Bu kadın erken çöker mantığı annelerimizin zamanındaydı.Şimdi öyle değil.Zaten görüntüden ziyade önemli şeyler var.19 yaş,biz şuna 20 diyelim,ciddi bir fark.Hele de 28 yaşında bir genç kız için.
Hem de farklı milletten farklı kültürden biriyle.Sen karizmasından etkienmişsin.Yaşı gereği duruşundan düşüncelerinden.Ama aşk böyle değildir bitanem.O çok mantıklı bulduğun fikirlerini yaşamını beğendiğin erkekle,bir ilişki yaşamaya başladığında herşey tepe taklak olabilir.Çünkü insanların sosyal zekasıyla,iş zekasıyla,duygusal zekası aynı paralelde gitmez.
Her genç kız olgun erkekten hoşlanıyorum diyor,ya da yaşıma göre olgunum diyor.Bırakın yaşınıza göre olgun olmayın.Yaşnızı yaşayın.Şımarın hata yapın,saçmalayın.Ve kahkahalarla güleceğiniz,şımaracağınız çocukluklar yapacağınız,size değer verecek,sizin için adım atacak,sevgiye sahip çıkacak insanlar seçin.
Sen bugün gider senden hoşlanıyorum dersin.Belki de hoşuna gider,genecik kız tarafından hoşlanılmak ama bir süre sonra senin için hüsran olur hayat.Ne kadar aynı fikre sahip olsanız da,her yaşın getirdikleri ve beklentileri olur.