• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi yaptığım gelin çiçeği ve takı kurdelelerimiz :)

bir garip oblomov

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
21.479
15.166
498
Kızlar dün akşam bir cesaret geldi ve kendi gelin el çiçeğimi ve takı kurdelelerimizi yaptım bakalım beğenecekmisiniz sipariş alınır:34:
$Fotoğraf2422.jpg $Fotoğraf2423.jpg $Fotoğraf2427.jpg $Fotoğraf2428.jpg $Fotoğraf2429.jpg $Fotoğraf2435.jpg $Fotoğraf2436.jpg $Fotoğraf2430.jpg $Fotoğraf2432.jpg

ne kadar güzel olmuş çoookkkk tatlılar.......ÇOOkkk çookk mutlu olun inşllh....
takı kurdelelerin de çok zaqrif olmuş gerçekten.....
Bir ömür boyu mutlu olun canım.....

Son düzenleme:
ne kadar güzel olmuş çoookkkk tatlılar.......ÇOOkkk çookk mutlu olun inşllh....
takı kurdelelerin de çok zaqrif olmuş gerçekten.....
Bir ömür boyu mutlu olun canım.....

çook teşekkür ederim ne güzel dileklerde bulunmuşsunuz hepimiz çook mutlu oluruz inş bir ömür boyu:16:

Günaydın Canım çok güzel olmuş ellerine sağlık :46: Harika görünüyor...

günaydın çok teşekkür ederim beğenmene sevindim:16:

güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim kızlar:16: evlenip düzenimi oturttuktan sonra bu işlere kesin atılacağım bir kaç sipariş aldım bile piyasada satanlardan daha ucuza yapıyorum ticari amaçlı değil yardım amaçlı sadece malzeme parası alıyorum yani takı kurdelemide el çiçeğimide kendim yaptım malzemeleri bulmak izmirde biraz sıkıntı ama buldum mu cici şeyler yapmayı seviyorum:16:

çokkkk güzel olmuş dışarıda satılan 90-100 tl lik çiçeklerden ne farkı var gayet hoş görünüyor mutlulukla kullan

Back