Kendimden nefret ediyorum

Buna yoksunluk krizi diyoruz, uzun sureli diyetlerde kacinilmaz maalesef. O yuzden kendinize bir gun belirleyin o gun 1 ogun (ama sadece 1 ogun asla gun degil) neye ozlem duyuyorsaniz onlari yiyin. Ertesi gun bol su ve normalden fazla sporla telafi edin. Yoksa kacamaklarin sonu gelmiyor. Kacamak yerine odul ogunu yaparsaniz kontrolu kaybetmezsiniz.

Sephoraalman st: 39986551 .!.:
Yıllardır böyle beslenirim ben. Hafta içi çok dikkat ederim, kalori hesaplarım, tatlı yemem, alkol almam. Ama cuma akşamı oldumu koyveririm her şeyi taaa pazartesi sabahına kadar. Hiç kilo problemim olmadı şimdiye kadar. Eskiden sporcuydum, şimdi ağır antrenmanları bırakmanın etkisiyle biraz gevşemiş bulunmaktayım. Ama yine de kilom oynamıyor hiç. Bence güzel bir beslenme şekli.
İnşallah bende almam ama hiç sanmıyorum çünkü çok yedim çok

Buna yoksunluk krizi diyoruz, uzun sureli diyetlerde kacinilmaz maalesef. O yuzden kendinize bir gun belirleyin o gun 1 ogun (ama sadece 1 ogun asla gun degil) neye ozlem duyuyorsaniz onlari yiyin. Ertesi gun bol su ve normalden fazla sporla telafi edin. Yoksa kacamaklarin sonu gelmiyor. Kacamak yerine odul ogunu yaparsaniz kontrolu kaybetmezsiniz.
İlk başlardan beri bunu yapyorum kendimi bi öğünde ödüllendiriyorum ama bugün yedim yedim yedim kalktım spor yaptım bol su içtim sonra gene yedim yedim yedim:KK57:

Böbrek patlaması olceeek birazdan of of yani 3 ay binbir azimle,hırsla diyet yapan rabia Gitti aptal bi rabia geldi öldürcem o rabia yı gebertcem
Canim bi sakin ol ya. Baksana 13 kilo vermek buyuk basari, herkesin yapabilecegi birsey degil. Arada bir o kadarcik bunalim, isyan olur. Bu kadar cok yuklenme kendine. Al battaniyeni. Uzan keyfine bak. Yarin yeniden duzene girersin insallah.

Bende az önce 5 dilim mozaik pasta yedim yerken ne güzel mutluydum:kk77: şimdi acı çekiyorum :KK43:bu gece ceza olarak 2 saat koşucam :KK43: nefret ediyorum bende

Canim bi sakin ol ya. Baksana 13 kilo vermek buyuk basari, herkesin yapabilecegi birsey degil. Arada bir o kadarcik bunalim, isyan olur. Bu kadar cok yuklenme kendine. Al battaniyeni. Uzan keyfine bak. Yarin yeniden duzene girersin insallah.
Öyle mi diyorsun ay hadi inşallah :KK45:

Öyle mi diyorsun ay hadi inşallah :KK45:
Tabi oyle :) yarin normal yemen gerekeni ye, canin ekstra bisey isteyecek olursa bitkisel cayini icersin, hem oyaliyor kafani, hem o acligi bastiriyor. Tarcinli caylar tatli istahini da bastirir mesela. Arada elma yersin yine tatli niyetine. Uzme canini. Moralini saglam tutki, kendini koyuverme bidaha boyle.

Tabi oyle :) yarin normal yemen gerekeni ye, canin ekstra bisey isteyecek olursa bitkisel cayini icersin, hem oyaliyor kafani, hem o acligi bastiriyor. Tarcinli caylar tatli istahini da bastirir mesela. Arada elma yersin yine tatli niyetine. Uzme canini. Moralini saglam tutki, kendini koyuverme bidaha boyle.
Sağol biraz kendime güvenim geldi :KK15:

X