Kendime nasıl adrenalin mikrodozlarım?

Poineeeee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2021
76
55
30
Selam. Yeni derdimle karşınızdayım. Ben birisiyle tartışınca titremeye başlıyorum, çok fena moralimi bozuyorlar. Bağırıp çağırıp cazgır birisi olabilmem için neler yapmam lazım?

Bağırıp çağırıp cazgır birisi olduğunuzda da karakolluk olma ihtimaliniz var.

Selam. Yeni derdimle karşınızdayım. Ben birisiyle tartışınca titremeye başlıyorum, çok fena moralimi bozuyorlar. Bağırıp çağırıp cazgır birisi olabilmem için neler yapmam lazım?
Ben hep boyleyim, bagirmam cagirmam. Bu bir sorun mu?

Bana gore beni salon kadini cizgimden cikararak elde edecegim hicbir seyin kiymeti yok, ben buyum 🤷🏼‍♀️

Konuya göre değişir. Hakkın yeniyorsa yık ortalığı. Ama senin üstünden şov yapılıyorsa bırak yapılsın.

Öyle hakkınızı alamıyorsunuz ama
Evet de bu şekilde de haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz ama. Bir de bu yerleşirse çok daha kötü olur. Artık her durumda böyle yapmaya başlarsınız, işin kötüsü fark etmezsiniz de.
Sizi anlıyorum, ben de Mayıs ayında geçirdiğim bir sinir krizinden beri arada sinir atakları yaşıyorum. Özellikle babamla sorunumuz var, mesela derdimi güzelce anlatamayıp sinir krizi geçirdim telefonda (ayrılar), hastanelik oldum. Sonuç? Eminim ki, "Evet ya ben de baklavacheesecake'i bıktırdım," dememiştir. Aksine, "Allah Allah bu kız sorunlu, kesin anası yüzünden," diye konuşuyordur arkamdan. Kendimi mahvettiğimle kaldım.
Yani tabii ki bazen bir cinnet her şeyi çözer ama bunun her zaman olmaması önemli.

Sakinlik en büyük güçtür, tartışma esnasında sakin kalıp derin derin nefes alıp içinizden 10’a kadar sayın ve öyle konuşun.

Cazgırlık dişli olmakla aynı şey değil. Hakkını savunmakla hiç değil. Ölçülü tepki verebilmeyi öğrenmek gerek.

Bağırıp çağırmak yerine g*t gibi bırak ortamda inan çok zevkli daha çok kuduruyorlar küçümseyici etkileyici bir bakışta atmayı unutma.
Ne o bağırıp çağırmak varoş işi . 🫠🫠

Cazgirlikla uste çıkıp bütün işleri halledebilecegini düşünüyor bizim insanimiz ama ben karsimda cazgirlik yapan birini asla dinlemem mesela. Muhattap bile almam
öncelikle muhattap değil muhatap. sonralıkla konu cazgırlık değil benim hemencecik titremeye başlamam.

X