kendiliğinden kanama olmassı

bak kızlık da senın bır organın gıbı mesela agactan dussen bobregın dusuyor mu yerınden veya akcıgerlerın karnına mı ınıyor ona da bısey olmaz

Tabii ki zarına birşey olmamıştır, ara kanama olmuş olabilir kist vs. Yüzünden veya erken adet de olmuş olabilirsin ama zara bir zarar gelmediğinden emin olabilirsin kanaman devam ediyorsa bir doktora görün
Yakın zamanda az miktarda yine böyle bir kanama oldu. Acaba kist midir

ah şu peçeteleri üretenler. neden yumuşak yapmazlarki. bak neler olmuş.
İçine girdi diyorum anlamıyor musun. Siz dslganızı başka bir yerde geçin lütfen konumu kirletmeyin.

Burada dalga geçenlerin hiçbirine hakkımı helal etmiyorum.

Yakın zamanda az miktarda yine böyle bir kanama oldu. Acaba kist midir
İkinci kez olduysa zar kendini yenilemiş demek ki
bunda ne yapmıştın peki hatırlıyor musun
yok yani burada bu kadar genç kız var uyaralım
başına gelmesin böyle şeyler

kızlık zarı kadar kolay bozulan bısey degıl helede peceteyle zıbınla ya ara kanaman olmustur yada adet olmussundur canını sıkma uzulme boşuna....

İkinci kez olduysa zar kendini yenilemiş demek ki
bunda ne yapmıştın peki hatırlıyor musun
yok yani burada bu kadar genç kız var uyaralım
başına gelmesin böyle şeyler
Sizin gibi yaratıkları insan yerine koyanda suç.

Peceteden kizlikmi bozuluyormus.bundan boyle artik vc kagidi kullanmiyoruz demekki

İçine girdi diyorum anlamıyor musun. Siz dslganızı başka bir yerde geçin lütfen konumu kirletmeyin.
Yalniz ev sahibine git demissin olmamis birazdan banlanirsin

sana acikladim ben kizlik kaninin nasil oldugunu ama hala pecete girmis diosun pecete nasil bozacak kagit o akintin 5.5 pHinda asit yani pecete seni bozamaz sen peceteyi bozarsin illa bilimsel aciklama mi yapmak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…