Kendimde değişiklik yapmak istiyorum yardımcı olur musunuz?

ozlem1004

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
305
0
selam kizlar resmime bakarak bana yardimci olabilirmisiniz
guzel olmak icin neler yapmam gerek :KK53:
sacimi deistirmelimiyim nasil kestirmeliyim kaslarim yuzum kilom vs.
bana yardimci olurmusunuz kizlar

Eklentiler

• $Video call snapshot 12.jpg
    $Video call snapshot 12.jpg
    19,2 KB · Görüntüleme: 557
Son düzenleme:
güzel bir kızsın zaten:) Ama illa bişi yapmak istiyorsan saçını boyayıp saçlarını biraz azalttrabilrsn baya gür duruyor çnkü saçların

biraz ara makas attırıp azalttırabilirsin saçlarını canım öncelikle..

Son düzenleme:
ayıp etme kendine çok güzelsin zaten.
onun dışında havam değişsin diyorsan ilk olarak saçlardan başla. esmersin ya da fotoda öyle görünüyorsun. ben esmerlere en çok küllü kumralı yakıştırıyorum;

Eki Görüntüle 340392

saçların çok uzun değilse şu kesim o kadar havalı ve moderndir ki:KK69: (kabarık saç için doğru kesimi yaparlar düzleştirince de daha harika durur). fotodaki gibi çeneye dönük değil demek istediğim dümdüz durması daha hoş bence.

$2011-kut-sac-modeli-2.jpg

kilonu bilemiyorum zayıf görünüyorsun:26:

cnm saçını kahverenginin herhangi bir sıcak tonuna boyatabilirsin

seni hemen değiştirecektir..

zaten güzelsin ki .. ama ufak tefek değişimler daha da hoş bi hale getirebilir seni

kaşların güzel

gözlerine siyah bir kalem

hafif bir makyaj

vs...

ama saçların uzun durmalı bence ve biraz kat verdirebilirsin..dediğim gibi sıcak bir kahve tonuna boyatman çok güzel olur.

boyumuz kilomuz hemen hemene aynı:)
sana önerilerim saçlarınla oynayabilirsin renk konusunda
ten rengin beyaz siyah kahve dışında istediğin renge
boyayabilirsin gayet hoş duracağına inanıyorum
makyajda hafif renklendir kendini kalemsiz rimelsiz durma
bence en azından allık kullan
bide giyim kuşam konusunda dikkat ettikten sonra başka
birşeye gerek kalmaz

bence saçlarına önlerden kat arkadan v şeklinde kestirirsen sana çok yakışıcaktır.
ayrıcı bir arkadaş resim yokmuş küllü kumral sana çok o renk çok yakışıcaktır.
birde rimel siyah göz kalemi ve haiff pembe allık sürersen senin için yeterli olucaktır.
boyun ve kilonda gayet iyi.

Bence saç renginize ve saç uzunluğunuza dokunmayın. Maşa ile şekil verin. Giyim tarzınızı değiştirebilirsiniz değişiklik arıyorsanız...

bence de hiç saçını boyatma, boşu boşuna kimyasala maruz kalmaya, saçının yapısını bozmaya gerek yok...

katlı bir kesim ve düz fön yeterli olur. yüzünü ince gösterecek allık kullanımı, göz kalemi ve maskara da yeterli. kesinlikle ve kesinlikle cildini kapatacak fondöten, pudra vs olaylarına girme, cildin bozulur pişman olursun.

hedefin maksimum doğallıkla maksimum güzellik olmalı. 1) devam ettirmesi kolay olur 2) kendine zarar vermezsin 3) erkekler doğal kızları daha çok beğeniyor :)

spor yap; duruşun dik olsun, kolların bacakların güzelleşir, karnın düzleşir vs böylece ne giysen üstünde güzel durur. ellerin bakımlı olsun, fransız manikürü yaptır ama tırnak etlerini kestirme. tüy konusunu kökten çöz, lazer vs...

dış güzelliğine önem verdiğin kadar iç güzelliğine de önem ver :)

bence de hiç saçını boyatma, boşu boşuna kimyasala maruz kalmaya, saçının yapısını bozmaya gerek yok...

katlı bir kesim ve düz fön yeterli olur. yüzünü ince gösterecek allık kullanımı, göz kalemi ve maskara da yeterli. kesinlikle ve kesinlikle cildini kapatacak fondöten, pudra vs olaylarına girme, cildin bozulur pişman olursun.

hedefin maksimum doğallıkla maksimum güzellik olmalı. 1) devam ettirmesi kolay olur 2) kendine zarar vermezsin 3) erkekler doğal kızları daha çok beğeniyor :)

spor yap; duruşun dik olsun, kolların bacakların güzelleşir, karnın düzleşir vs böylece ne giysen üstünde güzel durur. ellerin bakımlı olsun, fransız manikürü yaptır ama tırnak etlerini kestirme. tüy konusunu kökten çöz, lazer vs...

dış güzelliğine önem verdiğin kadar iç güzelliğine de önem ver :)

cok tesekurler canim:nazar:

X