benim kayinpederimle aramda 22 yas var ve kendisi turk degil yabanci..arkadaslarini da taniyorum haliyle..(ben 27 yasindayim)
onunla ya da arkadas cevresinden biriyle kendi yasimda birini hayal edemiyorum,hayal etmek istemiyorum
Buyuk ihtimal olabildigince kibar davranir,bir dedigini iki etmez kizin ama saglik problemleri basladi bile..biz esimle buralarda dag tepe tirmanip oraya buraya kampa giderken o evde oturup birasini icer,gelse yorulur..aksam biyerlere eglenmeye ciktiginda gittigi yer pub`dan oteye gitmez..bilmiyorum gencecik su gibisin daha,bence dengin biri daha uygun olur.
birde o yastan sonra evlilik dusunmezler genelde,zaten avrupadaki 40 yas ustu bekar ya da esinden ayrilmis bayanlar dahi birdaha evlilik yoluna girmiyor,kaldi ki genclerde ancak o da belki cocuk sahibi olurlarsa evlilik yapiyorlar.
Genelde beraber yasiyorlar hayati paylasiyorlar o kadar.
mallarin ortak olmasi,iliskinin kagida dokulmesi islerine pek gelmiyor zaten artik o yollardan coktan gectikleri icin,toplumda onlari evlilige itmedigi icin hic o taraklarda bezleri yok.
eger evleneceginizi dusunuyorsaniz,sonradan hayal kirikligina ugrayabilirsiniz.