• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi çok değersiz hissediyorum

nimetarslaan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2014
14
1
1
35
Merhaba kızlar çevremdeki arkadaşlarım evlenip çoluk çocuğa karıştıkça kendimi çok kötü hissediyorum 25 yaşındayım belki erken diyeceksiniz ama hiç öyle hissetmiyorum ne olur bana yardımcı olun

şu kişisel gelişim şeyleri bana çok materyalist gelse de :) şu bir gerçek etrafa yaydığınız enerji dönüp dolaşıp size geri geliyor. siz değersiz değilsiniz yaşınız çok genç. her şeyin bir zamanı var. derinlerde kalmış cevherler keşfedilmek için usta elleri bekler

Merhaba kızlar çevremdeki arkadaşlarım evlenip çoluk çocuğa karıştıkça kendimi çok kötü hissediyorum 25 yaşındayım belki erken diyeceksiniz ama hiç öyle hissetmiyorum ne olur bana yardımcı olun
Bnde evlenemdm dye dusunurdum hep fakat evlendikten sonra cok skinti yasadim simdi iki cocugum var bugunku aklimla diyorumki keske 30 ma kadar bekleseydim olgunluk iki tarf icin sart sabirli ol ve sakin evlenmis olmak icin yanlis brini tercih etme yanlislari gormzden gelme olsun degisir duzelir alisir gibi dusuncelere kapilma kimse degismez huy ayni kalir seni de hakedecek biri mutlaka olacaktir herkesin bi kismeti vardr sabirli ol agir basli ol karsndakininde boyle olmasina dikkat et acele etme evliligin donusu olmyor olsada cok sey alip gotruyor kisiden

Back