o sorun olmaz çünkü biz sürekli giip geliyoruz .. sıkıntı olmaz uzaklık ..Ben yaş konusuna takılmam. Aynı durumu ben yaşasaydım benim için asıl sorun yaş değil ülkeler arası mesafe olurdu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o sorun olmaz çünkü biz sürekli giip geliyoruz .. sıkıntı olmaz uzaklık ..Ben yaş konusuna takılmam. Aynı durumu ben yaşasaydım benim için asıl sorun yaş değil ülkeler arası mesafe olurdu.
sürekli soruluyor sürekli yazdım okuyabilirsiniz konuyu . 28 yaşındayımBi daha yazıversen olurmusun hayret bişey.
Avusturya.hangi ülke?
sürekli soruluyor sürekli yazdım okuyabilirsiniz konuyu . 28 yaşındayım
Yakın hissediyorsanız kültürlerinizi o zaman çok da sıkıntı değil bence yaş, zaten yaş itibariyle de yeterince olgunsunuz ...Ne tepki vereceğine takılmayın zaten onlarda bayanlar düşüncelerini açıklayınca türkler gibi de garip bakmıyorlar:) Umarım her şey istediğiniz gibi geçer.ben biliyorum canım yabancı erkekleri zaten kültürü bana uzak değil ..biz gidip geliyoruz zaten birbirimizin ülkesine sürekli
Hmm...kızlar merhaba ...size bir derdimi açmak istedim .. benim aklımda biri var .. aslında uzun zamandır var ama çok sık bir araya gelemiyoruz kırk yılda bir . onu görünce çok heyecanlanıyorum elim ayağıma dolanıyor kalbim sıkışıyor resmen ..daha önce evlenip boşanmış çok entellektüel çok bilgili biri . yabancı türk değil .ben bir kaç hafta sonra yine onun ülkesine gidiyorum iş için ..ona geleceğimi söyledim görüşelim dedi ..sanırım ondan hoşlandığımın farkında belkide değildir bilmiyorum ..biliyorum bu zor bir ilişki olur kaldı ki onun duyguları var mı onuda bilmiyorum . belki hayatında biri var onuda bilmiyorum tabi ...ben yanına gidince açılmayı düşünüyorum en fazla reddeder ne yapayım içim içimi yiyor ..zaten hep olmayacak insanlara aşık oluyorum .. arkadaşlarım geçici bir heves diyor ..ben daha önce çok aşık oldum .. aşık oluncada mantığım bitiyor huyum bu ..şimdi gidip konuşsam falan nasıl tepki verir ki ?sizce konuşsam mı ?
Neye tepki verdin bu kadar anlayamadım? Sakin ve özenle konuşmuş arkadaş,47 yaşındaki bir birey normal şartlarda evlenip ailesini kurmak ister,tabi istisnalar vardır tercihler farklı olabilir.Buna dayanarak sana birşeyler söylemiş,ki zaten senin hoşlandığın kişi daha önce evlilik geçirmiş yani bunu konuşmanın anlamı yok,sadece tepkini garipsediğim için yazdım.Konuna gelecek olursam yaş farkı olup cok mutlu olan arkadaşlarım var çevremde,duygularına güveniyorsan denemelisin.ne alakası var ya . o yaşa kadar evlenmemişse sorun vardır ...üff cidden bazı insanları hiç anlamayacağım . eğer şöyleyse böyledir böyleyse söyledir nasıl bu kadar kesin konuşursunuz tanımadığınız insanlar hakkında ... bende 28 yaşındayım hiç evlenmedim bendede sorun vardır kesin dimi ?...evlenenlerde sorun yoktur hiç görüyoruz hiç sorun olmadığını ..
sanki belli bir yaş var o yaşa kadar buldun buldun bulamadın içine sinmedi kimse o zaman sorunlusun ... adam evlenmiş boşanmış türk olmadığını söyledim çünkü türk erkekleri ile avrupalı erkekler arasında çok fark var hayat görüşü anlamında .
Insan istedigi gibi birini bulamazsa hep bejar kalabilir niye takdiniz ki bu kadar..rezil evlilikler yasayip hala devam edenler var...evlilik onemli degil onemli olan o kisiye duyulan sevgidir bence...Neye tepki verdin bu kadar anlayamadım? Sakin ve özenle konuşmuş arkadaş,47 yaşındaki bir birey normal şartlarda evlenip ailesini kurmak ister,tabi istisnalar vardır tercihler farklı olabilir.Buna dayanarak sana birşeyler söylemiş,ki zaten senin hoşlandığın kişi daha önce evlilik geçirmiş yani bunu konuşmanın anlamı yok,sadece tepkini garipsediğim için yazdım.Konuna gelecek olursam yaş farkı olup cok mutlu olan arkadaşlarım var çevremde,duygularına güveniyorsan denemelisin.
Evt turk olsa havaya girerdi..Yakın hissediyorsanız kültürlerinizi o zaman çok da sıkıntı değil bence yaş, zaten yaş itibariyle de yeterince olgunsunuz ...Ne tepki vereceğine takılmayın zaten onlarda bayanlar düşüncelerini açıklayınca türkler gibi de garip bakmıyorlar:) Umarım her şey istediğiniz gibi geçer.
Arkadaşım boşver. Söylediklerimiz her zaman karşımızdakinin anlayabildiği kadardır. Lütfen kimse benddn alıntı yapıp cevaplamasın artık. Olasılıkları sıralamak da gerekmiyor. Her şey güllük gülistanlık. Mükemmel bir insan. Hemen koş görüş vs. Vs.Neye tepki verdin bu kadar anlayamadım? Sakin ve özenle konuşmuş arkadaş,47 yaşındaki bir birey normal şartlarda evlenip ailesini kurmak ister,tabi istisnalar vardır tercihler farklı olabilir.Buna dayanarak sana birşeyler söylemiş,ki zaten senin hoşlandığın kişi daha önce evlilik geçirmiş yani bunu konuşmanın anlamı yok,sadece tepkini garipsediğim için yazdım.Konuna gelecek olursam yaş farkı olup cok mutlu olan arkadaşlarım var çevremde,duygularına güveniyorsan denemelisin.
Ben öyle birşey söylemedim zaten.Yeterince mantık çerçevesi içinde açıklama yaptım.Evlilik yoluyla denenmez ki bu işler. İlişki yaşanır, birlikte zaman geçirilir ve anlaşılır zaten yürüyüp yürümeyeceği. O bu şu değil, konu sahibine göre oluru varsa dener.
sıcak bakmayabilirler ama evleniyorlar sonuçta bir şekilde ...herkes evlenicek diye birşey yok .. henüz evlilik yok ortada ilişki bile yok . oraya nasıl geldi konu anlamadım .. gören dedesi sansa banane ya . bana benim hayatım lazım başkasının ne düşündüğünün benim hayatımda pek önemi yok ...