aa bu sensen gerçekten eğer bnim yaşadığım ilde benzeyen tıpayıp bi kaç kişi var..bi an tanıdığım biri sandım tanıdık gibi geldi ondan..ama
Benm baya benziyenim var yahu bune byle
bazı yerlerde dolaşırken falan yanımdan geçenlere benzettim..o yüzden tanıdığım birine bakıyormuşum gibi hissettim..çok ii oldu aslında..süper bi his benim için:))ne bileyim uzun zaman görememişte karşılaşmış gibi..nazar değmesin ama maşallah çok güzelsin..saç şeklinde..
Teşekkr ederim cnm beni en çok Hande SORAL'a benzetirler sanki ikizimmiş
rica ederim..düşünüyorumda o kişiyi bir türlü hatırlayamadım:)bazen bildiğim şeyi denilince unutuyorum daha sonra ara geçiyor hatırlıyorum onun gibi oldu yavv:)
bu arada daha önce herkes için soru sormuştum cvp alamadım..saç havadan toplanıyor fakat tepede hafif kabarıklık oluyor bilmiyorum biliyor yada hatırlayabilecekmisiniz ama biliyorsanız az bişe anlatabilirmisiniz?
Bende kabartıyorum mutlaka epesini aşırı değil çünkü abartı oluyor bu sefer . Dümdüz toplayıncada yüzüm çıkıo ortaya mutlaka bol toplarım toplamadan önce saçımın tepesini çitiyorum birazda spreyliyorum topladıktan sonrada 2-3 telteko yarmıyladan latiğin ordan kabarttırıyorum . Umarım yanlş anlamamışımdır soruyu
yok doğru anlamışsın senin yaptığın gibi işte..çok teşekkür ederim
demha canım bende seni hande sorala çok benzettim resminde ama sen ondan daha güzelsin ben senin yerinde olsam avatarımdaki fotuyu değiştirirdim çünkü o fotoğrafta da güzel çıkmışsın ama diğer fotoğraflarını daha çok beğenmiştim renkli bir foto ekle bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?