kendiliğinden kanama olmassı

Gecenlerde biride wv hortumundan bozulurmu diye yazmisti.cok tazyikliymis su diye yazmış geyige cevirmislerdi bu 2. olay aynisi sanki:KK48::cool:

:KK70: :KK70: yuuhh. Su tazitli tamamda suyun sktığı yer belli. Yon mu değiştirmiş hortum acep :KK53:
Aynen öyle yazmış sular kesikti wc ye girdim su gelmiş hortumu tuttum cok hizli geldi bozuldumu diye sormuş +18 de paylaşmış bi genc kız :KK48::KK14::KK69:

gelse sorucazda kaçtı peçete mağdurumuz :p
su anda mesguldur o da gelse iyiydi birazdan konu kapanir ama :KK70:belki uyumusturlar sabaha kalir konu ergenusumuz da gelir bi yerde okumustum bura mi hatirlamiom da aynayla bakip yerindemi kontol ediyorum yazmisti biri kontrol edio olmasin bu da :KK70::KK70::KK70:

su anda mesguldur o da gelse iyiydi birazdan konu kapanir ama :KK70:belki uyumusturlar sabaha kalir konu ergenusumuz da gelir bi yerde okumustum bura mi hatirlamiom da aynayla bakip yerindemi kontol ediyorum yazmisti biri kontrol edio olmasin bu da :KK70::KK70::KK70:
Neyy tövbe estagfurlah aynadami bakmış o_O:KK48:

Uyurken kizlik zarimi bozulmus? Niye icerik silindi ? Ne oluyor burda :KK53:
Yorumlari okudum ..gülmedim degil ama sanirim konu sahibinin yasi kücük.
Utandirmaya gerek yok..hepimiz kücükken sacma sapan seyleri mantiksiz bir sekilde yorumlardik.

yine fake oldugunu dusunuyorum, buna gicik olanlara inat :KK8:
gerceksen de, ne kadar iceri gidip de yirtacak o pecete, korkutma kendini.. kist olabilir, adet kanamasi olabilir, ara kanama olabilir, git doktora kafana bunca takildiysa..

Çok da umrumdaydı. Böyle bir yere üye olup konu âctığım için çok pişmanım. Kalp kırmak Kabe'yi yıkmak gibidir. Siz beni göremeseniz de iftira attıniz. Kalp kırdınız. Üyeliğimi de silin.

Çok da umrumdaydı. Böyle bir yere üye olup konu âctığım için çok pişmanım. Kalp kırmak Kabe'yi yıkmak gibidir. Siz beni göremeseniz de iftira attıniz. Kalp kırdınız. Üyeliğimi de silin.
Bize yaratık derken hiç böyle demiyordun ama

Canim yasin kucukmu senin böyle şeyleri paylaşacak kadar tabiki herkes dadalgada gecer tiye de alir belki gercekten başka bi rahatsızlığın vardir keşke buraya açmadan bi jinekoloji doktoruna sorsaydin caninda sıkılmazdi gerci kimse birbirini tanımıyor boşver :KK14::KK69:

X