Kendime yeni bir ben lazım :)

hanyolcuhanciyolcu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2024
943
2.276
30
Her anlamda kendimi, etrafımdaki her şeyi düzene sokmak istediğim bir dönemde yenGEnC 'in topigini gördüm ve dedim ki ben neden yapmıyorum? Öncelikle akşam vakti etiket yaptım, rahatsız ettiysem kusura bakma.
Gelelim benim topigime; klasikleşmiş başlangıçların günü olan pazartesi gününü özellikle seçtim. Aklımda bir sürü plan ve program var ancak başlangıcım ve ilk hedefim hamilelik ve sonrasi almış olduğum 20 kiloyu verebilmek. Akabinde iş hayatında işlerimi çok daha planlı ve programlı yapabilmek, kendimi geliştirebilmek. Çocuğumun fizyolojik, bedensel ve beyin gelişimi için neler yapabileceğim üzerinde durabilmek.
Şimdilik öncelikli olarak aklıma gelenler bunlar. Ancak zamanla eminim birçok değişiklik olacaktır. O halde bana hayırlı olsun
Belki ilerde burayı okuduğum zaman çok duygulanirim..

haydi bakalim bol sans diliyorum zayiflama maratonunda.
ama bence baslamdan önce ver esine telefonu senin oradan buradan sagdan soldan "oncesi" resimlerini ceksin. bir de kolunu baldirini belini ve kalçanı ölç kac santim olduğunu not et.
boylece gelismeni daha rahat görürsün. tarti aldatiyor insanlari. bazen sporla diyetle aslinda inceliyor insanlar - sıkılaşiyorlar. amaa tartida ayni rakamda kalabiliyorlar. sonra moralleri bozuluyor

Konunuz hayırlı uğurlu olsun, takipte olacağım :)
Naçizane bir öneri, hedefler kararlar ve niyetler çok özel.
Biraz daha spesifik ve evet bugün yaptım / yapmadım diyebileceğiniz maddeleriniz olursa... Takip etmesi ve motive olması daha kolay olur diye düşünüyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…