- 23 Ağustos 2012
- 49.694
- 230.571
kore...
yani seninle zaman geçirir.ciddi bir şey düşünmez diyorum.hani "takılıyoruz" derler ya...
Asik olursa evlenir.yabanciyla evlenen cok var.asik olmazsa evlenmez zaten asik olmazsa evlenmesin yani ben istemem ..kore...
yani seninle zaman geçirir.ciddi bir şey düşünmez diyorum.hani "takılıyoruz" derler ya...
10 yas bile demek ki farkediyorCanım yaşadıklarını asla kınamam bende yıllar önce şuanda evli olduğum kocamla yaşadım aramızda 10 yaş var şimdi ben 30 oldum bazen şuraya gidelim diyorum ben yorgunum diyor şunu yapalım diyorum sen hiç yorulmaz mısın diyor. İyi düşün derim şuanda tozpembe olur herşey ileride keşke dersin yinede sen bilirsin
Canim sende sans ver bak cok iyimis cocukBence genelleyemeyiz.
Bu forumda yabanci erkeklerle evli pekcok kadin var. Rus kocasi olan da var, Avusturyali da, Alman da.
Ben yurtdisindayim, bana ilgi gosteren Hanslarin hepsi ciddi ve saygililardi. Hatta biri ailesiyle tanistirmaya bile kalkti, daha dogrusu beni tuzaga dusurdu diyeyim , kizkardesiyle kuzenlerinin oldugu bir dogumgunune goturduSonra eve donerken yolda nasil ailemi sevdin mi dedi Honk dedim ben de icimden abicim sana niyetim yok ki , aileni sevsem ne sevmesem ne Akli sira kendi reklamini yapiyor, bak ben de aile erkegiyim demeye getiriyor
Demeye calistigim sey bilemeyiz. Hayirlisi diyelim, daha tazesi diyelim konu sahibesi icin
Bence genelleyemeyiz.
Bu forumda yabanci erkeklerle evli pekcok kadin var. Rus kocasi olan da var, Avusturyali da, Alman da.
Ben yurtdisindayim, bana ilgi gosteren Hanslarin hepsi ciddi ve saygililardi. Hatta biri ailesiyle tanistirmaya bile kalkti, daha dogrusu beni tuzaga dusurdu diyeyim , kizkardesiyle kuzenlerinin oldugu bir dogumgunune goturduSonra eve donerken yolda nasil ailemi sevdin mi dedi Honk dedim ben de icimden abicim sana niyetim yok ki , aileni sevsem ne sevmesem ne Akli sira kendi reklamini yapiyor, bak ben de aile erkegiyim demeye getiriyor
Demeye calistigim sey bilemeyiz. Hayirlisi diyelim, daha tazesi diyelim konu sahibesi icin
Canim sende sans ver bak cok iyimis cocuk
elektirik yoksa olmaz tabi ..Pfffffffffff elektrik alamadım
noldu sizin durumlarelektirik yoksa olmaz tabi ..