kendiliğinden kanama olmassı

Tu Lu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
200
91
Bundan 2 yıl önce bir gün uyumuştum ve uyandığımda kanama olduğunu gördüm. Uyurken sanırım sıkıştırma oldu. Ben o günden beri ümitsizim. Kızlk zrnn yırtıldığını düşünüyorum. Siz ne yapmalıyım siz olsanız ne yapardınız? Çok ümitsizim...

Bence siz şakasınız. Ben tertemizim tamam mı.

Benim yerinde olsaydınız mesela evlenir miydiniz? Bunu sordum ben. Çünkü çok ümitsizim anladınız mi? Ama böyle bir yere yazan da suç. Çok vicdansızsınız.

Siz ergenliğe yeni mi girdiniz. Yani kızlık zarının boyle bozulmasına nasıl ikna oluyosun ve konu açıyosun ki

uykuda ne olacak kı uyurgezer falan mısınız uykunuzda farklı seyler mı yapıyorsunuz adet olmussunuzdur bu kadar basıt yanı neyı kafanıza taktınız kı

Araştırdim. Kaza travma, tampon vs. Sonucu yırtılma biliyor muş.

keşke kızlık zarı o kadar kolay bozulabilen bir şey olsaydıda bu tabu yüzünden hem böyle paranoyalarla ergenlik kendini yemeseydi hemde hepimizin ilk seferi daha keyifli bir deneyim olsaydı :)

X
uykuda ne olacak kı uyurgezer falan mısınız uykunuzda farklı seyler mı yapıyorsunuz adet olmussunuzdur bu kadar basıt yanı neyı kafanıza taktınız kı
O kadar bilgim var. Adetin ne olduğunu biliyorum. Tek seferde çok miktarda olan kanamadan bahsediyorum ben.

Tabii ki zarına birşey olmamıştır, ara kanama olmuş olabilir kist vs. Yüzünden veya erken adet de olmuş olabilirsin ama zara bir zarar gelmediğinden emin olabilirsin kanaman devam ediyorsa bir doktora görün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…