1 yıla yakındır karşı tarafın aşırı sevgi ilgi ve isteğiyle başlayan benim de kendimi çok değerli hissedip severek başladığım bir ilişkim vardı. Önceki yaşantısına dair, çok yakın arkadaşı arkadaşım olduğundan çapkınlıkları karışık işleri olduğunu biliyordum fakat bana çok başka davranyor gibi geliyordu. O kadar ilgiliydi ki iyiydi ki ailesiyle tanıştırmada acelesi herkese çok ciddi olduğumuzu göstermesi sürekli benle olması o bu. Daha sonra aşırı kıskançlık problemleri sinir öfke kontrol sorunları başladı. En yakın arkadaşlarımla görüşemez olmuştum nereye gidersem korkuyla aman ne der diye gidiyodum. ama o beni bu kadar ksıtlayıp her şeye kavga sebebi bulurken meger kendisi baska kızlarla internetten konusmalar, arkadaslarıyla dısarı cıkıp birileriyle tanısmalar hatta düşğk seviye gece kulubumsu yerlere kadar gitmelerle gün geçiriyormuş. Yakaladım telefonunda bin kere inkar etti ama dedikleri yalan salak da değilim ama seviyodum dinlemeyi tercih ettim. Pişmanlık duymuyo gibi bi tavrı hala bana bu aldatmak değil bana iftira atıyosun diye üstüne çıkması da cabası. Daha sonra kızlarla konuşmaları devam etmiş. O kadar üzülüyordum ki kendi arkadasları bile dayanamayıp o kötü şeyler yaptı evet artık unut üzülme dönerse nolur geri dönme sana yazık dediler ama benim lanet olası sinirim geçmiyo. Hala içimde nasıl o iyi olduğu belki beni kandırdığı günlerdeki iyi haline bi sevgi var bilmiyorum da. Nasıl kurtulunur bu histen. O kızlardan biri benim oldugumu bile bile yanasmak icin cok zorlamıs mesajlarda gördüm onu da gebertesim var. Ay ne bileyim iç döktüm öyle işte