Çok teşekkür ederim canım bende böyle düşünüyorum ama bi taraftan da tekrar herşeye katlanabilecek miyim bilmiyorumBence tekrar dön.mutlu olamıyız bu sebepler uzaktayken böyle fakat evlendiğiniz zaman bunlar geçecektir.o kadar büyük sebeplerden ayrılıklar varki birbirlerine özlemle bakan.aldatmış olabilir herkez hata yapar.çok uzun yazdığın için birazda neye cevap verecsğimi şaşırdım kısaca birliktede olmuşunuz o içindeki kıpırtıya aşka sahip çık.
Zaman ayırıp okuduğun için çok teşekkür ederim içimi rahatlattın gerçektenBende 4 yıllık ilişkim var başlarda bana hatada yaptı çok aşırı sıktıda bende bıraktım.sonra onun ısrarlarıyla aylar sonra döndüm ve herşey yoluna girdi güveni benden bende ondan almak zaman aldı ama herşeyin ilacı zaman her ilişkide başlarda hatalar oluyor fakat kopamıyosunda çok garip olsada.1 yıl senin gözinde çok büyük olsada çok az bi zaman.bir şans daha ver aşkta gurur olmaz ve her zaman şansı hak eder.hakkında hayırlısını olmasını diliyorum.
yazık senin yokluğunda alkolik olmuş, Saçı başı dağılmış o yakışıklı erkekten eser kalmamış. Kıskanmış hemde bu devirde bu kadar kıskananını bulamazsın seni ölü gibi yapmış.
Ne büyük aşk ki kapının önünde sabahlamış, asla böylesi bulunmaz.
Ha birde sen onun yokluğunda günlük ilişkilerde yaşamışsın ( daha çok kıymetini bilmişsindir).
Yani tatlım ne deyim siz birbiriniz için yaratılmışsınız sakın bitirme. Böylesi büyük bir aşkı bir daha bulamazsın\\\
Aklıma yeni geldi birde o seni aldatmıştı değil mi? , bak ne güzel sana kıyamadığı için ihtiyaçlarını Başkalarıyla karşıladı..yok yok sen sakın bırakma, ilişkine sahip Çık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?