Saç Kesim Şekilleri Kendi Yaptığımız Günlük Saç Modelleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
arkadaşlar sizden bir yardım istiyorum..hani havadan saç taoplanır ya fakat tam tepeden hafif kabarık toplanır..yalnız tam düğünlük gibi değil..günlük olarak yapılan..ya o tepedeki kabarıklık nasıl yapılıyor?yani sanki hepsi aynı anda toplanmış gibi duruyor tokayla tuttturulup..bilen yapan anatabilirmi?foto olsa koycam ama ben bimiyorum ondan anlatabilmişimdir umarım..
bu arada fön çekerim..toplamayı bilsem toplucamda işte:)

saçlarım düz olduğu için herşekil kullanırım açık toplu pelçemli örğülü topuz o an ne aklıma gelirse onki psikolojime bağlı

Bu da benden olsun. Düzleştiriciyle yaptım. Şöyle ki saçtan tutam alıp rasta gibi kıvırıyorsunuz ve üzerinden düzleştiriciyle geçiyorsunuz. Biraz bekledikten sonra o tutamı ayırıyorsunuz. Örülmüş de kurumuş havası veriyor. Ara katı yapmasanız da belli olmuyor yapılmadığı hem kafanız shakira gibi kocaman durmaz. Uçlarını düzelttim doğal dursun diye. Şuh da makyaj yaptık mı tamamdır.

Son düzenleme:
Benm baya benziyenim var yahu bune byle

bazı yerlerde dolaşırken falan yanımdan geçenlere benzettim..o yüzden tanıdığım birine bakıyormuşum gibi hissettim..çok ii oldu aslında..süper bi his benim için:))ne bileyim uzun zaman görememişte karşılaşmış gibi..nazar değmesin ama maşallah çok güzelsin..saç şeklinde..

Banyodan sonra elimle iki kalın bukle haline getiririm kuruyunca da ayırırım bukleleri perçemlerimi de düzleştirdim mi saçlarımla işim bitmiştir :)

Teşekkr ederim cnm beni en çok Hande SORAL'a benzetirler sanki ikizimmiş

Teşekkr ederim cnm beni en çok Hande SORAL'a benzetirler sanki ikizimmiş

rica ederim..düşünüyorumda o kişiyi bir türlü hatırlayamadım:)bazen bildiğim şeyi denilince unutuyorum daha sonra ara geçiyor hatırlıyorum onun gibi oldu yavv:)
bu arada daha önce herkes için soru sormuştum cvp alamadım..saç havadan toplanıyor fakat tepede hafif kabarıklık oluyor bilmiyorum biliyor yada hatırlayabilecekmisiniz ama biliyorsanız az bişe anlatabilirmisiniz?

fazla vakit olmayınca kullanmak için ısıtmalı bigudi pratik birşeye benziyor ama çok ağır değil mi, saçları kopartır gibi geliyor bana

Bende kabartıyorum mutlaka epesini aşırı değil çünkü abartı oluyor bu sefer . Dümdüz toplayıncada yüzüm çıkıo ortaya mutlaka bol toplarım toplamadan önce saçımın tepesini çitiyorum birazda spreyliyorum topladıktan sonrada 2-3 telteko yarmıyladan latiğin ordan kabarttırıyorum . Umarım yanlş anlamamışımdır soruyu

yok doğru anlamışsın senin yaptığın gibi işte..çok teşekkür ederim

demha canım bende seni hande sorala çok benzettim resminde ama sen ondan daha güzelsin ben senin yerinde olsam avatarımdaki fotuyu değiştirirdim çünkü o fotoğrafta da güzel çıkmışsın ama diğer fotoğraflarını daha çok beğenmiştim renkli bir foto ekle bence

Canımın içi sağolasın değiştireyim yahu senimi kırıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…