çiçekleri 25 tl ye aldım sonra onları tek tek birleştirip elimle şekil verdim (ama annem daha sonra aynı kağıt yapımı çiçekleri daha uygun fiyata görmüş (10 lira ya) ) tül daha önce nişanda gelen gondolun sarılı olduğu tül yani bedava :) kurdelada toptan aldım 1.75 tl yani bana 26.75 tl ye mal oldu :) (ayrıca küçük küçük çiçekler arttı onlarıda bu sıralar çok var eğer izmirde yaşıyorsanız bilirsiniz çiçek taçlar satılıo onlardan yaptım kınada tülbentle beraber onları dağıtacağız ayrıca. )
teşekkur ederim. kemeraltında kestane pazarının bi arka sokağında buldum. anafartalar caddesi değil diğer dar sokaklarda. çevresınde hep perdeciler falan var anlatması biraz zor oldu kusura bakma. bide yıkılan balık halının cevresinde de var ordan da bulabılırsınız.
teşekkur ederim. kemeraltında kestane pazarının bi arka sokağında buldum. anafartalar caddesi değil diğer dar sokaklarda. çevresınde hep perdeciler falan var anlatması biraz zor oldu kusura bakma. bide yıkılan balık halının cevresinde de var ordan da bulabılırsınız.