kendiliğinden kanama olmassı

X

O kadar bilgim var. Adetin ne olduğunu biliyorum. Tek seferde çok miktarda olan kanamadan bahsediyorum ben.
o zaman soyle dıyım kızlık tek seferde cok mıktar olmaz kan da olmaz pembe bı kanama olur kıpkırmızı olmaz bizimki de bozuldu zmaanında az cok bılelım yanı bısey olmamıs sana muhtemeklen kist falan bıseyın varmıstır o patlamıstır

yok yaaaa yırtılmaz o bısey gırmedıkce merak etme rahat ol
Oben peçete koyuyordum. İç camaşirim kirlenmesin diye. Zıbın giymiştim. Uyurken hissediyordum sıkıştırdığını. Sonra kanama olduğunu gördüm.

Cok sacma uykunda ne geldi girdi bozdu gitti sen bisey hissetmedin ve sabah bi kalktin kan var. Bide diyosun tramva tampon vs bozar diye.iyice kfan karismis senin. Sutunu ic kos yatagina

Tabii ki zarına birşey olmamıştır, ara kanama olmuş olabilir kist vs. Yüzünden veya erken adet de olmuş olabilirsin ama zara bir zarar gelmediğinden emin olabilirsin kanaman devam ediyorsa bir doktora görün
2 yıl onceydi diyo

ne sıkıştırması. sıkıştıysan wcye gitseydin. yatarken çok su içme. sıkışırssın tabii

sadece o yırtılınca mı kan gelir.erken adet olmuş olabilirsin.takma kafaya

Oben peçete koyuyordum. İç camaşirim kirlenmesin diye. Zıbın giymiştim. Uyurken hissediyordum sıkıştırdığını. Sonra kanama olduğunu gördüm.
paranoya yapmıssın peçete bozar mı hıc yaaaa

Gerçekten mi? Benim gördüğüm kıpkırmiziydi. Ondan sonra hep leke leke kırmızılık olmaya başlamıştı. Ama o zaman kan çok fazla gelince ben onun yırtıldığını düşündüm.

Gerçekten mi? Benim gördüğüm kıpkırmiziydi. Ondan sonra hep leke leke kırmızılık olmaya başlamıştı. Ama o zaman kan çok fazla gelince ben onun yırtıldığını düşündüm.
hayır o kıpkırmızı olmaz merak etme sevın rahat ol boyle kuskulandıracaksa pecete falan da koyma tampon elbette bozabılır ne oldugunu bılıyo musun kı

İçine girdi işte. Uyurken birkaç defa çektim. Tekrar girdi.
Kızlık zarı onun girebileceği kadar ileride değil daha geride birşey olmamıştır, ara kanama geçirmişsindir adetine çok vardıysa rahat ol

Hıı ben orayı atlamışım :)) ya ne olacak sıkıştırmayla falan yırtılsaydı ohooo. Be. Ağaçtan düştüydüm de birşey olmamıştı benim de nasıl birşeydiyse artık
milletin doğum yaparken anca yırtılıyo arkadaşa bi peçete kafi gelmiş işte

Araştırdim. Kaza travma, tampon vs. Sonucu yırtılma biliyor muş.

X

O kadar bilgim var. Adetin ne olduğunu biliyorum. Tek seferde çok miktarda olan kanamadan bahsediyorum ben.

Rüyanda biri mi sıkıştırdı anlamadım?
Ayrıca kızlık zarı bozulunca öyle şelale olmaz ortalık..pembemsiz az bir kanama olur.

Hee peçete sıkıştırmış..
Peçete bozmuş olabilir kızlığını..Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…