Pek olmusa benzemiyor bence olay pe ete falan degil daha sert cisimler falan mi var acaba isin icindevalla muhteşem açıklamışsın. Umarım tatmin olmuştur
gelse sorucazda kaçtı peçete mağdurumuzPek olmusa benzemiyor bence olay pe ete falan degil daha sert cisimler falan mi var acaba isin icinde
Gecenlerde biride wv hortumundan bozulurmu diye yazmisti.cok tazyikliymis su diye yazmış geyige cevirmislerdi bu 2. olay aynisi sanki
Aynen öyle yazmış sular kesikti wc ye girdim su gelmiş hortumu tuttum cok hizli geldi bozuldumu diye sormuş +18 de paylaşmış bi genc kızyuuhh. Su tazitli tamamda suyun sktığı yer belli. Yon mu değiştirmiş hortum acep
su anda mesguldur o da gelse iyiydi birazdan konu kapanir amagelse sorucazda kaçtı peçete mağdurumuz
Neyy tövbe estagfurlah aynadami bakmışsu anda mesguldur o da gelse iyiydi birazdan konu kapanir amabelki uyumusturlar sabaha kalir konu ergenusumuz da gelir bi yerde okumustum bura mi hatirlamiom da aynayla bakip yerindemi kontol ediyorum yazmisti biri kontrol edio olmasin bu da
Çok da umrumdaydı. Böyle bir yere üye olup konu âctığım için çok pişmanım. Kalp kırmak Kabe'yi yıkmak gibidir. Siz beni göremeseniz de iftira attıniz. Kalp kırdınız. Üyeliğimi de silin.
Ben sizin kadar hakaret konusunda kendimi yetiştiremrdim. Bana hakaret edilirken, iftira atılırken sussa mıydımKendin hakaret ederken duruyordu ama o Kabe yerinde onu ne yapalım ?
Bize yaratık derken hiç böyle demiyordun amaÇok da umrumdaydı. Böyle bir yere üye olup konu âctığım için çok pişmanım. Kalp kırmak Kabe'yi yıkmak gibidir. Siz beni göremeseniz de iftira attıniz. Kalp kırdınız. Üyeliğimi de silin.
Ben sizin kadar hakaret konusunda kendimi yetiştiremrdim. Bana hakaret edilirken, iftira atılırken sussa mıydım
Canim yasin kucukmu senin böyle şeyleri paylaşacak kadar tabiki herkes dadalgada gecer tiye de alir belki gercekten başka bi rahatsızlığın vardir keşke buraya açmadan bi jinekoloji doktoruna sorsaydin caninda sıkılmazdi gerci kimse birbirini tanımıyor boşverÇok da umrumdaydı. Böyle bir yere üye olup konu âctığım için çok pişmanım. Kalp kırmak Kabe'yi yıkmak gibidir. Siz beni göremeseniz de iftira attıniz. Kalp kırdınız. Üyeliğimi de silin.
yaratık değil misin?Bize yaratık derken hiç böyle demiyordun ama
Sen mi üzgünsün üzgünsün?Size hakaret edilmedi. Ti"ye almak ile hakaret farklı şeyler.
Neyse bakarlar icabınıza üzgünüm.
Kelime oyunu yapma banaYara
yaratık değil misin?