- 30 Haziran 2013
- 21.193
- 16.790
Yakın zamanda az miktarda yine böyle bir kanama oldu. Acaba kist midirTabii ki zarına birşey olmamıştır, ara kanama olmuş olabilir kist vs. Yüzünden veya erken adet de olmuş olabilirsin ama zara bir zarar gelmediğinden emin olabilirsin kanaman devam ediyorsa bir doktora görün
bak kızlık da senın bır organın gıbı mesela agactan dussen bobregın dusuyor mu yerınden veya akcıgerlerın karnına mı ınıyor ona da bısey olmaz
İçine girdi diyorum anlamıyor musun. Siz dslganızı başka bir yerde geçin lütfen konumu kirletmeyin.ah şu peçeteleri üretenler. neden yumuşak yapmazlarki. bak neler olmuş.
İçine girdi diyorum anlamıyor musun. Siz dslganızı başka bir yerde geçin lütfen konumu kirletmeyin.
kaç yaşındasın sen. Gerçkten çok merak ettimBurada dalga geçenlerin hiçbirine hakkımı helal etmiyorum.
yoo. dalga geçmiyorum. ciddiyim. selpak bu konuda daha iyi mesela. yumuşak.İçine girdi diyorum anlamıyor musun. Siz dslganızı başka bir yerde geçin lütfen konumu kirletmeyin.
İçine girdi işte. Uyurken birkaç defa çektim. Tekrar girdi.
İkinci kez olduysa zar kendini yenilemiş demek kiYakın zamanda az miktarda yine böyle bir kanama oldu. Acaba kist midir
çok ilginç ama peçete girmiş ve yapmış yapacağınıNe girdi kacirdim ben heralde
Sizin gibi yaratıkları insan yerine koyanda suç.İkinci kez olduysa zar kendini yenilemiş demek ki
bunda ne yapmıştın peki hatırlıyor musun
yok yani burada bu kadar genç kız var uyaralım
başına gelmesin böyle şeyler
Hadi canım güle güleSizin gibi yaratıkları insan yerine koyanda suç.
Yalniz ev sahibine git demissin olmamis birazdan banlanirsinİçine girdi diyorum anlamıyor musun. Siz dslganızı başka bir yerde geçin lütfen konumu kirletmeyin.