• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendi yaptığım gelin çiçeğim :)

binonur

herşeyimsin sen benim.
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
152
0
116
İzmir
nasıl olmuş kızlar :52: . (sadece çevresindeki tülü biraz daha kısaltacağım)

$Fotoğraf0319[1].jpg

$Fotoğraf0317[1].jpg

çok güzel olmuş gerçekten

bence tülü kısaltma kel gibi görünür sanki

bayıldım kız nasıl yaptın bunu bravo eline sağlık mutlu günlerde kullanırsın İNŞALLAH:16:

bayıldım çok güzel rengi de çok hoş :))

teşekkür ederim aynı renk ayakkabı ile kombinleyeceğim bayılıyorum bu renge bindallımda mor olacak :)

Bugün, 16:45sdktm
çok güzel olmuş gerçekten

bence tülü kısaltma kel gibi görünür sanki

öle mi düşünüyorsunuz ne bileyim abes duruomuş gibi geldi böle bana ama.. ?

gayet güzel.......malzemelri nerden aldın...kaça mal oldu canım..ve nasıl yaptın

çiçekleri 25 tl ye aldım sonra onları tek tek birleştirip elimle şekil verdim (ama annem daha sonra aynı kağıt yapımı çiçekleri daha uygun fiyata görmüş (10 lira ya) ) tül daha önce nişanda gelen gondolun sarılı olduğu tül yani bedava :) kurdelada toptan aldım 1.75 tl yani bana 26.75 tl ye mal oldu :) (ayrıca küçük küçük çiçekler arttı onlarıda bu sıralar çok var eğer izmirde yaşıyorsanız bilirsiniz çiçek taçlar satılıo onlardan yaptım kınada tülbentle beraber onları dağıtacağız ayrıca. )
$lll.jpg

Son düzenleme:
çok güzel olmuş ellerine sağlık :16:

çok hoş olmus eline sağlık..sanırım izmirdesin çiçekleri nerden aldın ögrenebilir miyim

teşekkur ederim. kemeraltında kestane pazarının bi arka sokağında buldum. anafartalar caddesi değil diğer dar sokaklarda. çevresınde hep perdeciler falan var anlatması biraz zor oldu kusura bakma. bide yıkılan balık halının cevresinde de var ordan da bulabılırsınız.

Maşallah, becerikli insanın hali başka oluyor tabii ki...
Ellerine sağlık çok güzel olmuşş :34::16:

teşekkur ederim. kemeraltında kestane pazarının bi arka sokağında buldum. anafartalar caddesi değil diğer dar sokaklarda. çevresınde hep perdeciler falan var anlatması biraz zor oldu kusura bakma. bide yıkılan balık halının cevresinde de var ordan da bulabılırsınız.

teşekkür ederim yardımın için

Back