kendimi bomboş hissediyorum fikirlerinize ihtiyacm var

mutlulukseninle05

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2015
135
28
28
Ya arkadaşlar böyle herkesin bir hayali ulaşmak istedikleri amaçları hedefleri var ve benim bunlardan hiç biri yok hayal kuramıyorum biseyin ustune gidemiyorum. Hayallerim olsun onun ugrunda herseyi goze alıyım ediyim diyorum hic biseyi hayal edemiyorum olmuyor. Ruhsuz bomboşum ya resmen çok üzülüyorum buna. Sizce neyle ugraşabilirim nerelere gidebilirim napabilirim fikirlerinize ihtiyacm var.

bende senin gibiyim ama var tabıkıde hayalım araba istiyorum bankada paramda var 2. el araba cıksın diye beklıyorum hayırlı bir eş hayırlı bir evlat oda zaten zamanı gelınce olur.

onun dışında hayallerle yasayan bir insan degılım şu an ne yaparsam onun en iyisini yapıp zevk almaya bakıyorum.

hiç hayal kurmadım.
gerçekliliğine inanmıyorum çünkü.
duygusal biri değilim belki de bu yüzdendir..
hayal kurmak yerine sosyalleşmeyi denesen?

Bende bugünü yaşamayı seven bir insanım ama dediğimm gibi hiç bir şeyi gözüme getiremiyorum.

Hayal kurmak anı yaşamaya en büyük engel. İnsanlar hayal kurarak var oluyorlar, mutlu oluyorlar ama aslında şu anda yoklar. Dışardan bakınca acı bir şey bu. Gerçekleşmeyince derin üzüntü duyuyorlar, yaşlanınca da boşa yaşadım diye düşünüyorlar. Gerçekleşse yeni hedefler koyuyorlar kendilerine. Yani bir kere olsun yarın yaşamayacakmış gibi yaşamadan gidiyorlar. Bence siz normalsiniz.

Anı yaşamak istiyorum bende. Kimsenin yargılamasnı dusünmeden. Yarın icin endise duymuyorum dünün pismanlıklarda yok bugun onemli ama hic bisey yapmyrm bos bos duruyorum sorun orda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…