- 30 Haziran 2013
- 21.193
- 16.790
o zaman soyle dıyım kızlık tek seferde cok mıktar olmaz kan da olmaz pembe bı kanama olur kıpkırmızı olmaz bizimki de bozuldu zmaanında az cok bılelım yanı bısey olmamıs sana muhtemeklen kist falan bıseyın varmıstır o patlamıstırX
O kadar bilgim var. Adetin ne olduğunu biliyorum. Tek seferde çok miktarda olan kanamadan bahsediyorum ben.
Oben peçete koyuyordum. İç camaşirim kirlenmesin diye. Zıbın giymiştim. Uyurken hissediyordum sıkıştırdığını. Sonra kanama olduğunu gördüm.yok yaaaa yırtılmaz o bısey gırmedıkce merak etme rahat ol
2 yıl onceydi diyoTabii ki zarına birşey olmamıştır, ara kanama olmuş olabilir kist vs. Yüzünden veya erken adet de olmuş olabilirsin ama zara bir zarar gelmediğinden emin olabilirsin kanaman devam ediyorsa bir doktora görün
ne sıkıştırması. sıkıştıysan wcye gitseydin. yatarken çok su içme. sıkışırssın tabiiBundan 2 yıl önce bir gün uyumuştum ve uyandığımda kanama olduğunu gördüm. Uyurken sanırım sıkıştırma oldu. Ben o günden beri ümitsizim. Kızlk zrnn yırtıldığını düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım, siz olsaydınız ne yapardınız? Çok ümitsizim...
paranoya yapmıssın peçete bozar mı hıc yaaaaOben peçete koyuyordum. İç camaşirim kirlenmesin diye. Zıbın giymiştim. Uyurken hissediyordum sıkıştırdığını. Sonra kanama olduğunu gördüm.
Gerçekten mi? Benim gördüğüm kıpkırmiziydi. Ondan sonra hep leke leke kırmızılık olmaya başlamıştı. Ama o zaman kan çok fazla gelince ben onun yırtıldığını düşündüm.o zaman soyle dıyım kızlık tek seferde cok mıktar olmaz kan da olmaz pembe bı kanama olur kıpkırmızı olmaz bizimki de bozuldu zmaanında az cok bılelım yanı bısey olmamıs sana muhtemeklen kist falan bıseyın varmıstır o patlamıstır
zıbınmı...Oben peçete koyuyordum. İç camaşirim kirlenmesin diye. Zıbın giymiştim. Uyurken hissediyordum sıkıştırdığını. Sonra kanama olduğunu gördüm.
Hıı ben orayı atlamışım :)) ya ne olacak sıkıştırmayla falan yırtılsaydı ohooo. Be. Ağaçtan düştüydüm de birşey olmamıştı benim de nasıl birşeydiyse artık2 yıl onceydi diyo
İçine girdi işte. Uyurken birkaç defa çektim. Tekrar girdi.paranoya yapmıssın peçete bozar mı hıc yaaaa
ne peçeteymiş beeOben peçete koyuyordum. İç camaşirim kirlenmesin diye. Zıbın giymiştim. Uyurken hissediyordum sıkıştırdığını. Sonra kanama olduğunu gördüm.
hayır o kıpkırmızı olmaz merak etme sevın rahat ol boyle kuskulandıracaksa pecete falan da koyma tampon elbette bozabılır ne oldugunu bılıyo musun kıGerçekten mi? Benim gördüğüm kıpkırmiziydi. Ondan sonra hep leke leke kırmızılık olmaya başlamıştı. Ama o zaman kan çok fazla gelince ben onun yırtıldığını düşündüm.
Kızlık zarı onun girebileceği kadar ileride değil daha geride birşey olmamıştır, ara kanama geçirmişsindir adetine çok vardıysa rahat olİçine girdi işte. Uyurken birkaç defa çektim. Tekrar girdi.
sen ped denen şeyden bihabermisinde peçete kullanııyorsunİçine girdi işte. Uyurken birkaç defa çektim. Tekrar girdi.
içine gırmemıstır o merak etmeİçine girdi işte. Uyurken birkaç defa çektim. Tekrar girdi.
milletin doğum yaparken anca yırtılıyo arkadaşa bi peçete kafi gelmiş işteHıı ben orayı atlamışım :)) ya ne olacak sıkıştırmayla falan yırtılsaydı ohooo. Be. Ağaçtan düştüydüm de birşey olmamıştı benim de nasıl birşeydiyse artık
Araştırdim. Kaza travma, tampon vs. Sonucu yırtılma biliyor muş.
X
O kadar bilgim var. Adetin ne olduğunu biliyorum. Tek seferde çok miktarda olan kanamadan bahsediyorum ben.
Oben peçete koyuyordum. İç camaşirim kirlenmesin diye. Zıbın giymiştim. Uyurken hissediyordum sıkıştırdığını. Sonra kanama olduğunu gördüm.