- 27 Ekim 2020
- 746
- 231
- 53
- 30
- Konu Sahibi Kivircikkhatun
-
Nasip üzülme lütfen sağ tarafından yumurtladıgın kesin olmayabilir ümitsizliğe kapılma. Ve düşünme üstünde durma insallh en kısa zamanda sol taraftan yumurtlayıp döllenme olurDis gebelik ameliyati oldum temmuzda sag tupum alindi.
6 ay sonra korunmayi biraktik. Ovulasyon testi yapiyorumyumurtlama gunum bugun sağ tarafim agriyor yani sagdan yumurtluyorum bu ayda olmayacak artik cok yoruldum nolur akil verin yardim edin sansim var mi
Amin Allah razi olsun nolur dua edin cok zormusNasip üzülme lütfen sağ tarafından yumurtladıgın kesin olmayabilir ümitsizliğe kapılma. Ve düşünme üstünde durma insallh en kısa zamanda sol taraftan yumurtlayıp döllenme olur
Bende mayısta olmuştum sağ tüpüm alındı benimde, Ekim ayında süpriz şekilde hamile olduğumu öğrendim insallah Rabbim size de nasip ederDis gebelik ameliyati oldum temmuzda sag tupum alindi.
6 ay sonra korunmayi biraktik. Ovulasyon testi yapiyorumyumurtlama gunum bugun sağ tarafim agriyor yani sagdan yumurtluyorum bu ayda olmayacak artik cok yoruldum nolur akil verin yardim edin sansim var mi
Amin insallah cok sagolun ❤ bisey soracagim yumurtlama gunum bugun sag tarafim agriyor yani sagdan yumurtluyorum yine. Acaba ameliyatli diye mi agri yapiyor sizinde oldu mu agri ?Bende mayısta olmuştum sağ tüpüm alındı benimde, Ekim ayında süpriz şekilde hamile olduğumu öğrendim insallah Rabbim size de nasip eder
Net hatırlamıyorum ama dikiş yerim ağrırdı aradaAmin insallah cok sagolun ❤ bisey soracagim yumurtlama gunum bugun sag tarafim agriyor yani sagdan yumurtluyorum yine. Acaba ameliyatli diye mi agri yapiyor sizinde oldu mu agri ?
Demekki benim sag yumurtaligim agriyor sol da dikis yerim bu ayda olmadi cok uzuluyorumNet hatırlamıyorum ama dikiş yerim ağrırdı arada
Öyle düsünmeyin lütfen Rabbim hiç ummadığın anda sevindirir bol dua etDemekki benim sag yumurtaligim agriyor sol da dikis yerim bu ayda olmadi cok uzuluyorum
Destek mi alsanız bu kadar kafaya takmanız normal değil..arkadaşımın 18 sene sonra oldu tüp bebek bile denediler olmadı.. kendiliğinden oldu yıllar sonra..Demekki benim sag yumurtaligim agriyor sol da dikis yerim bu ayda olmadi cok uzuluyorum
Ediyorum insallah insallah sizde dua edin olur muÖyle düsünmeyin lütfen Rabbim hiç ummadığın anda sevindirir bol dua et
Dusunmemeye calisiyorum esim cok istiyor bende istiyorum ama bastiriyorum bu ay ovulasyon testi aldim yumurtlama gorunce oyle mutlu oldum ki sag tarafim agrimaya basladi hayallerim suya dustuDestek mi alsanız bu kadar kafaya takmanız normal değil..arkadaşımın 18 sene sonra oldu tüp bebek bile denediler olmadı.. kendiliğinden oldu yıllar sonra..
Dis gebelik ameliyati oldum temmuzda sag tupum alindi.
28 gundu canim 33 e cikti. Ve azaldi. Biraktim artik Allah neyi nasip ederse o.Canim merhaba emin ol bitek sen değilsin bende seninle aynı durumdayım benimde sol yumurtaligim alındı benimde eşim çok istiyor elimden bişe gelmiyor her ay bende senin gibi biseyler arıyorum ama rabbim gününü saatini yazmıştır kaderimize rahat ol bol bol dua et yer gök dua üstüne bu arada adetlerin nasıl biz korunmayı bıraktıktan sonra adet düzensizliği oldu sende nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?