Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım salamı yiceksen daha az ye 1 tane falan ye mesela 10 zeytin fazla 5 e indir ve bence beyaz ekmek kullanma çavdar veya kepek ekmeğini tercih edebilirsin kolay gelsin ...a.s.
Canım bence salamı haftada 2-3 gün 1 dilimle sınırla, zeytini de öyle dönüşümlü ye, zeytin sandığımızdan daha çok kalorili.. Kaşarı da tamamen terkedemiyorsan diyet sürecinde beyaz peynirle dönüşümlü olarak tüket.. sabah 2 dilim kepek ekmeği ilave edebilirsin. Bu arada imkanın varsa mutlaka domates, salatalık, marul ya da maydonoz tüketmeye çalış, olmadı 1 adet meyva ekle kahvaltına. Ara öğünde de 1 kase yoğurt ve 1 avuç k.yemişi 2 ara öğün olarak tüket, yani aralarında 2 saat falan olsun bence. Çayı da yeşil çaya döndürdün mü senden süperi olmaz. Günlük su tüketimini de yaz. Bir de kahvaltı en geç 11 e kadar bitmiş olmalı. Öğlen ve akşam yemeklerini de yazacaksın değil mi? Ha çok konuştuğuma bakma, kelin kendine ilacı yok... Bunları bir dönem diyetisyenden öğrenmiştim.. Başarılar..
salam ve zeytın cok fazla cnm bence
kasarda en yaglı peynırmıs
fındıkta cok kalorı hbrın olsun :)
ay olumlusu ıse sporunn superr:)
Akşam saatelerin de foruma giremediğim için akşam menüm de bu saaatlere kaldı bugün ara öğün yemedim...
AKŞAM Yemeğim de ;
1 dilim kepek ekmeği
1 tabak babannem usulü bol limonlu pirinç çorbası
1porsiyon salata
3 adet haşlanmış patates kendim haşladım evde mis gibi yemekler kokarken ben patese tali ettim senağlama
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2