- 17 Aralık 2016
- 203
- 93
- 29
- Konu Sahibi Lethelethe
Merhabalar tekrar.. Bu aralar sorunlarım çığ gibi büyüyor gün geçtikçe ve bu gidişle her gün yeni bir başlıkla karşınızda olacağım sanırım Yıllardır çözmek yerine kaçarak gitgide büyüttüğüm sorunlarım artık dayanılmaz bir hal aldı. Güvendiğim tek bir insan vardı, o da gidince arkamda kimseyi bulamadım hiçbir konuda. Ailem zaten hiç olmadı bugüne kadar ne iyi ne kötü anlarımda.. Onlardan bir şeyler beklemekten vazgeçeli çok oluyor. Tek güvendiğim kişinin de gidişiyle hem yalnızlığımla, hem sorunlarımla yeniden yüzleştim.. Hayatta her konuda kendimi fazlasıyla yetersiz, korkak hissediyorum. İnsanlarla ilişkilerim berbat durumda. Görüntüm konusunda bile kendimle barışık değilim. Ki 10 kişiden 8-9'u beni beğenir ama bu durum hiç etkilemiyor beni, gerçekçi gelmiyor.. İnsanların haftalarca çalıştığı sınavlara 1 akşam çalışır girerim, genelde A ile geçerim. Çocukluğumdan beri başarılıyım, aldığım burslarla çok küçük yaştan beri kira-fatura vs ben ödedim. Ama kendimi zerre kadar başarılı hissetmiyorum.. Birçok konuda bilgiliyim, kendimi geliştirmeyi severim ama yine de çok yetersiz hissediyorum.. Gerçekten çok başarılı olduğum şeylerde bile kendime haksızlık ediyorum. Benim başarım değil de şans eseriymiş gibi, ya da şu an bölümdeki insanlar çok alt seviyeymiş gibi geliyor, onlardan başarılı olmak bir şey ifade etmiyor. Biri bana iltifat etse güzel olduğumu değil; karşımdaki insanın her kadına iltifat ettiğini düşünüyorum.. Çocukluğumdan beri böyleyim, kendine güven resmen sıfır.. Bunları nasıl düzeltebilirim sizce?