• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KENDİME AİT GÜNLÜĞÜM. YORUM YAZILMASIN :) :)

Limonlu Cheesecake

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2019
226
59
13
:KK36: LÜTFEN YORUM YAZMAYIN .BU BENİM GÜNLÜĞÜM :KK36:
12/10/2019
Sevgili günlük; güne kilomu takip ederek başladım
74.90
Öğlen kahvaltıda;Zeytin, peynir, tam buğday ekmeği, salatalık, domates, omlet, çay,bal, tereyağ yedim
Arada hurma, biraz fındık ve ceviz
Akşam; biftek, salata, bulgur pilavı
Yemekten daha sonra yarım ayva ve muz yedim. Evdeydim, bu kadar
3 litre su içtim, vitamin içtim, hiç para harcamadım, kuran okudum, namaz kıldım, banyo yaptım, 7 hurma yedim, kumbaraya 100 TL attım

Son düzenleme:
Yapmadan duramayacağım kusura bakma. Öncelikle sağ sakim kucağina almayı nasip etsin. Ancak daha neredeyse 2 ayın var, hurma yeme, sonlara doğru ye. Açılma yapıyor,bu da erken doğuma sebep olur.

Yapmadan duramayacağım kusura bakma. Öncelikle sağ sakim kucağina almayı nasip etsin. Ancak daha neredeyse 2 ayın var, hurma yeme, sonlara doğru ye. Açılma yapıyor,bu da erken doğuma sebep olur.
Amin . Günlüğümü gün gün takip etmek istediğimden yorum istemedim . Karmaşıklığa sebep oluyor, herkes yazınca . Kendi mesajlarımı bulamayacağım mesajların arasından . Şöyle birşey taaa kaçıncı aylardan başlıyorlar diye ben geç kaldım olarak düşündüm . (37-40 arası normal Doğuma giriyor diyor internette) 37 ye 5 hafta kalmış oluyor. Araştırayım netten o zaman. Dün başlamıştım yemeye, bugün yememiştim allahtan. Sağol .aaa sen de hamilesin . Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin

MaystenG MaystenG bu arada kontrol ettim , özel mesajlarım açıktı üyelerin hepsine , keşke oradan yazsaydın . Çünkü olmadı bu sayfa. Yeni açmıştım konuyu. Hatta bi arkadaş da kendime ait günlük kimse yazmasın demiş kimse yazmamıştı . Benim suçum keşke hurma olayını yanlış bilmeseydim . Yoksa size kızmıyorum kendime kızıyorum .günlükten çıktı burası .

neden bu kadar teknoloji merakı
gidip 20 liraya bir defter, bir kalem alın kendi el yazınızla yazın bunları.
bebeğinize mektuplar da yazın.
çok daha değerli olmaz mı?

Back
X