kendimi çaresiz hissettiğim anlar

benherhalimleiyiyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
300
60
53
şimdi benim biraz içim daralıyor ve size sebeplerini anlatmak istiyorum :s
bundan 2 yıl önce biri vardı hayatımda mutluyduk her şey yolunda gidiyordu ta ki saçma sapan bir sebepten ayrılana kadar tekrar başlayamadık ben gurur yaptım o da yaptı bunun yakın bir arkadaşı vardı ben kızı aşırı kıskanıyordum konuşmaları beni acayip rahatsız ediyordu o ise hep o benim arkadaşım saçmalama diyordu benle ayrıldıktan bir hafta sonra kız bir şeyleri denesek mi demiş ve bir ilişkiye başladılar. içim hiç bu kadar yanmamıştı hem seviyordum hem unutmam gerekiyordu ve şom ağzımdan dolayı da kendimi suçladım. ama önsezi olur ya hani biliyordum aralarında bir şey olacağını kızın ona karşı hisleri olduğunu. bu biz kadınlara yardımcı olan ama bir yandan da bizi acayip durumlara sürükleyen bir özellik. sonuç olarak 6 ay birlikteydiler biz de arada konuşuyorduk bana onu sevmediğini ama kızın bırakmadığını söylüyordu çok ağladım arkadaşlar hani mesajları okuyup biz çok iyiydik dedim defalarca bu arada ben de bir hata yapıp onun arkadaşıyla takılmaya başladım sırf üzülsün ne yaşadığımı anlasın istemiştim ama öyle olmadı yaptığım en berbat hataydı hala pişmanım keşke uzak dursaydım diyorum hala ama yapmadım. bizimkisi 2 hafta ancak sürdü ama peşimi bırakması adımızın beraber anılmaması için bir yıl gerekli oldu ve hala bazen onla ilgili şeyler duyuyorum hiç istemesem de neyse konuya döneyim geçenlerde bu eski sevgilim beni kankasıyla aldatan onla konuşmaya başladık bir yıl aradan sonra sabahlara kadar konuşmak güzeldi ki benle konuşurken hiç sıkılmıyordu bana gitar bile çalıyordu ve bu gerçekten mükemmel hissettiriyor :) bugün ortak bir arkadaşımıza bana hala aşık olduğunu söylemiş ama benle konuşurken bunu yapamadı sebebi de aslında biraz benim hep eskiyi açmam o kızla ilgili konuşmam. her seferinde o konu açılınca kavga ediyoruz ''keşke hiç olmasaydı emin ol 2 yılda yeterince pişman ettin artık açma şu konuyu sinirden bardak kırıyorum'' demişliği bile var hem de defalarca ama kendimi tutamıyorum çünkü bu beni çok sarsmıştı geçen günde bana ben senle büyüdüm şuanda da varsın belki okul bitince de olacaksın dedi bu onu tanıdığım için söylüyorum evlenme teklifi gibi bir şey aslında ama önemseyemiyorum hala seviyorum aslında hayatımda beni mutlu eden ve bilerek üzmeyen bir tek oydu o kızla yaptığı şey üzdü doğru ama bana hiç hakaret etmedi onca zaman boyunca hiç kırmak istemedi biz konuşurken ah napıcam hiç bilmiyorum acaba en iyisi uzak durmak mıdır ama ondan uzak olmak da istemiyorum okuyan olursa buraya kadar lütfen akıl versin çaresizim :5:

bu kadar da pişkinlik olmaz yahu, zorla bir erkeğin bir kızla sevgili oldugu nerede görülmüş?
insan arkadaşına son şansı verir, ama sevgılıye o sans verılmez
kaldı ki söz konusu en yakın arkadaşınla 6 ay birlikte olmasıysa...
bir kere şans verirsen alışkanlık haline gelir.
unutamıyorsun yapılanı, neden o hayatında oldugu sürece kalbine her aklına gelişinde bir hançer saplansın?

zaten ayrı kalmışsınız o kadar zaman, demekki yapabiliyorsun onsuz.
bence şans verme, ileride kalbin onu her haliyle kabullendiğinde sen zararlı çıkarsın
ve tek sorun aşk acısı çekmek değil, alışkanlıktan kopamamak olur :34: ki, alışkanlık ne aşka ne sevgiye benzer...

bu kadar da pişkinlik olmaz yahu, zorla bir erkeğin bir kızla sevgili oldugu nerede görülmüş?
insan arkadaşına son şansı verir, ama sevgılıye o sans verılmez
kaldı ki söz konusu en yakın arkadaşınla 6 ay birlikte olmasıysa...
bir kere şans verirsen alışkanlık haline gelir.
unutamıyorsun yapılanı, neden o hayatında oldugu sürece kalbine her aklına gelişinde bir hançer saplansın?

zaten ayrı kalmışsınız o kadar zaman, demekki yapabiliyorsun onsuz.
bence şans verme, ileride kalbin onu her haliyle kabullendiğinde sen zararlı çıkarsın
ve tek sorun aşk acısı çekmek değil, alışkanlıktan kopamamak olur :34: ki, alışkanlık ne aşka ne sevgiye benzer...

haklısın ama her defasında pişmanım dediği için ve kıyamadığım için sanırım ona hala katlanıyorum zaten bişiler yaşayamayız gibi çünkü beni çok üzdü ve bir daha olmayacağının garantisi yok bunu bana söylemeye de yüzü yok hatta çünkü vereceğim tepkiden korkuyor :1:
bazen aşırı çirkef olabiliyorum ama beni bu hale o getirdi :9:

haklısın ama her defasında pişmanım dediği için ve kıyamadığım için sanırım ona hala katlanıyorum zaten bişiler yaşayamayız gibi çünkü beni çok üzdü ve bir daha olmayacağının garantisi yok bunu bana söylemeye de yüzü yok hatta çünkü vereceğim tepkiden korkuyor :1:
bazen aşırı çirkef olabiliyorum ama beni bu hale o getirdi :9:

o sana kıydı ama
başka biriyle olsaydı, ama en yakın arkadaşınla olmasaydı.
yanından hangı arkadasın olursa olsun hep şüphe duyacaksın, ''acaba ona mı bakıyor, baktı mı'' diye geçecek aklından
güven çok önemli.

of ben hep bu durumu yaşıyorum ondan sonra hayatıma giren çocuk da şuan bi arkadaşımla birlikte kız bana dedi ki onla olsam sorun olur mu ben de hayır dedim ne diyim biz ayrılalı baya oldu çünkü şimdi ben bu kıza kızsam haksız mıyım ya neden hep benim başıma geliyor böyle şeyler özgüvenimi kaybediyorum böyle olunca kendimi değersiz hissediyorum ve evet ona yeni bir şans vermicem çünkü bir kere yapan bir daha yapar biten sayfayı açmanın alemi yok :14:
ama artık hiçbir arkadaşıma güvenmicem bu son hafta olanlardan sonra çünkü bunu ikinciye yaşamayı hak etmedim ben kimsenin sevgilisine bakmam benim arkadaşlarım neden eskilerimi kullanmak konusunda yarışıyor anlamıyorum :43::43:

of ben hep bu durumu yaşıyorum ondan sonra hayatıma giren çocuk da şuan bi arkadaşımla birlikte kız bana dedi ki onla olsam sorun olur mu ben de hayır dedim ne diyim biz ayrılalı baya oldu çünkü şimdi ben bu kıza kızsam haksız mıyım ya neden hep benim başıma geliyor böyle şeyler özgüvenimi kaybediyorum böyle olunca kendimi değersiz hissediyorum ve evet ona yeni bir şans vermicem çünkü bir kere yapan bir daha yapar biten sayfayı açmanın alemi yok :14:
ama artık hiçbir arkadaşıma güvenmicem bu son hafta olanlardan sonra çünkü bunu ikinciye yaşamayı hak etmedim ben kimsenin sevgilisine bakmam benim arkadaşlarım neden eskilerimi kullanmak konusunda yarışıyor anlamıyorum :43::43:

benim arkadaşım eski sevgilimle asla olamaz
ya da ben olmam yanında.

kız arkadaşlarını değiştirmen lazım belkıde:34: kızlar arasında da kurallar bellıdır
kimse kimsenın ne erkek arkadaşına bakar, ne de çıkar...eski olsa bile
karakterlı olan yapmaz

Canım bence insanlara karşı tavrını belli etmelisin... Kaç yaşındasın? Eski erkek ark.ın kaç yaşında? Gençken böyle şeyler daha kolay sanılıyor ama kadın her yaşta kadın, aşk her yaşta aşk... Bir de insanların değer anlayışı var tabii ki.. Yani erkek ark.ın senin kız ark.ınla olabiliyorsa onun kişiliğinden iradesinden biraz da olsun şüphe etmek gerek.. Hele ki kız ark.ın, senin dostun, derdini dinleyen, seninle ağlayıp seninle gülen kişi: HİÇ YAKIŞMAZ...
İnsanlar hele ki küçük yaşlarda duygularına ket vurmakta daha bi zorlanıyorlar, evet. Ama bazı hisler oluştuğu anda çekmeli insan kendini... Emin ol sevgilinden çok ark.ına şaşırdım... DOSTLUK ÖNEMLİ...ÇOK ÖNEMLİ:29:

Back