• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kendim için düşündüğüm gelinlik sizce nasıl??????

ades89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2010
27
0
36
İstanbul
$33484_1381690752229_1530755362_30786735_8367284_n.jpg yorumlarınızı bekliorum kızlar?????:17:

Çok sade düz bir model bana göre. Bence biraz daha kabarık ve göz dolduran modellere bakmalısın. Çünkü bir kere giyebileceğin birşey gelinlik o yüzden bana göre biraz ayrıntı olmalı. :34:

Çok sade bir gelinlik biraz daha ışıltılı ve gösterişli olsa daha iyi olmaz mı? o geceyi bir kerre yaşıyoruz ve parıldamayı hakediyoruz :)

bence çok güzel, kararında bir gelinlik. bir kere, eğer siz de model gibi büyük beden giyecekseniz, kabarık bir model sadece daha iri gösterir insanı. ayrıca bu gelinliğin üzerinde de işleme var, ışıltı da var. gayet zarif bir model...

ben biraz balık etli ama bayağa balık etli bi bayanım o yüzden sade bi gelinlik seçtim ama ne biliyim kararsızım sanki hala
:nazar:

ben anlamıyorum işlemeli ışıltılı beğenilmiyor sade giyin deniliyor, sade beğenilmiyor ışıltılı olsun deniliyor. gelinlik işi çok ilginçmiş cidden :/ herkeste standart kabarık katlı etek, üstü taş işlemeli straples olmalı düşüncesi var galiba.

bence gelinlik gayet hoş. büyük bedenseniz dantel kol da olabilir gibi geldi bana
$67548_456188593600_737953600_5485657_6362644_n.jpg bakınız böyle. bu gelin 42/44 beden sanırım. gelinliği çok kabarık olmadığı için gayet hoş olmuş

Balık etliyseniz çok uygun bir model zaten etine dolgun bayanların kabarık kabarık gelinlik seçmelerine hiç anlam veremiyorum kocaman bir kar topu gibi oluyor çünkü çoğu . Gelin dediğin zarif olmalı. :16: :9:

ben anlamıyorum işlemeli ışıltılı beğenilmiyor sade giyin deniliyor, sade beğenilmiyor ışıltılı olsun deniliyor. gelinlik işi çok ilginçmiş cidden :/ herkeste standart kabarık katlı etek, üstü taş işlemeli straples olmalı düşüncesi var galiba.

bence gelinlik gayet hoş. büyük bedenseniz dantel kol da olabilir gibi geldi bana
Eki Görüntüle 325478 bakınız böyle. bu gelin 42/44 beden sanırım. gelinliği çok kabarık olmadığı için gayet hoş olmuş

bu gelinlik güzelmiş.

aqualilly arkadaşın eklediği gelinlik çok daha güzel bence, resimdeki bayanın üstünde de çok hoş durmuş, size de yakışır bence :23:

Eki Görüntüle 325478 bakınız böyle. bu gelin 42/44 beden sanırım. gelinliği çok kabarık olmadığı için gayet hoş olmuş

bu tarz da bir model ,daha şık olur..

bu gelinlikte garip bir şey var ama çözemedim. daha hoş olabilirdi bence, basen kısmının oturması mı hoş durmamış yoksa kol kısmı mı bilemedim.

bedenini bilmiyorum ama bunlar da benim bulduklarım belki fikir olur:
$plus-size-wedding-dresses2.jpg $plus size wedding dresses.jpg $1511l.jpg

canım senın begendığın gelınlıkte cok guzel ama sade hem ılk bakısta cırkın gelıyor goze oda ıcıne koydukları o mankenden olsa gerek kotu bır durus vermıs ama bende arkadasın begendıgı bu modelı begendım daha guzel bence :16:

Back