Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kendime bir türlü güvenemiyorum, kendimi güzel bulmuyorum hergün yeni bir dert yardim
arkadaslar konu söyle: ben kendime hic güvenemiyorum nerde olursam oluym kendimi herkesin arasinda en cirkini hissediyorum, dogru karar veremioyrum bakin mesela erk. arkadasimla kavga ederken ben hakli olsam bile o napar eder üste cikardi ama ben bir türlü kalbini kirmak istemezdim onun hep ben aglardim ben üzülürdüm birtürlü cevap veremezdim bu neyden kaynaklaniyo olabilir, simdi kendimi biraz dha düzelttim bu araalar artik kendimi ezdirmemeye karar verdim ama yinede ben güzel degilim hastaligi hala var bende bir türlü güzel olsam bile kendimi öyle bulmuyoruum yardiim yoruum lütfen tsk ederim simdiden. .
arkadaşım geçmişine bir göz atsan iyi olur..yani sana bunu hsngi olay hangi durum yükledi acaba? bende çocukken çok ezildim açıkçası,dışlandığım çok oldu.ve bütün bunlar benim kendimi çirkin vs hissetmeme neden oldu hep..ama sonradan kendime bakmaya başladım ve hakikaten çok tatlı hoş birisi diye anılan birisi oldum ama bu yetiyormu hayır..bazı ortamlarda nedense herkes bana bakıyor gibi geliyor,sanki herkes bana aa şuna bak diyor gibi geliyor..eleştiri alıcam endişesi falan taşıyorum..oysaki akıllı,konuşmayı iyi bilen,ve çok konuda bilgili biriyim..gel gelelim bazı ortamlarda sıfırlanıyorum adeta..o çocukluğumda yüklenen negatifler başıma üşüşüyor ve potansiyelim sıfırlanıyor o anda..kendşmle mücadeleye başlıyorum..bir defa önemli olan şey benim güzel olup olmadığım değil onu çok iyi anladım..ortamda kendini ne kadar güzel ifade edersen güzellik o denli önemini yitiriyor aslında..ve aslında karşı tarafların beklediği şey senin benimm güzel olmam değil akıllı ve güçlü duruşlarımız..bu bir gerçek..güzel olupta pasif olunacağına ortalama bi tip ama akılllı ve kendine güvenli birisi olmak her zaman evladır..dolayısıyla ortamlarda yada ikili ilişkilerde ön plana aklımızı çıkarırsak kişilerin aklında daha sağlam bir yer kapmış oluruz ki bu daha önemlidir..ben artık ortamlarda BEN VARIM İMAJINI VERMEYİ YEĞLİ YORUM...sanada tavsiyem güzelliğini çirkinliğini boşver,nasılsa herkes yaşlanıcak..ama kendine güvenini kendine telkinle sağla eminim başarıcaksın..hem bu sayede kendi hakkınıda vermiş olursun..sevgiler