadim ve bir daha hazirlaniyorum universite icin.Suanda yasadigim sehir pek buyuk degil avmsi falan guzel degil arkadaslarimda hep universite telasindalar havalarda epey sicak Akdenizde yasiyorum.Kilo aldim biraz surekli yatiyorum hic hareket etmiyorum sadece kisisel temizligim evede yardim etmiyorum.Ne yapsam onerin var mi annem cok uzuluyor hasta olacaksin hareketsizlikten ameliyatli hasta gibisin diyo

anneni dinle

Annem yuruyus yap falan diyor ama o da sıkar bi yere kadar cunku sadece aksam uzeri yuruyebilirim hava asiri sicak Baska alternatifimde yok gibi gerci bu sicakta
akşam yürümek yaz akşamında özellikle öyle güzel oluyor ki, bence çıkıp yürümelisin eve geldiğinde ne kadar mutlu ve huzurlu olduğunu göreceksin

ben çok yürürüm. kışın gündüz yazın da akşam kararınca. insanda mutluluk hormonu salgılanmasına neden olduğu kanıtlanmış. özellikle se sevdiğiniz insanlarla çıkın. konuşa konuşa tempolu yürüyün.

Sommoners War diye bir oyun var ondan oynayabilirsim :) Yada yeni oyun çıktı Paramanya diye .. Açıkcası ben çoğu vaktimi cepten oyun oynayarak geçiriyorum ba

En buyuk tavsıyem spor spor spor :) Bazen ısten 21:00 gibi çıkıyorum 1 sakatlığını de olsa spor gidip eve gelıp öyle dinleniyorum ve o dınlenme bıle daha sağlıklı oluyor.

Sporları ılgılı hedefler koyün kendinize telefonunuza en sevdıgınız muzıklerı yukleyın takın kuraklığınızı ve zevkini çıkarın :)

Annem yuruyus yap falan diyor ama o da sıkar bi yere kadar cunku sadece aksam uzeri yuruyebilirim hava asiri sicak Baska alternatifimde yok gibi gerci bu sicakta

Sabah erken kalkıp ya da gece en sevdıgınız muzıklerı açıp kulaklığınızı takıp ve bakın nelere değişiyor spora baslayınca

Sabah erken kalkıp ya da gece en sevdıgınız muzıklerı açıp kulaklığınızı takıp ve bakın nelere değişiyor spora baslayınca

Evet mesela sabah kahvalti hazirlarken falan aciyorum super geciyor butun gunum ama spor yapamiyorum hava cok sicak kisin daha cok yurume firsatim oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…