Çocuk Hastalıkları Kendi ve çocuğu covit olanlar bakabilir mi acil?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

iremsema

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2018
132
30
98
37
Arkadaşlar önce ben covit oldum ben ardından 2.5 yaşında kızım da oldu.Oksuruk halsizlik mide bulantısı ve ateş var.Ozellikle ateşi ateş düşürücüye rağmen çok zor düşüyor hemen geri çıkıyor soğuk uygulama yapıyorum bugün 2.gunumuz olacak siz ve çocuğunuz nasıl atlattiniz kaç gün sürdü bende de aynı şikayetler var çok zorlanıyoruz

Geçmiş olsun. Ateş dusurucuyu sık sık verin ihmal etmeyin 2_3 güne toparlar inşallah.

Geçmiş olsun bir ay olmadı bizde geçirdik benim de oğlumda ateş düşmüyordu ağrı kesiciye rağmen 38 38 buçuk tu hep ateş hastaneyi arayıp götürdüm iğne yaptılar normale döndü eve geldik bir süre sonra tekrar çıktı colpol şurupla normale döndü bir de onu deneyin

Teşekkür ederim tekrar ateşini dusurmekte zorlanirsam goturucem 2.gunumuzdeyiz sizin kaç gün ateşiniz oldu?

Bizde ailecek olduk 2 3 hafta önce ilk belirti oglumda çıktı henüz 15 aylık 3 gün yüksek ateş yaşadık ilaç verdigim halde düşmedi hatta sürekli ılık duş aldırdım evde zıbın dışında bişey giymeden gezdi baygın gibiydi uyku hali vardı ateş düşünce kendine geliyordu biraz iştahsızlık vardı sadece meyve ve su kabul etti ama 1 hafta sonra baya düzeldi öksürük ara ara oluyordu o da geçti zamanla

Oncelikle gecmis olsun. 2 yasindaki yegenimde gecen ay covit gecirdi. 39.5 ates ve kusmayla hastaneye goturduk. 4 saatte bir calpol ile 2 gun sonra toparladi. Dr. ates hic dusmez veya sık sık yeniden artarsa Dolven verin dedi. Ama gerek kalmadi cok sukur 2 gun sonra tamamen toparladi.

Cevabınız için teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun.İnsallah tez toparlaniriz

İnşallah bizde çabuk toparlariz ikimiz de kovit olunca zorladi biz de dün kusma olunca ben baya panikledim hastaneye gitmemeye zorladım kendimi inşallah bugunude sorunsuz atlatırız sizede geçmiş olsun cevabınız için teşekkür ederim

2 hafta önce 2.5 yaşındaki oğlumla beraber ailece olduk.. Calpol şurup verdim. Ara ara çıktı indi. 1 gün sürdü. Ama çobasına meyve suyuna taze zencefil, suyu da katıp verdim. Çok geçmiş olsun.. Çocuklar daha dayanıklı çok şükür.

Calpol un yeni mi canim ? Bekleyen calppoller etkisi ilk acildigindaki gibi olmuyor sanki

Şuan 5 aylık kızımla beraber koronayiz ateşi düşmüyor daha çok minik yavrum . Hepimizin evlatlarına Rabbim şifa versin İnşallah

Calpol un yeni mi canim ? Bekleyen calppoller etkisi ilk acildigindaki gibi olmuyor sanki
Evet yenisini açtım dusmeyince etkisiz olabileceğini düşündüm sizin gibi aslında açtığımızda üzerine tarih atsak iyi olacak 6 ay gecmemeliymis

Şuan 5 aylık kızımla beraber koronayiz ateşi düşmüyor daha çok minik yavrum . Hepimizin evlatlarına Rabbim şifa versin İnşallah
Amin sizede çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum tez zamanda hepimize
Bugün bizimde 3.gunumuz hafif inip çıkıyor ateşimiz üzerini ilk gunden itibaren soydum zibiniyla duruyor böyle daha rahat oluyor.Sizde soyun ve dönüşümlü olarak ateş düşürücü verin.İlk gün çok atesliydi istifra edince çok panik oldum halk sağlığını aradım isterseniz covid çocuk acile gidebilirsiniz dedi düşmezse ama dusunce gitmedim çok sukur elinden geldiğince soğuk uygulama anneyle aynı anda olunca çok zor oluyor rabbim hepimize derman versin

Sizede çok geçmiş olsun
Sakina sakina ilk kez Corona olduk ne kadar çok dikkat etsekte demek ki herkes bir gün olacakmış rabbim kolay atlatmayı nasip etsin bende takviye aldırdım doktor önermiş bitki içerikli teşekkür ederim

Dün sabahtan beri bizimde ateşimiz sürekli düşüp yükseldi doktor düşen ateşten korkmayın düşmezse sıkıntı dedi akşam üstü uzun süre dusuremeyince acile gittik orda düşürdüler şükür gece boyunca hiç ateşi çıkmadı . İnsan kendi agrilarini unutuyor evladı böyle olunca Rabbim size ve yavrunuza da şifa versin İnşallah

Evet bana da öyle geliyor herkese uğrayacak bu illet. Nasıl oldunuz. Daha iyisiniz inşaallah

Çok şükür kızımın ateşi düştü ara ara 37 lerde benimde grip ve öksürük şeklinde devam ediyor Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…