Kendi yaptığım toparlayıcılar ve yapmak için aşırı heveslendiklerim.

brunettee

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.360
467
Bugün nette dolaşırken birkaç şeyi feci kafama taktım ve bende bunlardan yapmak istiyorum dedim...İşe öncelikle banyo toparlayıcıdan başladım...Çamaşır makinemin üzerinde duran saç sprey ve kremlerimi içine koyup daha derli toplu görünmesini sağlamak için...İlk yapışım ve kabın üzerinde ki yazıyı kapatmak için 2 kat yapıştırdım...Sonucu beğendim ama :))Buda resmi :KK3:

Uploaded with ImageShack.us
Hmen arkasından bir heves ile bu kez ayakkabı kutusunu kapladım ve o da çok şeker oldu,muhtemelen onun içinede kremlerimi yahut başka birşeyler koyarım ...

Buda kutunun içi...
Kızlar yapılışı çok basit ve gerçekten çok işe yarıycak bişey...
Aşağıdakilerde yapmayı düşündüklerim ;

Ben bunun yerine sehpamı yenilemek istiyorum...

Buda gayet şık olmuş...

Bir kitaplığım var ve onu bu şekilde süslemek istiyorum...Dışı güzel bir kırmızı olcak şekilde :)

Bu toparlayıcı bildiğimiz çilek kasası :))

Buda peçete deküpaj örneği ve önceki hali konserve kavonozu imiş...

çokşirin çokgüzeller... sandalyeler için werdiğin fikre bayıldım....:)))hemen deniyorum...

Çok güzeller değil mi ? :)
Eski sandalyem yok ama eski sehpa takımım var,onları değerlendircem...Oturma odam eşimin bekarlık eşyaları ile dolu ve bu odayı kendi emeğim ile yeniliycem :))

sadece kendi elemeklerinizi ekleyiniz lütfen....

Mesajıma dikkat ederseniz bunlarda hoşuma giden,yapmak istediğim şeyler diye ekledim.Kendi yaptığım şeyleri de ayrıca belirttim.Yapanların ellerine sağlık,ben bu güzel paylaşımları burada bulunan kişilerinde görmesini ve fikir edinmesini istediğim için ekledim.

aa son kavanozu ben yaptım :KK71:

Evet,tiryakihobi sayfanızı da ziyaret ettim.Yapmış olduklarınızı ve pratik zekanızı beğenmemek mümkün değil.Ellerinize ve aklınıza sağlık.Umarım resmi buraya eklememden rahatsız olmamışsınızdır.Ben çok beğendim ve birçok kişininde beğeneceğini düşündüğüm için dayanamayıp buraya ekledim.

Evet,tiryakihobi sayfanızı da ziyaret ettim.Yapmış olduklarınızı ve pratik zekanızı beğenmemek mümkün değil.Ellerinize ve aklınıza sağlık.Umarım resmi buraya eklememden rahatsız olmamışsınızdır.Ben çok beğendim ve birçok kişininde beğeneceğini düşündüğüm için dayanamayıp buraya ekledim.

hayır tabi ki rahatsız olmadım.
zaten paylaşmanın keyfi apayrı.
bu nedenle blogda hepsini yazıyorum.

çok tesekkür ederim ayrıca :KK71:

Mesajıma dikkat ederseniz bunlarda hoşuma giden,yapmak istediğim şeyler diye ekledim.Kendi yaptığım şeyleri de ayrıca belirttim.Yapanların ellerine sağlık,ben bu güzel paylaşımları burada bulunan kişilerinde görmesini ve fikir edinmesini istediğim için ekledim.

dikkat ettim zaten,ama sadece kendi elemeklerinizi eklemeniz için açılmış bölüm burası.

Bugün nette dolaşırken birkaç şeyi feci kafama taktım ve bende bunlardan yapmak istiyorum dedim...İşe öncelikle banyo toparlayıcıdan başladım...Çamaşır makinemin üzerinde duran saç sprey ve kremlerimi içine koyup daha derli toplu görünmesini sağlamak için...İlk yapışım ve kabın üzerinde ki yazıyı kapatmak için 2 kat yapıştırdım...Sonucu beğendim ama :))Buda resmi :KK3:

Hmen arkasından bir heves ile bu kez ayakkabı kutusunu kapladım ve o da çok şeker oldu,muhtemelen onun içinede kremlerimi yahut başka birşeyler koyarım ...

Buda kutunun içi...
Kızlar yapılışı çok basit ve gerçekten çok işe yarıycak bişey...
Aşağıdakilerde yapmayı düşündüklerim ;

Ben bunun yerine sehpamı yenilemek istiyorum...

Buda gayet şık olmuş...

Bir kitaplığım var ve onu bu şekilde süslemek istiyorum...Dışı güzel bir kırmızı olcak şekilde :)

Bu toparlayıcı bildiğimiz çilek kasası :))

Buda peçete deküpaj örneği ve önceki hali konserve kavonozu imiş...

özellikle sandalyeye bayıldım

elinize sağlık :nazar:
inşallah yapmak istediklerinizide en kısa zamanda yapar,bizlerle paylaşırsınız...

X