• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendime nasıl çeki düzen vericem ben kızlar

Septembre

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Herkese merhaba kızlar.. 3,5 aylık bebeğim var.. hamilelikti doğumdu bebek bakımıydı derken iyice saldım kendimi..bakımsız olmaya başladığımı farkettim. Misal eşim akşam işten geldiğinde üzerimde eşofman saç baş perişan halde oluyorum. Önceleri bebeğimden dolayı zamanım olmuyodu ama çok şükür şimdi uykusu da düzene girince biraz kendime bakıyım artık diyorum ama iyice kopmuşum bu işlerden.pek süslenmeye de hevesim kalmamış gibi ama nerden başlayayım ne yapayım fikir verir misiniz bana?

acilen saclarını boyat bence mesela sıyahsa altlarına ombre yaptır . ben gecen ay sıyah sacıma kızıl ombre attırdım o kadar degısıklık oldu kı aktı tabı sonra mavı sıyah yaptım . tabı beyaz tenlı ısen sarı karamel.. en ufak bı degısıklık yap ama sacında. kıyafetım var demıssın gıyın zor degıl . makyaja gelınce bence bız kızlara bı ruj bı de rımel harıka yakısıyor . birtek onları sursen bıle gıyyımınde var sacında var daha ne olsun . eger kılo aldıysan da kesınlıkle kullandıgım kurlerı tavsıye ederım .:))))

Önce vücudun temizliğinden başlayin(kıl tüy) Sonra muhakkak bir vucut losyonu edinin güzel kokulu ve bence vucut spreyı kullanin ben evdeysem parfum yerine sprey kullanırım. Saciniz her zaman temiz olsun. Cok hafifte makyaj yapin. Yavaş yavaş istek gelir bi anda olmz. Bence simdi bunlari yapmaya baslayin ve eşinizi böyle karsilayin.

Bi kere deneyince zaten gerisi gelir. Mesela bugun cocugu erken yatir, esin gelmeden dusa gir sacini yap, makyajini yap ve ustune seksi biseyler giyip ac kapiyi, dudagina bi opucuk kondur.bbunu yaparsan her gun bakimli olmak isticeksin :D

Yine ev giysileri ama daha şık şeyler giyinebilirsin.Bebeğin küçük,eşine özel misafirliğe gider gibi hazırlanabileceğini düşünmüyorum.Rahat ama zevkli ev giysileri alabilirsin.En azından pijaman,sabahlığın,terliğin şık olsun.Bu hafta english home ev giyiminde indirim var,bak istersen.

Herkese merhaba kızlar.. 3,5 aylık bebeğim var.. hamilelikti doğumdu bebek bakımıydı derken iyice saldım kendimi..bakımsız olmaya başladığımı farkettim. Misal eşim akşam işten geldiğinde üzerimde eşofman saç baş perişan halde oluyorum. Önceleri bebeğimden dolayı zamanım olmuyodu ama çok şükür şimdi uykusu da düzene girince biraz kendime bakıyım artık diyorum ama iyice kopmuşum bu işlerden.pek süslenmeye de hevesim kalmamış gibi ama nerden başlayayım ne yapayım fikir verir misiniz bana?

Bugün kaçıncı süs püs konusu hakkaten ya :KK70:

Ben henüz hamile değilim bebisim yok/ istiyoruz ama eltimin bi yaşında oğlu var hiç bi şekilde bakimindan süsünden kısmaz
Temizlik takintim olduğu halde bi sekilde vakit ayiririm
bende kısmam tesettürlü olduğum halde evde her tarzda giyinirim, hem kadın hem erkek bu şekilde daha sağlıklı bi evlilik geçiriyor, uzmanlar bile evde bakimli olun diyor daha ne olsun.

acilen saclarını boyat bence mesela sıyahsa altlarına ombre yaptır . ben gecen ay sıyah sacıma kızıl ombre attırdım o kadar degısıklık oldu kı aktı tabı sonra mavı sıyah yaptım . tabı beyaz tenlı ısen sarı karamel.. en ufak bı degısıklık yap ama sacında. kıyafetım var demıssın gıyın zor degıl . makyaja gelınce bence bız kızlara bı ruj bı de rımel harıka yakısıyor . birtek onları sursen bıle gıyyımınde var sacında var daha ne olsun . eger kılo aldıysan da kesınlıkle kullandıgım kurlerı tavsıye ederım .:))))
Evet saçlarımı biraz kestirip ombre yaptırmayı düşünüyorum ama onu da sürekli erteliyorum işte :(

Allah allah bugün bu kaçıncı bakım süspüs konusu?:KK57:noluyor sonbahar hatunlara iyi geldi belli:21:

Yais anlasilmasin kotu manada demiyorum biraz essegin aklina karpuz kabugu getirmek gibi bakarsaniz bazen belli konular revacta oluyor

Misal tv de osretmene siddet saglikciya siddwt haberletinin gosterdikce cogalmasi gibi kotu ornwk oldu ama tamamen böyle oldugunu düşünüyorum

Yais anlasilmasin kotu manada demiyorum biraz essegin aklina karpuz kabugu getirmek gibi bakarsaniz bazen belli konular revacta oluyor

Misal tv de osretmene siddet saglikciya siddwt haberletinin gosterdikce cogalmasi gibi kotu ornwk oldu ama tamamen böyle oldugunu düşünüyorum
Bu konular kasıtlımı açılıyor yani? iyi de neden?

Yok kasitli degil mesela biri kendiyle akakali benzer sorunu yasayip paylasani goruyor kendi sorunlarini payladmak istiyor oda
Hmm anladım çokta takılmamak lazım ya malum bu tarz konular konuşmak fikir alışverişi yapmak birçok kadının hoşuna gidiyor

Back
X