• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Kendi Yaptığımız Günlük Saç Modelleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
M

MeDuSa

Ziyaretçi
Kızlar gün içerisinde saçlarınızı nasıl yapıyorsunuz
Fotoğraf ekleyelim mi :uhm:
Bende aynı modelden sıkıldım hem birbirimize yardımcı olmuş oluruz kaydirigubbakcemile5

ya bende hiç açamam açınca çok tuhaf oluyorum uğraşmak zor geliyo bide açık bırakınca herkes bakıyo falan sanki 0 a vurdurmuşum gibi tuhaf insanlar mirmirmirmir benneyaptımki

hafifçe toplarım..

Ya benim saçım kıvırcık yüzüm küçük ama açtığım zaman acayip kilolu gözüküyo yüzüm, ben hamile kalıp kilo alınca nasıl kabak gibi olurum artık tahmin edemiyorum :D

ben genelde yarım topluyorum yani yanlardan topluyorum
salık kalmıs oluyor
ya da düz fönle salık bırakıyorum

nadir toplarım ama toplayınca da sıkı sıkı toplarım.

saçlarimi hiç toplamam öyle model falanda wermem..

$öz.jpg valla resim çıktımı bilmiyorum yükledim ama:))çıktıysa gün içerisindesaçlarım böyledir

kahkülü yandan tokala tuturup bi parça bırakırım diğer tarflarıda salk bırakırım hoş duruo :D

genelde fönlüdür saçlarım.açık bırakırm asla toplamam.çok nadır olarak da fular ve eşarplar baglarım.

genelde fönlüdür saçlarım.açık bırakırm asla toplamam.çok nadır olarak da fular ve eşarplar baglarım.

benım saclarım duz uzun genelde acık we dogal kullanırım
ama arada tost yaparım kendım yaparım 3 4 gun ıdare edıo benı toka ckkk sewıom tokasız olmaz:enbuyukkk:

genelde düzleştiririm ve açık bırakırım, duş aldığım gibi çıkmama ihtimal yok çok çabuk kabarıyo :D

umarım yüklemişimdir genelde aynı modeli yaparım çok ama çok sıkıldım..ama saçlar dalgalı açık bırakınca berbat görünüyorum sanki ormanda yaşıyormuşum yıllarca sabun tarak görmemiş kafam..

umarım yüklemişimdir genelde aynı modeli yaparım çok ama çok sıkıldım..ama saçlar dalgalı açık bırakınca berbat görünüyorum sanki ormanda yaşıyormuşum yıllarca sabun tarak görmemiş kafam..

Bence bu saç yüzüne çok yakışmış cnm

Saç rengini öğrenebilir miyim :uhm:

Back