• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendim Çözemiyorum Artk Yardımmm

impala1453

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2013
2
0
6
İstanbul
merhaba arkadaşlar. öncelikle adet dönemim çok düzensizdir ve Ağustos 20 de olmasını bekledim o günde sevgilimle beraber oldum. 12 saat içinde Norlevo kullandım. ve bir hafta sonra idrar testi yapmaya başladım 4 gün arayla ve 3üde negatif çıktı.10 günü geçti artıkk ve Dünden (pazartesi) beri sancılarım başladı kasıklarımda. Bugün de ilk bir kırmızı kan geldi daha sonra pembe sıvı geldi.buda kendimi çok zorladım anca öyle geldi. araştırdım biraz bebek yerleşmeside olabilirmiş dahada paniğe kapıldım. öğle arası bi test daha yaptım yine birşey çıkmadı. akşamada kan testi için doktora gidicem sizce bir şey var mıdır yoksa tamamen benden kaynaklanan stresten midir bilmiyorum artk :( 22 yaşındayım ve 40 kgyım. zayıflıktan dolayıda adet gecikmelerim olabilir diye düşünüyorum.

22 yasindasin bekarsin ve hamile mi kaldim derdine dusmussun ah be yavrucugum kendini neden harap ediyorsun rabbim kimseyi nefsiyle sinamasin Allah yardimcin olsun...

Back