Saç Rengi ve Saç Boyama Kendime yeni bir ben lazım

semplise

hayat beklemezz ;)
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
57
3
28
Kayseri
Kızlaaar sizce saçlarımı boyatmalı mıyım?

Kaşlarım siyah saçlarım siyaha yakın tenim buğdaydan biraz açık, gözlerim çok açık kahve.karamela gibi.saçımı da bu tonda bi şeye boyatmak istiyorum.Saçlarım ince telli ve çok yavaş uzuyo.Boyanın zararı fazla olur mu bilmiyorum ama saçımı uzatmak ve saç tarz tip vs.her bakımdan değişmek istiyorum.

Esmer biriyim .Çevremden alacağım ilk tepkiler hoş olmayabilir belki.Ama ben baştan aşağı değişmek istiyorum.
Hiç boyatmadım daha önce bu işleri pek bilmiyorum.Size danışayım bi :)
Sizce boyatayım mı hangi renk uyar?

Kızlaaar sizce saçlarımı boyatmalı mıyım?

Kaşlarım siyah saçlarım siyaha yakın tenim buğdaydan biraz açık, gözlerim çok açık kahve.karamela gibi.saçımı da bu tonda bi şeye boyatmak istiyorum.Saçlarım ince telli ve çok yavaş uzuyo.Boyanın zararı fazla olur mu bilmiyorum ama saçımı uzatmak ve saç tarz tip vs.her bakımdan değişmek istiyorum.

Esmer biriyim .Çevremden alacağım ilk tepkiler hoş olmayabilir belki.Ama ben baştan aşağı değişmek istiyorum.
Hiç boyatmadım daha önce bu işleri pek bilmiyorum.Size danışayım bi :)
Sizce boyatayım mı hangi renk uyar?

Ben buğday tenliyim kaşlarım siyah neredeyse bütün renkleri denedim. Sakın açık renge boyatma açıktan kastımda sarı değil kahvenin çok çok açık tonları ben denedim sadece 2 gün kullanabildim :) yakışmıyor. Kahverengi çok güzel oluyor uçlarına ışıltıda attırınca mükemmel oluyor:) koyu kahvede yakışıyor. Şimdi simsiyah saçlarım en çok bunun yakıştıgını söylüyorlar. Açık renge boyamada neye boyarsan boya işte :)

Benim gözlerimde bal rengi tenim açık saçlar koyu. Karamelin her tonunu denedim. Ama açık olduğunda kendime yakıştıramadım. Kahveye yakın koyu karamel güzel olur kanımca.

Back