kendimden 19 yaş büyük birinden hoşlanıyorum ...kalbim ve aklım arasında kaldım ...

benim kayinpederimle aramda 22 yas var ve kendisi turk degil yabanci..arkadaslarini da taniyorum haliyle..(ben 27 yasindayim)
onunla ya da arkadas cevresinden biriyle kendi yasimda birini hayal edemiyorum,hayal etmek istemiyorum :KK43:

Buyuk ihtimal olabildigince kibar davranir,bir dedigini iki etmez kizin ama saglik problemleri basladi bile..biz esimle buralarda dag tepe tirmanip oraya buraya kampa giderken o evde oturup birasini icer,gelse yorulur..aksam biyerlere eglenmeye ciktiginda gittigi yer pub`dan oteye gitmez..bilmiyorum gencecik su gibisin daha,bence dengin biri daha uygun olur.
birde o yastan sonra evlilik dusunmezler genelde,zaten avrupadaki 40 yas ustu bekar ya da esinden ayrilmis bayanlar dahi birdaha evlilik yoluna girmiyor,kaldi ki genclerde ancak o da belki cocuk sahibi olurlarsa evlilik yapiyorlar.

Genelde beraber yasiyorlar hayati paylasiyorlar o kadar.
mallarin ortak olmasi,iliskinin kagida dokulmesi islerine pek gelmiyor zaten artik o yollardan coktan gectikleri icin,toplumda onlari evlilige itmedigi icin hic o taraklarda bezleri yok.
eger evleneceginizi dusunuyorsaniz,sonradan hayal kirikligina ugrayabilirsiniz.:KK22:
Orta yasli kadinlar evlenemiyor cunku evlilik icin erkekler onlari tercih etmiyor ....erkek daha az kafinlara göre. Ve homoseksuellik yaygin..

Yaş farkı çok ama olmaz demiyorum yine de siz duygularınızdan emin misiniz? Belki de sadece bir hayranlıktır?

Bence kesinlikle denemelisin.icinde kalacağına yasanacaklari olumlu yada olumsuz gormen ilerideki hayatina olumlu anlamda geri dönüş yapmani sağlar. Umarım herşey istediğin gibi gelişir.

18 yaş çok. 28 yaşındayım, eşim 37. Yine de bazı beklentiler açısından sorun olabiliyor aramızda.

bence şuan hissettiğin duygular o seni kabul ettiğinde aranızda bir şeyler geçtiğin de ve onu yakından sevgili olarak tanıdığında tamamen değişecek. imkansız geldiği için sana çok etkileyici ve karşı konulmaz geliyor sadece

bence şuan hissettiğin duygular o seni kabul ettiğinde aranızda bir şeyler geçtiğin de ve onu yakından sevgili olarak tanıdığında tamamen değişecek. imkansız geldiği için sana çok etkileyici ve karşı konulmaz geliyor sadece
Belkide oyledir ama tuhaf bir sekikde cekiyor adam iste

Madem Fransa'ya sık sık gidiyorsun şekerim, daha tazesi de eminim vardır:))
Aslinda fransiz olmasiyla ilgisi yok..insan olarak cok iyi biri nazik sevimli vs vs..yani Fransızla özel bir hayranligim yok...bilmiyorum bir deneyeceğim bakalim ne diyecek kesin cok sasircak ama olsun yazarim size

Cidden , madem Fransız seviyorsun daha gençleri de var nasılsa hem de çok sıcakkanlılar.

Ben 2 kere gittim, 1.sinde üniversite kampüsündeydim yolda yürürken bir binanın içindeki lab gibi bir yerdeki herifler bana baktılar sonra el salladılar???! Etrafta başka kimse de yoktu:KK70:Bana çok sıcakkanlı ve kibar davrandı fransız erkekleri sağ olsunlar.:KK50:

Ben kendimden 10 yaş büyük biriyle ilişki yaşadım ve şu an yaşıtlarımla bir ilişki düşünemiyorum. kesinlikle dediğiniz gibi bilgi, kültür, kendine güven konusunda çok haklısınız. Ama 19 yaş bilemiyorum nasıl olur. Ama tanımadan bilemezsiniz hayat görüşleriniz, düşünceleriniz, birbirinizle uyumunuz çok önemli. Bunlar varsa neden olmasın :)

kızlar merhaba ...size bir derdimi açmak istedim .. benim aklımda biri var .. aslında uzun zamandır var ama çok sık bir araya gelemiyoruz kırk yılda bir . onu görünce çok heyecanlanıyorum elim ayağıma dolanıyor kalbim sıkışıyor resmen ..daha önce evlenip boşanmış çok entellektüel çok bilgili biri . yabancı türk değil .ben bir kaç hafta sonra yine onun ülkesine gidiyorum iş için ..ona geleceğimi söyledim görüşelim dedi ..sanırım ondan hoşlandığımın farkında belkide değildir bilmiyorum ..biliyorum bu zor bir ilişki olur kaldı ki onun duyguları var mı onuda bilmiyorum . belki hayatında biri var onuda bilmiyorum tabi ...ben yanına gidince açılmayı düşünüyorum en fazla reddeder ne yapayım içim içimi yiyor ..zaten hep olmayacak insanlara aşık oluyorum .. arkadaşlarım geçici bir heves diyor ..ben daha önce çok aşık oldum .. aşık oluncada mantığım bitiyor huyum bu ..şimdi gidip konuşsam falan nasıl tepki verir ki ?sizce konuşsam mı ?

sakın ! bence o ,seni o konuda ciddiye almaz. ama seni kullanmak isteyebilir. hiç bulaşma.hele ki yabancı. aman aman. 2 kez yabancıyla çıkmış biri olarak,beni dinlersen,bu iş olmaz diyorum

sakın ! bence o ,seni o konuda ciddiye almaz. ama seni kullanmak isteyebilir. hiç bulaşma.hele ki yabancı. aman aman. 2 kez yabancıyla çıkmış biri olarak,beni dinlersen,bu iş olmaz diyorum
kullanmak nedir ya ?karışıklkı birşey istenirse olur benle birlikte olursa beni kullandı mı oluyor ?
seninkiler hangi ülkedendi ?

Cidden , madem Fransız seviyorsun daha gençleri de var nasılsa hem de çok sıcakkanlılar.

Ben 2 kere gittim, 1.sinde üniversite kampüsündeydim yolda yürürken bir binanın içindeki lab gibi bir yerdeki herifler bana baktılar sonra el salladılar???! Etrafta başka kimse de yoktu:KK70:Bana çok sıcakkanlı ve kibar davrandı fransız erkekleri sağ olsunlar.:KK50:
fransızlar bazıları yani çok çapkın oluyor ama dikkatli ol :rolleyes:
adamlar rahat bu flört konularında benim adam için konuşmuyorum genelde .. çok nazik romantık ama bir okadarda çapkındır fransız erkeği ...bir kere aksanları bile yeter adamların yani

kore...
yani seninle zaman geçirir.ciddi bir şey düşünmez diyorum.hani "takılıyoruz" derler ya...

X