Saç Kesim Şekilleri Kendi Yaptığımız Günlük Saç Modelleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ImageShack - Image Hosting :: dsc00858.jpg

saç rengim burda daha iyi çıkmış...bide bu saç benim doğal saçım.ortaokul lise dönemlerimde daha turuncuya yakın bir renkti ama sonrada bakır sarı gibi oldu tam rengi bende bilmiyorum kuaförler soğan kabuğuğu filan diyor...
en üstte ilk gönderdiğim resimde saçımı sarı yapmak istedim berbat oldu onun üzerine kumral boyadım hiç yakışmadı o aktı sarı gibi oldu bu sefer nikahta kendi saç rengimi turuncuyu yapmak istedim boyadık oda aktı ve öyle bir renk çıktı ortaya şimdi ise sonbahar kızılına boyadım ama bu gönderdiğim doğal halim geçen yıl çekilmiş çok özledim saç rengimi yinede doğal olan saçların rengi bozulmamamlı bence en güzel insana doğal rengi yakıışıyor

eliznil saçlarının rengi çok hoşmuş cnm.

ben genelde duz birakiyorum
saclarim dalgali oldugu icin kendiliginden bi model aliyo cogunlikla ztn :)
duzlestirdigim zamanda ya topluorum yada birakiyorum

hiç düz bırakamıyorum :S çünkü saçlarım kıvırcık ve kabarık
fönlüyken bırakabiliyorum sadece.
hep dağınık topuz ve kahkülüm.. : )

saç rengin ve fular saç bandın çok güzel
gördüğümde özenirim ama benim saçımda hiç durmuyor malesef ya boshayallersmile boshayallersmile

saçlarımı topladığım nadirdir benim
ama şu sıcaklarda at kuyruğuna alıştım 1-2 haftadır
ortadan saçımı toplayıp,saçımın küçük bir parçasıyla tokayı gizlerim,uçlarada ve perçemime hafif bir fön zemuszemus
hem pratik hem çalışırken rahat ediyorum böylece
yerimseniben

benim saçlarım da hafif dalgalı ve çok uzun ( belimden aşağıda )
dışarı çıkarken her zaman düzleştirirm ve açık bırakırım
hava çık sıcak veya rüzgarlıysa yandan bol olarak örüyorum
evde ise elime nasıl toka geçerse onunla gelişigüzel toplarım:kedi:

saçım sırtımda ve dalgalı arada düzleştiriyorum ama hep değil..genelde açık bırakırım

Fotoğrafda ki saç modelide rengide gayet hoş;ayrıca sizde çok hoş ve havalı bir bayansınız.Bir şey daha eklemeden geçemeyeceğim tırnaklarda süper olmuş.sositososito
Benim saçlarımda düz ve uzun.Banyo yaptığım zaman açık bırakırım düz olmasına rağmen saç düzleştiricisi kullanıyorum.Bunun dışında saçlarımı hemen hemen her şekilde kullanmaya çalışıyorum.

Son düzenleme:
ayrıca artık yıkayı kuruttuktan sonra hafif nemliyken saçımı tepeden tokayla dolamadan at kuyruğu gibi toplarken saçı tokanın arasına kıstırarak toplarsın ya öyle yapıyorum 1-2 saat bekliyo açıyorum süper oluyoo ..artık çoğunlukla böyle yapcam daha önce yapmamıştım böyle çok güzel oluyomuşş...

sacimi masa cekmeden asla acamiyorum cok dalgali oluyo ..kivirsik olsun isterdim amaa boshayallersmile

acik birakiyorum saclarimi ama toplayacagim artik cünkü acinca özelligi kalmiyor

benim saçımda bu aralar hep maşa var takıldım gidiyorumm.bunu gecenlerde yapmıstım işe gidecekken.

hande maşaladıktan sonra elinle havalasan dağıtsan daha güzel olur doğal dalgalı gibi durur bide üzerine en son sprey tamamdır

ben genelde ısıtmalı bigudilerle sarıyorum. yarım saatte çok güzel buklelerim oluyor=)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…