kendimden 19 yaş büyük birinden hoşlanıyorum ...kalbim ve aklım arasında kaldım ...

kore...
yani seninle zaman geçirir.ciddi bir şey düşünmez diyorum.hani "takılıyoruz" derler ya...

Bence genelleyemeyiz.

Bu forumda yabanci erkeklerle evli pekcok kadin var. Rus kocasi olan da var, Avusturyali da, Alman da.

Ben yurtdisindayim, bana ilgi gosteren Hanslarin hepsi ciddi ve saygililardi. Hatta biri ailesiyle tanistirmaya bile kalkti, daha dogrusu beni tuzaga dusurdu diyeyim , kizkardesiyle kuzenlerinin oldugu bir dogumgunune goturdu Sonra eve donerken yolda nasil ailemi sevdin mi dedi Honk dedim ben de icimden abicim sana niyetim yok ki , aileni sevsem ne sevmesem ne Akli sira kendi reklamini yapiyor, bak ben de aile erkegiyim demeye getiriyor

Demeye calistigim sey bilemeyiz. Hayirlisi diyelim, daha tazesi diyelim konu sahibesi icin

Canım yaşadıklarını asla kınamam bende yıllar önce şuanda evli olduğum kocamla yaşadım aramızda 10 yaş var şimdi ben 30 oldum bazen şuraya gidelim diyorum ben yorgunum diyor şunu yapalım diyorum sen hiç yorulmaz mısın diyor. İyi düşün derim şuanda tozpembe olur herşey ileride keşke dersin yinede sen bilirsin

benim sözlüm benden 9 yaş büyük,geçenlerde aramızda şöyle bir diyalog geçti
sözlüm:aşkım hani biz çocukken bi gazoz vardı ya bir de bilmem ne oyunu vardı ne oynardık o oyunu hatırladın mı
ben:canım bizim jenerasyonlarımız farklı ama yaa ben çocukken yoktu onlar
sözlüm:hmmm doğru(hafif bir alınmışlıkla beraber :)
sen düşün 19 yaşı.
küçük kuzeni 19 yaşında bayramda elini öptü
ben 22 yaşındayım.
iyi düşün çok iyi düşün :)
19 yaş çok büyük bir fark.

kore...
yani seninle zaman geçirir.ciddi bir şey düşünmez diyorum.hani "takılıyoruz" derler ya...
Asik olursa evlenir.yabanciyla evlenen cok var.asik olmazsa evlenmez zaten asik olmazsa evlenmesin yani ben istemem ..

10 yas bile demek ki farkediyor

Koca adam ya.. Yapmayın , gerek yok.. O kadar hayat tecrubesiyle elbet entelektüel görünür gözünüze.
Aşk dediğiniz geçici.. İlişkiniz başlayınca sıkılırsınız.

Canim sende sans ver bak cok iyimis cocuk

Evlenirsin cocugun olur biraz büyür sen anne o dedesi gibi komik olmaz mı sence? Kalbini susturmanı tavsiye ederim..

bir dakika siz niye "yabancı evlenmez."d iye aldınız ki? ben öyle bir şey demedim. konu sahibesi arada başka soru sorunca,milliyet konusu acıldı.
o kişi benden 10 yaş büyüktü ve beni ciddiye almıyordu.yalnız vakit öldürüyordu.ben bunu dedim. ki bu olayda 19 yaş büyükmüş. jenerasyon farkı bile var. kişi istiyorsa öyleyse denesin.kendi kararı. biz de boşuna yorum yapmışız

dün yaşadığım bir olayı aktarayım sıcak sıcak
çocuk 19 yaşında,ben 29. çocuk bana yazmış. ciddiye almadım,ona cevap bile yazmadım..3-5 yaş olsa ve olgun biri olsa,tamam diyeceğim de, 10 yaş ne yahu.. (ben erkek olsaydım belki tepkim farklı olurdu. anlatabiliyor muyum)

Yaşıtlarınızın suyu mu çıktı da 50'ye merdiven dayamış adama aşık oldunuz yahu aşk falan değil bence sizin ki hayranlık.. ve o sizi kabul etse bile maksimum 2 yıl sonra sıkılacaksınız. çünkü hayata bakış açılarınız bile farklı olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…