Kendimden nefret ediyorum

Senin bünye inatlaşma döneminde şimdi
kim baskın çıkarsa o kazanacak
bu kadar başarmışsın sakın bırakma
yarın menü bildirimi yap ben de yaparım günlüğüme

selam canım bende 10 kilo verdim sonra arkadaşımın düğününe gittim 4 gün falan varya neler yemedim baklavalar çikolatalar sonra döndüm eve 1 kilo almışım 4 güne o 1 kiloyu geri verdim kaldığım yerden devam ediyorum hatta vucut şaşırıyor arada iyi bile oluyor yani stres yaparsan hiç veremezsin bugün oldu yarın yeni başlangıç yapıyorum diyip azimle devam et hiç bişey olamz sadece bu iki gün tartılma ödem falan yapıyor fazla çıkman kesin ama 3 4 güne toparlarsın:KK68:

selam canım bende 10 kilo verdim sonra arkadaşımın düğününe gittim 4 gün falan varya neler yemedim baklavalar çikolatalar sonra döndüm eve 1 kilo almışım 4 güne o 1 kiloyu geri verdim kaldığım yerden devam ediyorum hatta vucut şaşırıyor arada iyi bile oluyor yani stres yaparsan hiç veremezsin bugün oldu yarın yeni başlangıç yapıyorum diyip azimle devam et hiç bişey olamz sadece bu iki gün tartılma ödem falan yapıyor fazla çıkman kesin ama 3 4 güne toparlarsın:KK68:
Bünyeden bünyeye değişir inşallah bnde senin gibiyimdir inşallah toparlarım yarın tam gaz devaaaaaam :KK34::KK34:

Bünyeden bünyeye değişir inşallah bnde senin gibiyimdir inşallah toparlarım yarın tam gaz devaaaaaam :KK34::KK34:
sen pes etme yarın kaldığın yerden devam et hatta yeniden başla gerçekten bu kiloları 1 günde almadın değil mi öncedende o nedenle 1 gün yediğinle öyle deli gibi kilo alman imkansız bir daha tekrarlama bir süre yeter:KK51:

3 ay önce 83 kiloyla diyete başladım en son 70 kiloydum aman yarabbim haftada bir oluyor hep ama bugün dünyaları yedim kıtlıktan çıktım,ne bulduysam attım ağzıma sonra 2-3 saat midem yüzünden ölüm-kalım savaşı verdim herkes zayıfladığım için beni takdir ederken ben gerisin geri alıyorum galiba azmim,isteğim azaldı napıcam ben napıcam :KK42:
Nefsine hakim olcan:) Sabretmek lazım

X