Evlilik deneme yanılma yöntemi değil ki.Bazı görünür gerekçeler vardır.Aklın yolu birdir.Ama hakkında hayırlısı.Bana göre olamayacak bir durum.Bir başkasına göre oluru varsa saygı duyarım.Evet büyük fark ama kendi yaşıtı biriyle olacağından daha mutlu olabilir belki. Denemeden bilemez. Hem 18 yaşında genç kız değil 28 yaşında doğru karar verebilecek olgunlukta koskoca bir kadın.
ergen atarı mı ?gerçekten komik şu laflar ..oy oy oy, allah adamın yardımcısı olsun.. 50 yaşından sonra ergen atarıyla uğraşacak zavallıcık.. evet artık eminim, mantıklı biriyse koşarak uzaklaşır..
ergen atarı mı ?gerçekten komik şu laflar ..
bence siz insanları yargılamaktan vezgeçin .. ergence konuşan ben değilim sizsiniz bu konuda ...
zaten ortada daha birşey yok ama ben açılıcam ....buluştuğumuzda bişeyler söyleyeceğim ona . artık ona kalmış bakalım ne diyecek yine yazarım buraya sonucu .Evet büyük fark ama kendi yaşıtı biriyle olacağından daha mutlu olabilir belki. Denemeden bilemez. Hem 18 yaşında genç kız değil 28 yaşında doğru karar verebilecek olgunlukta koskoca bir kadın.
Evlilik yoluyla denenmez ki bu işler. İlişki yaşanır, birlikte zaman geçirilir ve anlaşılır zaten yürüyüp yürümeyeceği. O bu şu değil, konu sahibine göre oluru varsa dener.Evlilik deneme yanılma yöntemi değil ki.Bazı görünür gerekçeler vardır.Aklın yolu birdir.Ama hakkında hayırlısı.Bana göre olamayacak bir durum.Bir başkasına göre oluru varsa saygı duyarım.
üff tamam bence yeter .. kimseyle tartışmak istemiyorum .. senin düşüncen bana göre SIG .bu kadar .. sen kendinden genç kadınlarla aşk yaşayan erkeklere mantıksız diyebiliyorsan bu haddin mi peki bir düşün ..yoo hiç alakası yok.. fikir sormuşsun verilen cevaba "sığ" demek senin haddin değil.. senden büyüklerle anlaşma sebebin olgunluğun değil, seni idare etmeleri.. kendi yaşıtların 5 dakika çekmezler seni..
Hayırlıysa olsun ne diyelim. Çok kaptırma ama kendini, aşk gözümü kör etti deme sakın.zaten ortada daha birşey yok ama ben açılıcam ....buluştuğumuzda bişeyler söyleyeceğim ona . artık ona kalmış bakalım ne diyecek yine yazarım buraya sonucu .
üff tamam bence yeter .. kimseyle tartışmak istemiyorum .. senin düşüncen bana göre SIG .bu kadar .. sen kendinden genç kadınlarla aşk yaşayan erkeklere mantıksız diyebiliyorsan bu haddin mi peki bir düşün ..
sakin ol sinirlenmene gerek yok .. bence sıgsın ..
Hayırlıysa olsun ne diyelim. Çok kaptırma ama kendini, aşk gözümü kör etti deme sakın.
evet haklısın ... ben konuşucam gittiğimde açıcam duygularımı ne düşünürse düşünsün artık kafamda kura kura sıkıldım .Şimdi siz şöyle bi 18-22 yaş aralığında falan olsaydınız ve 19 yaş büyük biri için konuşsaydınız yorumum farklı olurdu ama siz 28 yaşındasınız, ergenliğinizi geride bırakalı yıllar olmuş. Yani bunda çocukça ya da saçma sapan birşey de göremedim ben, bence duygularınızı açıklayın, hatta gönlünüz ne istiyorsa onu yapın, yaşamak istediğiniz şeyleri içinizde tutmayın. Belki her şey pozitif anlamda gelişir sizin için. Siz de muhtemelen işinizi gücünüzü oturtmuşsunuzdur, yani ilgilenmeniz gereken dersleriniz ya da temelini atmakta olduğunuz bir hayat yok elinizde. Bence en güzel çağınızdasınız, keyfiniz ne isterse onu yapın.
aynı yazdığın gibi düşünüyorum ....şu an hiçbirşey düşünemiyorum . sadece onun yanında olmak istiyorum okadar .Aşk gözü kör edebiliyorsa gerçekten aşktır Sephoracan, yarınını, ötesini berisini hesaplayabiliyorsan buna aşk denemez bence. Aşk dediğin mantığı sahadan silip süpürmeli.
aynı yazdığın gibi düşünüyorum ....şu an hiçbirşey düşünemiyorum . sadece onun yanında olmak istiyorum okadar .
Aşk gözü kör edebiliyorsa gerçekten aşktır Sephoracan, yarınını, ötesini berisini hesaplayabiliyorsan buna aşk denemez bence. Aşk dediğin mantığı sahadan silip süpürmeli.
Sakın deme, aşk körü olmak çok güzel bence keşke ben tekrar olabilsem.
iyide sen kendi yaşıtında bir adama aşık olmuş olabilirsin bu senin hayatın . başka biride sana göre babası yaşında bir adama aşık olmuşsa ne yapsın yani ?neden adam mantıksız akılsız biri olsun benim aşkıma karşılık verirse .. belkide insanlar senin gibi düşünüyor düşüncek diye bu ilişkiye karşı koyacak ...ne saçma birşeyeğer insanın babası yaşındaki adamlara aşık olması olgunluksa evet ben sığ bir insanım sevgican.. sinirlenmek? güldürme beni şeker şey, bayılırım ben olgun görünmeye çalışan miniklere
Ee madem bunkadar kararlisin neden fikir almak icin konu aciyorsun ki..yasayacagini yasa.aynı yazdığın gibi düşünüyorum ....şu an hiçbirşey düşünemiyorum . sadece onun yanında olmak istiyorum okadar .
gidemem şu anO zaman bizimle ne yapıyorsun gitsene sevdiğinin yanına