Kendimi cok kötü hissediyorum.

turkuaz86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
2.068
533
123
Ben nerede yanlis yapiyorum. Cok mu cirkinim, problem nerede pek anlayamiyorum artik.

Ilk sevgilim 27 yasinda oldu. O kisiyle evlendim. Ve beni sevmedigi uzaklastigini hissettim vb birsürü sey ayrildim.

Onun öncesinde kac kisi, ilgi gösterdi, ben ilgi gösterdigim anda, kactilar.

Cok mu sikiciyim bilmiyorum.

Bir tanidigin dogum gününe davetliydik. Adam her kadinla ilgilendi, konustu ben sap gibi kaldim, annesi sürekli yanima geldi ve onu masamiza gelmeskni zorladi. Kendimi o kadar kötü hissettim ki anlatamam. Aglamamak icin zor tuttum. Sanki hic sevilmiyormusum gibi bir his var icimde.

Nerede hata yapiyorum?

Acaba ilgi gösterdiğinde laubali mi oluyosun ya da kendine güvensiz bi halin mi var ?
İnsanların ilgisine bu kadar odaklanma bence . Takma bu durumu mümkün olduğunca

Acaba ilgi gösterdiğinde laubali mi oluyosun ya da kendine güvensiz bi halin mi var ?
İnsanların ilgisine bu kadar odaklanma bence . Takma bu durumu mümkün olduğunca

Laubaliklikten ziyade cok sakinim. Gülüyorum konusuyorum ama biraz agirim. Takmazdkm normalde, üzüldüm ama. O kadarmi kötüyüm bir konusur insan. Eski esimde cok soguktu bana karsi. Ne istiyorlar anlamiyorum. Giyimim mi tuhaf, ben mi garibim vözemedim,

Su an tek kisi uzerinden yorum yaptigimiz icin soyluyorum,

o kisinin yanlis kisi olma ihtimali cok yuksek degil mi? Bunu da sununla ispatlarim...

Esiyle ilgilenmeyip, cevredeki tum kadinlarla ilgilenen erkegin nesi dogru Allah askina??

sorun sende degil, o adamda.

Enerjinizle ilgili olabilir. Bazı kadınlar vardır bebek gibidir fotoğraflarına baktığınızda ama güzellikleri ile tavırları birleşince hiç göze çarpmazlar, fark edilmezler bile. Bazı kadınlar da vardır ki dış görünüş olarak gayet sıradandır ama edalarıyla enerjileriyle güneş gibi parlarlar, ilgi çekerler girdikleri her ortamda. Yıldız düşüklüğü de deniyor ama konunun o kısmına hiç girmeyeyim... Bir araştırın ve bunu nasıl değiştirebileceğiniz üzerine kafa yorun bence. Ama her şeyin başı özgüven, bunu sakın unutmayın :)

Yanlış anlamayın ama bana biraz sıkıcı birisi gibi geldiniz.Yani ilk anda erkekleri etkilemek için güzellik önemli olsa da konuşurken iyi vakit geciremedikleri kadından kaçıyor erkekler.

Yani çok sert ve mesafeli olmayın laubali de olmayın tabi tam arası.Hafif işveli cilveli davranın ama gizemli olun aynı zamanda ilk görüşmede tüm hayat sırlarınızı anlatmayın.Gündemden haberiniz olsun sohbet akışını çevirmeyo bilin hep erkekten beklemeyin bazı şeyleri.Aklıma gelenler bunlar işe yarar mı bilmiyorum

sıkıcı değil ama nasıl göründüğünüzü çok umursadığınızdan tutuk olabilirsiniz bu da sizi donuk yapar.

başkalarının fikirlerini çok önemseyen biraz özgüven sıkıntısı olan kişiler silik bir imaj çizerler.

ne kadar güzel de başarılı da güleç de olsalar fark edilmezler.

bence önce milletin sizin hakkınızda ne düşündüğünü umursamayı bırakarak başlayın. sonra özgüveninizi arttırıcı işler yapın. ve belki de monolog yapın kendi kendinize hikayeler anlatın evde, sonra dışarda deneyin bunları.

bunu yapan bir adam tanıyorum kendisi üst düzey bir cerrah. evde repliklerini hikayelerini çalışıp iş yerinde insanlara satıyordu.

sürekli böyle gitmez ama en azından sizin ilk açılmanızı sağlayabilir bence.

Bence acaba sıkıcı mıyım diye düşünüp sıkıcı oluyorsunuz.
Akışına bırakın.

Tum kalbimle soyluyorum gec olsun insan olsun. Denize dusup yilana sarilma.

Tum kalbimle soyluyorum gec olsun insan olsun. Denize dusup yilana sarilma.

Zaten hemen olmasini istedigim birsey degil, sadece yasadigim bu garip durumdan dolayi kendimi tuhaf hissettim, eski esimde yalniz birakiyordu. Ve kendine ister istemez insan soruyor, benkm neyim eksik nerede hata yapiyorum diye.

Yildiz düsülügünü cok önceleri bana hep söylüyorlardi, ama acikcasi pek ilgilenmedim.

Sikicida geliyor olabilirim bilmiyorum. Ya o kadar kisi var, birisi gelip sohbet edee hic tanimadigim bir ortamdi, ya da en azindan tanistirilmak vs, ama bu kisi resmen uzak kaldi. Mesele sadece o kisiyle olmasi olmmamasi degil, sap gibi ortada kalmamdi. Birkc kisiyle kadin sohbet ettim, ama dogum günü sahibi yanima bile ugramadi. Benden utanir bir hali vardi. Kendi kendime sorar oldum, ya noye cok mu igrencim, otomatikman eski esimin ve ailesinin davranislari geldi aklima.

Sevilmeye layik biri degilmis gibi hissediyorum. Icinde derinlerde cok yalnizim, aglamak istiyorum. Mesele erkek arkadas mevzusu da degil. Begenilme arzusu, ne bileyim anlatamiyorum belkide.

Zaten hemen olmasini istedigim birsey degil, sadece yasadigim bu garip durumdan dolayi kendimi tuhaf hissettim, eski esimde yalniz birakiyordu. Ve kendine ister istemez insan soruyor, benkm neyim eksik nerede hata yapiyorum diye.

Yildiz düsülügünü cok önceleri bana hep söylüyorlardi, ama acikcasi pek ilgilenmedim.

Sikicida geliyor olabilirim bilmiyorum. Ya o kadar kisi var, birisi gelip sohbet edee hic tanimadigim bir ortamdi, ya da en azindan tanistirilmak vs, ama bu kisi resmen uzak kaldi. Mesele sadece o kisiyle olmasi olmmamasi degil, sap gibi ortada kalmamdi. Birkc kisiyle kadin sohbet ettim, ama dogum günü sahibi yanima bile ugramadi. Benden utanir bir hali vardi. Kendi kendime sorar oldum, ya noye cok mu igrencim, otomatikman eski esimin ve ailesinin davranislari geldi aklima.

Sevilmeye layik biri degilmis gibi hissediyorum. Icinde derinlerde cok yalnizim, aglamak istiyorum. Mesele erkek arkadas mevzusu da degil. Begenilme arzusu, ne bileyim anlatamiyorum belkide.
Ya o yildiz dusuklugu ne derece dogru bilmiyorum ama bana da cok dusuk dediler iyi durumdayim bence. Zaman gecince insan bazi seylere iyiki oyle olmamis diyor. Sen panige kapilma bu karsindaki kisilere daha negatif enerji sacar kendine sevmeye calis.

(Kendiniiz agirdan satin )neden ? Cunku siz onlara yakinlastikca onlar sizden uzaklasir ..eger onlarin dedgini hemen yapan biri iseniz o yuzden boyle durumlarla karsilasiyo olabilirsiniz herseye hemen evet demeyin tavsiyem budur

Zaten kendime güvenim kalmadi eski esim ve ailesinden dolayi. Sürekli görüntümle dalga gectiler.

Kendimi toparlamaya calisiyorum ama böyle seyler yasadikca gittikce süphe ediyorum. Kendime güvenim yerlerde, zorluyorum cirpiniyorum artik.

(Kendiniiz agirdan satin )neden ? Cunku siz onlara yakinlastikca onlar sizden uzaklasir ..eger onlarin dedgini hemen yapan biri iseniz o yuzden boyle durumlarla karsilasiyo olabilirsiniz herseye hemen evet demeyin tavsiyem budur

Öyle olmaya calisiyorum. Ama davete icap etmemek olmazdi. Ama gittigime bin pisman oldum.

Kastim davet degildi tok gorunun diye soyledim

Biraz daha acabilirmisiniz rica etsem. Benim sorunum sanirim sevgiye ac olmam. Eski esimede sevgimi gösteriyordum aninda sikilip gidiyordu. Buz dagi olsay ayri sorun. Ortasini mi bulamiyorum. Sikildim artik befenilmemekten. 31 yasindayim, kimse kendiliginden gelip konusmadi. Sohbet konusu acamiyorum.

Ya adam igreniyormus gibi bakti bana konusmadi. Sonrada arkasini döndü bana. Cok kötü oldum.

Ya nasil giyincem. O kadaar degistirmeye calisiyorum kendimi ama yok olmuyor. Cirkinim sanirim.

Back
X