Kendimde değişiklik yapmak istiyorum

lolila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2010
41
0
mrb arkadaşlar ben kendimde değişiklik yapmak istiyorum 1.65 bym var 60 kg yim haliyle tgopluyum biraz oval bir yüzüm var saçlarm uzun perçemli ve omuzlarımın 10 cm fln aşasına kadar uzanıyor uçları kırık biraz kendimi değiştirmek istiyorum vebuna saçlarla başlamak istiyorum herkes bana uzun saçın çok yakıştını söyler ama kendimi değştiriyorum sizce kestirmeli miyim yada uçlarına sarı renk falan mı attırsam pişman olurum die korkuyorum

bir sorum daha olacak kendimi değiştirmek başka neler yapmalıyım yardımcı olur musunuz??

tatLım seni görmeden nasıl yardımcı olalım sanaa :KK43:(

kendi bilgilerini detaylı yaz ki bişeyler söyleyebilelim canımm ..

ııı şöyle söyliyim yeşil gözlüyüm kahverengi saçlıyım biraz toplu bir kızım yüzüm oval saçlarımda omzumun 10 cm aşaına kadar uzanıyor ve perçemliyim beyaz tenliyim

Sadece 5 kilo fazlan var spor salonuna yazılabilirsin , saçına su dalgası , mavi siyah boya , kahkül ,siyah diz üstü saten bir elbise , sonbahardayız latex çizme , siyah naylon çorap , eyeliner , kırmızı ruj daha iyi bir kombinasyon düşünemiyorum.Saçım yıpranız dersen sadece kızıl balyaj ve bigudi de işini görür saçını kestirme sadece kırıklarını aldır yoksa uzamazmış. Geçen yıl ben bunları yapmıştım iyi gelmişti bana :)

kilonuz ve boyunuz normal. eğer bölgesel bir yağlanma söz konusu değilse zayıflamaya ihtiyacınız yok bence.
yüzünüzün yuvarlaklığını inceltmek içinde saçınızı sık katlı kestirin ama boyunu kısalttırmayın, sadece katlı bir kesim yapsınlar ve fön çekmeden dağınık bir şekilde kullanın.
katlı kesim yaptırırsanız da uçlarına değilde aralara kendi saçınızdan bir kaç ton açık gölgeler attırın, çok hoş ve doğal durur...

X