kendimden 19 yaş büyük birinden hoşlanıyorum ...kalbim ve aklım arasında kaldım ...

Şimdi siz şöyle bi 18-22 yaş aralığında falan olsaydınız ve 19 yaş büyük biri için konuşsaydınız yorumum farklı olurdu ama siz 28 yaşındasınız, ergenliğinizi geride bırakalı yıllar olmuş. Yani bunda çocukça ya da saçma sapan birşey de göremedim ben, bence duygularınızı açıklayın, hatta gönlünüz ne istiyorsa onu yapın, yaşamak istediğiniz şeyleri içinizde tutmayın. Belki her şey pozitif anlamda gelişir sizin için. Siz de muhtemelen işinizi gücünüzü oturtmuşsunuzdur, yani ilgilenmeniz gereken dersleriniz ya da temelini atmakta olduğunuz bir hayat yok elinizde. Bence en güzel çağınızdasınız, keyfiniz ne isterse onu yapın.

Adam 50 yasinda, konu sahibi de farkinda lakin gonule soz gecmiyor:)) Madem gonlun sevdi mecbur pesine gideceksin.

Bunu yazan 20 yasinda bir kiz olaydi de get derdim. Ama burda durum farkli.

Simdi kardes, bu herif nereli bilmem ammaaaaaaaaa benim tanidigim Hanslar cok kalender mesrep, gelen kadina hayir demez kalplerini acarlar. (ciddiyim). Hayatinda biri yoksa hayir diyecegini sanmam.

Yine de acele etme derim, gittiginde konusma. Yuz yuze konusmak zor zaten, git guzelce vakit gecir, eve dondukten sonra ben cok guzel vakit gecirdim, ustune seni dusunmekten kendimi alamiyorum de. Film sonra kopar zaten.

Yine de 20 yas isini 20000 kere dusun derim.

vallahi mesela brad pitt e kim der ki 51 yaşında..belki oda dediğin gibi yaşını hiç göstermiyodur.Görüntü olarak uyuşsanız bile kafa yapınız uyuşucakmı o var.

Evet büyük fark ama kendi yaşıtı biriyle olacağından daha mutlu olabilir belki. Denemeden bilemez. Hem 18 yaşında genç kız değil 28 yaşında doğru karar verebilecek olgunlukta koskoca bir kadın.
Evlilik deneme yanılma yöntemi değil ki.Bazı görünür gerekçeler vardır.Aklın yolu birdir.Ama hakkında hayırlısı.Bana göre olamayacak bir durum.Bir başkasına göre oluru varsa saygı duyarım.

oy oy oy, allah adamın yardımcısı olsun.. 50 yaşından sonra ergen atarıyla uğraşacak zavallıcık.. evet artık eminim, mantıklı biriyse koşarak uzaklaşır..
ergen atarı mı ?gerçekten komik şu laflar ..
bence siz insanları yargılamaktan vezgeçin .. ergence konuşan ben değilim sizsiniz bu konuda ...

ergen atarı mı ?gerçekten komik şu laflar ..
bence siz insanları yargılamaktan vezgeçin .. ergence konuşan ben değilim sizsiniz bu konuda ...

yoo hiç alakası yok.. fikir sormuşsun verilen cevaba "sığ" demek senin haddin değil.. senden büyüklerle anlaşma sebebin olgunluğun değil, seni idare etmeleri.. kendi yaşıtların 5 dakika çekmezler seni..

Evet büyük fark ama kendi yaşıtı biriyle olacağından daha mutlu olabilir belki. Denemeden bilemez. Hem 18 yaşında genç kız değil 28 yaşında doğru karar verebilecek olgunlukta koskoca bir kadın.
zaten ortada daha birşey yok ama ben açılıcam ....buluştuğumuzda bişeyler söyleyeceğim ona . artık ona kalmış bakalım ne diyecek yine yazarım buraya sonucu .

Evlilik deneme yanılma yöntemi değil ki.Bazı görünür gerekçeler vardır.Aklın yolu birdir.Ama hakkında hayırlısı.Bana göre olamayacak bir durum.Bir başkasına göre oluru varsa saygı duyarım.
Evlilik yoluyla denenmez ki bu işler. İlişki yaşanır, birlikte zaman geçirilir ve anlaşılır zaten yürüyüp yürümeyeceği. O bu şu değil, konu sahibine göre oluru varsa dener.

yoo hiç alakası yok.. fikir sormuşsun verilen cevaba "sığ" demek senin haddin değil.. senden büyüklerle anlaşma sebebin olgunluğun değil, seni idare etmeleri.. kendi yaşıtların 5 dakika çekmezler seni..
üff tamam bence yeter .. kimseyle tartışmak istemiyorum .. senin düşüncen bana göre SIG .bu kadar .. sen kendinden genç kadınlarla aşk yaşayan erkeklere mantıksız diyebiliyorsan bu haddin mi peki bir düşün ..
sakin ol sinirlenmene gerek yok .. bence sıgsın ..

üff tamam bence yeter .. kimseyle tartışmak istemiyorum .. senin düşüncen bana göre SIG .bu kadar .. sen kendinden genç kadınlarla aşk yaşayan erkeklere mantıksız diyebiliyorsan bu haddin mi peki bir düşün ..
sakin ol sinirlenmene gerek yok .. bence sıgsın ..

eğer insanın babası yaşındaki adamlara aşık olması olgunluksa evet ben sığ bir insanım sevgican.. sinirlenmek? güldürme beni şeker şey, bayılırım ben olgun görünmeye çalışan miniklere :KK66:

Hayırlıysa olsun ne diyelim. Çok kaptırma ama kendini, aşk gözümü kör etti deme sakın.

Aşk gözü kör edebiliyorsa gerçekten aşktır Sephoracan, yarınını, ötesini berisini hesaplayabiliyorsan buna aşk denemez bence. Aşk dediğin mantığı sahadan silip süpürmeli.

Sakın deme, aşk körü olmak çok güzel bence keşke ben tekrar olabilsem.

Şimdi siz şöyle bi 18-22 yaş aralığında falan olsaydınız ve 19 yaş büyük biri için konuşsaydınız yorumum farklı olurdu ama siz 28 yaşındasınız, ergenliğinizi geride bırakalı yıllar olmuş. Yani bunda çocukça ya da saçma sapan birşey de göremedim ben, bence duygularınızı açıklayın, hatta gönlünüz ne istiyorsa onu yapın, yaşamak istediğiniz şeyleri içinizde tutmayın. Belki her şey pozitif anlamda gelişir sizin için. Siz de muhtemelen işinizi gücünüzü oturtmuşsunuzdur, yani ilgilenmeniz gereken dersleriniz ya da temelini atmakta olduğunuz bir hayat yok elinizde. Bence en güzel çağınızdasınız, keyfiniz ne isterse onu yapın.
evet haklısın ... ben konuşucam gittiğimde açıcam duygularımı ne düşünürse düşünsün artık kafamda kura kura sıkıldım .

Aşk gözü kör edebiliyorsa gerçekten aşktır Sephoracan, yarınını, ötesini berisini hesaplayabiliyorsan buna aşk denemez bence. Aşk dediğin mantığı sahadan silip süpürmeli.
aynı yazdığın gibi düşünüyorum ....şu an hiçbirşey düşünemiyorum . sadece onun yanında olmak istiyorum okadar .

Sakın deme, aşk körü olmak çok güzel bence keşke ben tekrar olabilsem.

Ondan sonra perişan oluyorsunuz be güzelim serseri heriflerin elinde. Bir göz kör olsun da diğeri görsün bari.

eğer insanın babası yaşındaki adamlara aşık olması olgunluksa evet ben sığ bir insanım sevgican.. sinirlenmek? güldürme beni şeker şey, bayılırım ben olgun görünmeye çalışan miniklere :KK66:
iyide sen kendi yaşıtında bir adama aşık olmuş olabilirsin bu senin hayatın . başka biride sana göre babası yaşında bir adama aşık olmuşsa ne yapsın yani ?neden adam mantıksız akılsız biri olsun benim aşkıma karşılık verirse .. belkide insanlar senin gibi düşünüyor düşüncek diye bu ilişkiye karşı koyacak ...ne saçma birşey

aynı yazdığın gibi düşünüyorum ....şu an hiçbirşey düşünemiyorum . sadece onun yanında olmak istiyorum okadar .
Ee madem bunkadar kararlisin neden fikir almak icin konu aciyorsun ki..yasayacagini yasa.

yas farki bizi degil seni ilgilendiren bu durum.
Ilerisini hesaplasan belki bu kadar baglanmazdin en basinda

X