KENDİME AİT GÜNLÜĞÜM. YORUM YAZILMASIN :) :)

Limonlu Cheesecake

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2019
226
59
13
LÜTFEN YORUM YAZMAYIN .BU BENİM GÜNLÜĞÜM
12/10/2019
Sevgili günlük; güne kilomu takip ederek başladım
74.90
Öğlen kahvaltıda;Zeytin, peynir, tam buğday ekmeği, salatalık, domates, omlet, çay,bal, tereyağ yedim
Arada hurma, biraz fındık ve ceviz
Akşam; biftek, salata, bulgur pilavı
Yemekten daha sonra yarım ayva ve muz yedim. Evdeydim, bu kadar
3 litre su içtim, vitamin içtim, hiç para harcamadım, kuran okudum, namaz kıldım, banyo yaptım, 7 hurma yedim, kumbaraya 100 TL attım

Son düzenleme:
Yapmadan duramayacağım kusura bakma. Öncelikle sağ sakim kucağina almayı nasip etsin. Ancak daha neredeyse 2 ayın var, hurma yeme, sonlara doğru ye. Açılma yapıyor,bu da erken doğuma sebep olur.

Yapmadan duramayacağım kusura bakma. Öncelikle sağ sakim kucağina almayı nasip etsin. Ancak daha neredeyse 2 ayın var, hurma yeme, sonlara doğru ye. Açılma yapıyor,bu da erken doğuma sebep olur.
Amin . Günlüğümü gün gün takip etmek istediğimden yorum istemedim . Karmaşıklığa sebep oluyor, herkes yazınca . Kendi mesajlarımı bulamayacağım mesajların arasından . Şöyle birşey taaa kaçıncı aylardan başlıyorlar diye ben geç kaldım olarak düşündüm . (37-40 arası normal Doğuma giriyor diyor internette) 37 ye 5 hafta kalmış oluyor. Araştırayım netten o zaman. Dün başlamıştım yemeye, bugün yememiştim allahtan. Sağol .aaa sen de hamilesin . Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin

MaystenG bu arada kontrol ettim , özel mesajlarım açıktı üyelerin hepsine , keşke oradan yazsaydın . Çünkü olmadı bu sayfa. Yeni açmıştım konuyu. Hatta bi arkadaş da kendime ait günlük kimse yazmasın demiş kimse yazmamıştı . Benim suçum keşke hurma olayını yanlış bilmeseydim . Yoksa size kızmıyorum kendime kızıyorum .günlükten çıktı burası .

neden bu kadar teknoloji merakı
gidip 20 liraya bir defter, bir kalem alın kendi el yazınızla yazın bunları.
bebeğinize mektuplar da yazın.
çok daha değerli olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…