- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- Konu Sahibi maviduvar1
tam 13 senedir sigara içiyorum malesef...1-2 kere bırakma girşimim oldu. ama başaramadım. hamileyken bile 1-2 içtim. ama sigara içtiğim için arttık kendimden nefret ediyorum. çünkü...
1. ailem 13 yıldır içmeme rağmen sigara içtiğimi bilmiyor. ailem başka bir şehirde oturuyor. sırf sigara içemicem diye onlara gitmek ve onların bana gelmesini istemiyorum. ailemin yanında 15 gün kalsam bir fırt bile çekmiyorum. ama sinirli olduğum için annemi olur olmaz sebeblerden dolayı kırıyorum. sigara içmediğim için kokuyu daha iyi algılıyorum. bavuldaki yeni yıkanmış iç çamaşırlarım bile sigara kokuyor. oradan ayrıldığımda tekrar başlıyorum içmeye.
2. sigarayla mahvettiğim cildimi düzeltmek için tonlarca para harcıyorum
3. oğlum oyuncak istediğinde ona para yok diyorum, ama kendime sigara alıyorum.
4. işyerinde sigara içebilmek için türlü rezillik çekiyorum.
5. sabahları boğazımda iğrenç bir tatla uyanıyyorum.
6. çevremde herkes içtiği için bırakmaya cesaret edemiyorum.
7. sigaraya verdiğim parayı biriktirsem neler yaparım neler..ayda 300 liradan yılda 3600 lira. krallar gibi tatil yaparım. istediğim herşeyi alırım. oğlum büyüyene dek biriktirsem onun üniversite parası bile çıkar. 3600*10 yıl=36000 lira. deli para değil mi.i..
ne olur yardım edin bana...kendimi hiç sevmiyorum artık...
1. ailem 13 yıldır içmeme rağmen sigara içtiğimi bilmiyor. ailem başka bir şehirde oturuyor. sırf sigara içemicem diye onlara gitmek ve onların bana gelmesini istemiyorum. ailemin yanında 15 gün kalsam bir fırt bile çekmiyorum. ama sinirli olduğum için annemi olur olmaz sebeblerden dolayı kırıyorum. sigara içmediğim için kokuyu daha iyi algılıyorum. bavuldaki yeni yıkanmış iç çamaşırlarım bile sigara kokuyor. oradan ayrıldığımda tekrar başlıyorum içmeye.
2. sigarayla mahvettiğim cildimi düzeltmek için tonlarca para harcıyorum
3. oğlum oyuncak istediğinde ona para yok diyorum, ama kendime sigara alıyorum.
4. işyerinde sigara içebilmek için türlü rezillik çekiyorum.
5. sabahları boğazımda iğrenç bir tatla uyanıyyorum.
6. çevremde herkes içtiği için bırakmaya cesaret edemiyorum.
7. sigaraya verdiğim parayı biriktirsem neler yaparım neler..ayda 300 liradan yılda 3600 lira. krallar gibi tatil yaparım. istediğim herşeyi alırım. oğlum büyüyene dek biriktirsem onun üniversite parası bile çıkar. 3600*10 yıl=36000 lira. deli para değil mi.i..
ne olur yardım edin bana...kendimi hiç sevmiyorum artık...