KENDIME YENI BIR BEN LAZIM ;)

EceKaan

Guru
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
3.572
3.952
29
Evettttttttt :)

Bakimsizliktan oluyordummmmm
Ama artik SON !

Bugun basliyorum herseyeeeeee :KK200::nazar::KK49:

Yeni uyandim wc + yuze sabunla peeling :)

Ardindan guzel bir kahvalti tabagi ..

Daha sonra dis fircalama

Guzell bir banyo ( iyi bir keseleme, arinma )

Ardindan yapiklarima ✔ atim veee gunun ikinci yarisini planliyim sonraaa listeyi burada yayinliyim :rolleyes:

Wc + yuze sabunlu peeling. ✔

Guzel bir kahvalti ✔
(Tost-omlet-domates-armut-fanta)

Dis fircalama ✔

Disari cikmam gerek donuste banyo

Disari cikicam hazirligim :

Redist conditioner sac spreyi : duzlestirici incesi kullandim ben

Kiss body mist : Parfum yerine vucut spreyi kullaniyorum

Rexona powder roll-on

Flormar 212 ruj

Hava sicak makyaj yapmiyorum pek.

Kiyafet ispanyol paca kot
Kalin aski acik renk ince tiril tiril
Klasik siyah kol cantam
Siyah babet

Valla MAŞALLAH
Yalan söyliyemem ben daha başlamadım .Akşam başlayayım .Beni de ateşliyecek bir şey lazımmışş herkese teşekkürler

Disardan geldim elimi yikadim.✔

Ogle yemegimi yedim ✔
(Tavuk sote, havuc rendesi, domates,su )

Kizlar bol su icelim gunde 3 lt. hedef olsun.
Hem saglik acisindan hem guzellik..

:21::süslü:

Yaz sebze meyvelerini bol bol taze taze yiyelim :)

Suan ailemin yanindayim evime gidince esim icin ev makyaji da yapmaya basliyacagim.

Günaydınnn
Kimsenin enerjisini düşürmek istemem ama olmuyo rutine otutturamıyorum gelmiyo içimden :S hevesleniyorumm arkası gelmiyo:S

Günaydınnn
Kimsenin enerjisini düşürmek istemem ama olmuyo rutine otutturamıyorum gelmiyo içimden :S hevesleniyorumm arkası gelmiyo:S
Kendini zorla canim yapamadigin seyler neler. . Nasil hergun yemek yapip bulasik yikiyorsak bunu da oyle gorup rutine oturtmaliyiz

Gunaydinnnnn :KK200:
Kizlar dun 3 lt. su ictim cok sukur
:KK9:

Sabah ac karnina ilacimi ictim. ✔

Yuzume sabunlu peeling yaptim .✔

Guzel bir kahvalti (kepekli tost, omlet,salatalik,domates)✔

Dis fircaladim. ✔

Simdi 3 lt. gunluk su hedefime basliyorum
Suyun icimi temizledigini dusunuyorum bol bol icelimmmm :KK49:

Aslında günlük bakım işte makyaj yapmayı beceremediğimden ızdırp oluyo saçlarımı kolay şekillendirebileyim die kısacık kestirmeme rağmen düzeltmiyorum bile :S bu durumdan hoşnut değilim tabiki ama içimden hiç bişi yapmak gelmiyo
1 hafta eşimden ayrı kalıcam bu süre zarfında değişikliklerle şok olsun istiyorum ama eve gidince aynı tembelllllllik üşengeçlik üstüme çöküyo anlıcan saçma sapan bi durum içindeyim.
Su içmeye başladım kac cc alır bilmiyom ama koca bir bardak aldım önüme sürekli içiyorum B12 vitamine de başladım

Bu konu başlığınıda ben açmıştım hatta :s

Merhabalar ....
Her seferinde bu kez değişecek diye başlayıp öz güven çöküşleri ile son bulan girişimlerin bir tanesine daha tahammülüm kalmadı ama nasıl yapacağım nereden başlamam gerektiğini ve bu girişimi nasıl başarıya ulaştırabileceğimi bilemiyor ve desteklerinizi bekliyorum.
Yoğun sayılmayacak bir işim
Dünyalar tatlısı 1 yaşında kızım
Kendisini aslında çok sevmeme rağmen aralıklarla kafasını duvara sürterek kıvılcım çıkarmak istediğim ,eleştirilerini en sivri haliyle dilinden esirgemeyen eşim
Herkesin olduğu gibi bir ev kredisi bir araç kredisi ve sevgili eşimin birikim yapmak adına aldığı arsa için çektiği kredim mevcut
son ayrıntıyı verme sebebim maddi olarak kıpırdayamayacak durumda olduğumun açıklamasıdır.Durum böyle iken Şimdiden bana vakit ayırdığınız için teşekkür eder yardımlarınızı beklemekteyim.

Aslında günlük bakım işte makyaj yapmayı beceremediğimden ızdırp oluyo saçlarımı kolay şekillendirebileyim die kısacık kestirmeme rağmen düzeltmiyorum bile :S bu durumdan hoşnut değilim tabiki ama içimden hiç bişi yapmak gelmiyo
1 hafta eşimden ayrı kalıcam bu süre zarfında değişikliklerle şok olsun istiyorum ama eve gidince aynı tembelllllllik üşengeçlik üstüme çöküyo anlıcan saçma sapan bi durum içindeyim.
Su içmeye başladım kac cc alır bilmiyom ama koca bir bardak aldım önüme sürekli içiyorum B12 vitamine de başladım
Seni anliyorum canim ama soyle ben cok kiskancim esimi cok kiskanirim ne kadar icimden gelmesede ypmak zorundayim gibi hissediyorum:)
Bende suan esimin yaninda degilim ama sacimi biraz kestirip belki de boyatip gitmek istiyorum evleenmeden once bakimliydim . Kendide soyluyor evlendikten sonra saldin kendini diye bu cumle beni cok uzdu ve harekete gecirdiii :KK66:

X